Utflykt..

Ska fara till Hedekas nu. Ensam. Lite tråkigt att köra 60 mil ensam.. Har stereon som sällskap.
Kommer tillbaks på söndag, tror jag iallafall..

Gårdagen var för övrigt mycket trevlig, Valbo-shopping med "tanterna".. Groggande utanför Dollar redan 9:45 som vanligt. ;]
Köpte inte så mycket, ett par gubb-byxor från H&M och en stickad brun tunika/ klänning på Gina Tricot.. Sen lite småkrafs från IKEA, Dollar, Owe Jansson, Lindex, Systemet mm.. Ljus, kuddar, filt, halsband, mat, ljusfat, vin, ölglas, kaffeglas mm..
Bilder kommer, nån gång när jag får tid över!

Nu dags att göra sig klar och fara.. Vi höres!

. . .


I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black



image81

Mycket... Bra och dåligt..

image77
Linda, bil-hockey-porr-naturfotograf... ;]



Det är så jävla mycket just nu.. Jag hinner inte med allt! Blir så less.. Fullt upp senaste dagarna och det har varit både bra och dåliga saker.. Kort sammanfattning av senaste dagarna:

Torsdag 23/8: Jobba 9-18.. Får på kvällen besked om att svärfar hamnat i koma.

Fredag 24/8: Vaknar av telefonen runt 06 på morron. Svärfar avled en timma tidigare. Sen jobba 9-18. Skynda hem och hämta Linus för att vara på en personalfest på hans jobb kl 19. Äta mat och umgås med hans arbetskamrater.

Lördag 25/8:
Bilutställning i Valbo samt cruising i Gävle. Ensam. Linus hade ingen lust (av förklarlig anledning), han var istället med mina föräldrar på loppis och annat. Bilspanande, shopping och två pojk-dejter hann jag med i Valbo innan jag for in i city efter 17, lufsade runt med kameran fram till 21-tiden innan jag begav mej hemåt. För att sen nästan direkt bli upphämtad av mor och far för att åka runt och kika på lyskvällen, massa fint! Avslutade natten med mat på Sibylla.

Söndag 26/8: Linus far hemifrån tidigt med sin farbror. De ska ner till västkusten och börja ta reda på allt efter svärfar. Jag är ensam hemma och donar med bilderna från lördagen. Mormor ringer och bjuder in mej och föräldrarna på mat hos dom på eftermiddagen som tack för att mamma hade skvätt lite vatten på nåra av mormors blommor under helgen när dom varit i stugan.. Blev mat från pizzerian och sen kaffe på det innan jag och föräldrarna drog vidare in till stan för att hälsa på brorsan och Carro. Där ordnade vi med filmkväll och godisätande. Mycket kul!

Måndag 27/8: Jobba 8:30-17. Skyndade direkt hem till föräldrarna för att få mej lite mat efter jobbet innan mamma och jag for på bil-bingo som började kl 19. Ingen vinst, inga pengar iallafall, jag lyckades dock vinna ett paket servetter på tombola.. Hurra..
Saknar Linus. Han hade ringt på kvällen men jag kunde inte ringa upp eftersom jag kom hem efter 23:30 på kvällen..

Tisdag 28/8: Jobba kortdag för en gångs skull! 8:30-13:30. Dödstrött, la mej och sov nån timma direkt när jag kom hem. Sen har jag städat här hemma, gått igenom massa papper och skit, betalat räkningar och slängt skräp. Sen fick jag en inbjudan från pappsen via msn att komma över till dom och få mej lite mat. Så där har jag tillbringat kvällen, stuvade morötter och körv bjöds det på, mumma!
Tänkte jag skulle ringa Linus när jag kom hem men han inte mer än att komma hem och slå på tv'n innan han själv ringde. Skönt att höra hans röst igen. Inte pratat sen söndagmorron. Det var rätt okej med honom, mycket att göra. Hade varit nån begravningsgubbe där och pratat med dom idag. Mycket som ska göras, det mesta är uppsagt och överskrivet på Linus nu iallafall. Begravningen kommer antagligen bli den 21/9..

