Shopping!

Blev hemma ikväll, ingen groggkväll, var för trött för det. Kom hem rätt sent från Gävle och sen åt vi mat och fixade lite här hemma. Så jag struntade i det, får bli en annan gång.
Haft en mycket trevlig dag iaf! Lillebror hämtade oss 10 minuter sent, klockan 09 hade vi avtalat, kom ner till Valbo 9:40.. Fick vänta innan affärerna öppande, detta för att Linus race'ade lite med en Bmw längs E4'an... Snitthastigheten var rätt hög om vi säger så... ;]
IKEA var första shoppinstopp, Linus och Carro shoppade en hel del grejer till nya lägenheten, bl a köksbord, stolar, lampor, gardiner, mattor, hatthylla, diverse köksattiraljer osv. De ska ev ner imorrn igen och köpa soffa/soffor (inte bestämt än vad det blir för nån), rumsbord och två vilstolar. S40'in var inte mycket att lasta i precis, så de ska låna släpvagn för att få hem resten. Var rätt trångt då vi åkte hem efter att ha shoppat på ett flertal andra affärer ute i Valbo. Fullt i skuffen och i baksätet där vi satt tre pers och även fram för Linus och Linus satt. Jag såg inte vägen på hela resan hem för jag hade massa saker i knäet, hade nästan nackspärr då vi kom hem..

Hur såg våran shopping ut då? Hmm, växter, krukor, mattor, duschdraperi, tröjor, byrå-aktig hylla med korgar, rullgardin, dukar, smycken, diverse dioder, alkoholhaltiga drycker, shorts, servetter, kastrull, djuptallrikar och en spegelvägg. Tror jag fick med allt! ;]
Däremot så hade de inte det jag hade skrivit upp först på köplistan.. Vindskydd till balkongen och ett krukstativ, får försöka få tag på det nån annanstans. Irriterande när man sett det i katalogen och på nätet.

Ska krypa ner i sängen nu, trött efter shoppingdagen. Just det, har bytt gardiner och satt upp rullgardinen i sovrummet ikväll också! Ska fixa bilder imorrn! Ligger efter nån dag på Bildddagboken, ska försöka ordna det också imorrn. Fick även vara frisör åt brorsan ikväll efter att han skjutsat in flickvän och svärmor till stan efter shoppingen.

Go'natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0