Imorrn onsdag är jag ledig och då väntar det shopping i Valbo och Gävle med mamma, moster och mormor.
Är även ledig resten av veckan till följd av svärfars död. Tagit ledigt torsdag till söndag för att kunna fara ner till västkusten och hälsa på och sen plocka med mej Linus upp igen på söndag. Har inte bestämt om jag åker imorrnkväll eller om det blir på torsdagmorron. Beror på hurpass sent det blir imorrn.

Ska iallafall ta och försöka sova lite nu. Lär bli en jobbig dag imorrn.. Tanterna brukar ju som bekant grogga sig igenom dagen! ;] :P

Bilder!? Ja det kommer.. Har bara inte haft tid eller ork.. Sorry...


image78
Prisvinnare.. Audi TT..

image79
Prisvinnare.. Mazda RX-7..

image80
Prisvinnare? Nä, men nytvättad och dekaltrimmad iallafall! :P

Illa...

Fullt upp denna vecka.. Hinner aldrig skriva nått här eller lägga ut bilder på Bilddagboken.. Jobbet tar mängder av tid, denna veckan har varit grymt jobbig, ringt som f*n! Alla är helt galna! Inte en lugn stund alls utan det matar på samtal hela tiden, man hinner knappt en säga hejdå till en kund innan nästa samtal pinglar till i lurarna..
Stressande som sjutton verkligen! Men det får ju gå, det blir ju pengar av det.. Tog dessutom åt mej mer jobb till veckan eftersom det behövdes folk...

Men nu har det kommit andra grejer emellan.. Så jag vet inte om det blir nått jobba alls till veckan... Vi kanske far ner till västkusten redan på måndag. Läget är.. inte alls bra. Ostabilt och totalt okontrollerat... :[
Inväntar besked.. Koma är inte ett bra tillstånd att befinna sig i...

Måste sova nu så jag orkar upp imorrn, sen är jag ledig i helgen iallfall, känns bra, bilspaning på lördag med slappa resten. Gonatt..

Lycka!

Just hemkommen från leken.. Strömmingsleken alltså.. Så jäkla kul!! Jag och Maria dejtade och åkte karuseller, helt jävla underbart! Stort lyckorus just nu!!

Ska sova nu men hälsar att kvällen var till belåtenhet! Hann med ett sista samtal på norsk Hydro innan jag for från jobbet, åkte sen hem till morföräldrarna och fick mej massa god mat innan jag skjutsade hem Linus hit och sen var hem och plockade upp föräldrarna för att fara till stan. Träffade en del folk jag kände, kul! Gick runt i nåra timmar, tog lotter, (vann en rosa Nemo-fisk!) lyssnade på Rocktools och Nordman, pratade med folk och till sist fick jag tag på Maria som jag sällskapade med till kvällens slut.
Åkte över Stugsund hem och lämnade av Jocke där innan jag avslutade med att köra hem mor och far.

Klar för sängen nu, ska fösöka sova lite innan jag ska upp och jobba imorrn igen.. Är iallafall ledig på måndag! :]

Snart hemgång!

Joolåsatte.... Fyra samtal har jag hunnit med ikväll sen 17.. Spärrat ett Hydro-kort samt gjort tre felanmälningar på E-on..
Inte direkt slitit ihjäl mej precis.. Lär väl kanske hinna med nått samtal till innan jag få gå hem om en kvart.. Vad tror ni? Brukar ju alltid trilla in ett samtal precis innan man ska logga av och gå hem. Lite snöpligt sådär så att man får övertid.. Köpte mej en chokladbit och en påse jordnötter förut, det är ju faktiskt lördag! :]

Nu kom nattpersonalen också.. Lämnade över jour-telefonen till honom. Han får väl sällskap av en till om ett tag, de börjar 20.. De brukar spela tv-spel och se film hela nätterna eftersom det brukar vara väldigt lugnt då. Lyxigt jobb va!?

Nä, dags att stänga ner lite hemsidor och spel och annat och förbereda hemgång.. Hem till mormor och resten av gänget och käka mat sen blir'e stan och Strömmingsleken! Just pratat med Maria på msn och bokat dejt för kvällen/natten, vi ska åka karusell!! =] =]=]
I love you Maria!

. . .

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

. . .

Task ska'ru ha! =]


Citat by Madde, anthill 070815


Jobbar..

Jahopp.. Sitter på jobbet, lugnet har lagt sig. Ellos och de andra postorder-företagen har stängt sedan klockan 17.. Nu är det istället bara E-on och Hydro som gäller.. Fick just ett Hydro-samtal men i övrigt har det varit helt lugnt senaste halvtimman. Känner mej redan lite less och ändå ska jag sitta här fram till klockan 20. Men men, det går väl bra, får roa med mej folk på msn samt spela lite spel.. Vem vet, det kanske blir mycket att göra längre fram under kvällen. Just nu är det helt lugnt iallafall.
Sara skulle jobbat sista dan idag, men hon vart sjuk.. :[ Så nu har hon redan gjort sin sista dag här. Saknar dej redan gumman!! Vi måste träffas snart!

Ikväll väntar middag hos morföräldrarna.. Hela släkten är samlad där just nu, de skulle äta kl 16.. Får hoppas de sparat lite mat till mej som inte kommer förrän framåt 21-tiden. Blir att äta och umgås lite där innan jag far in till stan på leken en sväng. Mammsen ville in och kika på Rocktools och Nordman och tja, klart jag ställer upp och skjutsar in henne och de andra som vill med in eftersom de med största säkerhet inte är nyktra! :P Mormors tillställningar är ju som bekant inte de torraste.. :P :P Mat och dryck i överflöd! =] 

Nä, nu ska jag dra mej vidare till lite spelsajter och ha kul! =]
Så vidare kul är det ju inte här direkt. Jag är nästan ensam på bygget.. Sitter en tjej till på samma uppdrag som jag men hon är på våningen ovanför mej och med andra ord inte så sällskaplig...

. . .

I walk around, thinking about what's on your mind
I don't wanna lie, I don't wanna lie, I recall what's on your mind

Have you had enough, don't call me again
Cause the blackness in your eye is there, it's failing

Can I be on my own, wont you give up the phone, yeah, leave me alone
Can I be on my own, you don't have to go on, yeah, leave me alone

Om du var här . . .

Tid... du är Dig inte lik
Min knutna hand i fickan
Sömn... jag kräver ingen sömn
Jag vrider mig på nålar

Tid... allt ska bli som då
Jag nöjer mig med tystnad
Språk... jag behöver inget språk
med tiden på min sida

Tid... & all min energi
slösar jag på nålar...


Hatad med nya skills..

Återigen en sen natt.. Fastnar vid datorn av flera olika anledningar.. Icke trött, det är varmt ute och inne, grannarna härjar, söta vänner på msn, bilduppladdningar, forums-spanande, tidningsläsning, musiklyssning.. Men framförallt, jag har sovmorron imorrn. Men oavsett vilket så brukar det bli sent om kvällarna.. Men det är så det är.. Har så jäkla svårt att sova nuförtiden..

Haft en trevlig kväll vid datorn ikväll, det känns bra! Maria och Sara är så söta!
Vill ses snart igen! :]
I övrigt är det väl.. okej, sådär, skapligt.. Seg, trött och har huvudvärk. Jobbet känns likadant.. Verkar som att alla hatar mej? Eller nåra iallafall.. En vart sur idag för att jag fick utbildning på två nya uppdrag.. Norsk Hydro och My Travel. Verkar helt okej faktiskt! Spärra borttappade/stulna tankkort på Hydro samt ringa flygresenärer och berätta om förseningar för olika flygbolag. Börjar bli lite att hålla reda på nu.. Men det går nog bra! Förhoppningsvis blir jag inte kvar här länge till. De som fått sparken verkar gillar inte oss som blev kvar. Känns ju bra. Eller inte..

Annars är det mycket att fundera på just nu.. Både det ena och det andra.. Linus pappa ringde oss ikväll.. Han ringer aldrig i vanliga fall.. Lite kris nu tydligen.. Han ligger på sjukhuset i Göteborg på nån lungavdelning..
Han och Linus pratade länge ikväll om gården, sågen, pengar och diverse livförsäkringar.. Usch..
Får se hur det går.

Nu måste jag ta mej till sängen iallafall.. Bra om jag hinner sova lite.. Jobbar 11-20 imorrn, värsta tiden. Hela dagen går åt helsike.. Go'natt!

image76
Kommunikatör..

. . .

Man dränker inte bekymren genom att dricka - man bara vattnar dem.


Jobbar..

Mmm, på jobbet nu sen en halvtimma tillbaks drygt.. Full fart, många strömlösa just nu. :[
Trött som fan börjar jag bli också! Uscha.. Men men, kaffet är gratis! :P Det dricker vi mängder av jag och Eva som jobbar nu på morron.
Helt lugnt här i övrigt, nattpersonalen gick hem för en liten stund sedan, gillar helgerna såsett, så lugnt och härligt här då! Man hasar omkring barfota och iklädd mysbyxor. Underbart! Nästan som hemma! ;]
Kommer väl snart hit lite folk antar jag, de flesta börjar 09 när Ellos öppnar.

Gårdagskvällen var trevlig! Fina -och många bilar! Riktigt bra cruising! Ibland har det varit lite klent med bilar på Söderhamnscruisingen men igår var det bra, stort utbud av både gamla och nya bilar. Najs! Vi tog nåra varv med bilen innan vi parkerade och gick runt och spanade -och fotade såklart! Kameran är full med bilder nu som ska föras över till datorn och läggas upp lite här och där! Har dock inte haft tid att fixa det, kom i säng efter 01 inatt och sen var det uppstigning 05:50.. Så jag tar det ikväll istället! Imorrn är jag ledig och det känns sååå bra! Ska sova!!

Kändes som att vi for hem lite väl tidigt dock, var hemma redan vid 00:30.. Men å andra sidan skulle jag upp och jobba idag. Så det var väl lika bra antar jag.

Dags att avsluta och fortsätta jobba, lär väl bli anstorming om en liten stund då Ellos öppnar..  Lugnade ner sig här på e-on iallafall, har bara tagit fem samtal hittills, men då kom dom just efter varann precis när jag började.

Too much!

Japp, klockan är verkligen too much nu! Borde sovit för längesen.. Men men så blir det när man har trevligt! =]

Sett massa stiliga bilar ikväll, just kommit hem från cruisingrundan.. Nyduchad och redo för sängen -och dessvärre uppstigning om.. tja, ca 5 timmar.. Kommer bli en seg dag på jobbet imorrn känns det som! Hua! Men det är imorrn det.. Nu sova! Go'natt!

Helg..

Sitter här och spanar av nätet lite innan jag och Linus ska fara in till stan på cruising.. Har jobbat idag 08-16 så har väl bara kommit hem och ätit middag ungefär.. Blir lite stressigt ibland.. På jobbet var det jäkla stressigt, som vanligt.. Folk ringer utav helsike! Och idag hade jag e-on dessutom.. Hatar det! Blir samma imorrn.

Nä nu skiter vi i det tråkiga, en tur med Volvon gör en lycklig! =] Spana massa fina bilar gör en också lycklig! Vi kör på det! :P


image75
Cruising-tajm!

Tidsfördriv!

PLATS: Vid mitt skrivbord hemma..
TILLSTÅND: Trött och förväntansfull!
FICKORNA: Nothing!
VAD HÄNDER IKVÄLL: Cruisa med 740'in! =]
VAD ÅT DU SENAST: Pasta med köttfärssås
VEM RINGDE DU SENAST: Linus
VEM MAILADE DU SENAST: Sara på jobbet
ROLIGT FÖRRA VECKAN:  Resan till Västkusten
FAVORITLÄSK: Pepsi och Portello
FAVORITMYNT: 10'orna är väl bäst! ;]
FAVORITHUND: Berner Sennen
FAVORITJUICE: ApÄpM från Bravo.
SÄMSTA GRANNEN: Har bara en granne i huset och dom är förjävliga!!
BÄSTA INGREDIENSEN I EN GOD GRYTA: Vitlök!!
FRISYREN: Fixade till den imorse men kommer att göra en bättring innan jag ger mej ut för kvällen..
HUR MÅR DU NU: Skapligt! Lätt stressad och trött men i allmänhet bra!
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Lyssnar just nu på Sneakers - Glider i sommartider
VAD VILL DU HA FÖR HÅRFÄRG: Nöjd med mitt blonda hår faktiskt!
VAD TYCKER DU OM ATT ÄTA: Allt! Är verkligen en allätare!
HAR DU LYSSNAT PÅ NÅGOT ANNAT NU: Nä..
VEM SKA DU GIFTA DEJ MED: Det får vi väl se.. Om det är nån som vill ha mej överhuvudtaget..
ÄR DU KÄR I NÅGON SOM DU TIDIGARE NÄMNT I FRÅGORNA: Nope..
IDROTTAR DU: Nä inte mer än sänggymnastik och promenader! :P
TYCKER DU OM ATT LIGGA PÅ STRANDEN OCH SOLA: Nja, inte direkt, men badar gör jag gärna!
VAD HAR DU PÅ DEJ IDAG/IKVÄLL: Mysbrallor och två linnen.. Ska dock byta mysisarna mot jeans snart.
HAR DU VÄXT NÅGONTING DET HÄR ÅRET: Nä, snarare åt andra håller faktiskt! :]
VILKET ÅR VAR DITT BÄSTA: Ojoj, bra fråga! 2004 var bra..  Tror dock det kommer bättre år framöver!
VAD SER DU FRAM EMOT: Just nu är det cruisingen ikväll som hägrar!
VAD HAR DU ÅNGEST FÖR: Jobbet.. Får ångest då det är dags att logga in på e-on... Hua!
HUR LÅNGT HÅR HAR DU: Nacklångt!?
ÄR DU NÖJD MED DET: Aspelut!
GÅR DU I SKOLAN SÅ MYCKET SOM DU SKA: Går inte i skolan länge..
VILKET ÄR DITT SÄMSTA ÄMNE: Hmm, religion tror jag.
HAR DU EN BRA KLASS: Den var okej..  Saknar vissa medan man inte tänkt på andra på flera år...
VAD LIGGER PÅ DITT DATASKRIVBORD NU: Too much! Hörlurar, mobilen, tidningar och en batteriladdare..
VARFÖR BLEV DU ARG SENAST: För att något irriterade mej! Hävde ur mej massa skit mot mina grannar igår... =]
HUR OFTA STÄDAR DU: En gång i veckan brukar vi göra fint..
HUR SER STOLEN UT SOM DU SITTER PÅ: Svart från Jysk.. Måste köra ny snart..
HUR LUKTAR DU NU: Rätt gott faktiskt! :]
VAD SKA DU GÖRA I HELGEN: Jobba...
SKOJADE DU MED NÅGOT AV SVAREN OVANFÖR: Nä, jag är ärlig!!
ÄR DU ROMANTISK: Nja, inte direkt..
VILKET TV-PROGRAM SÅG DU SENAST: Oj, såg nått på mtv igår medan brorsan var här..
FÅR DU/DIN FAMILJ HÖG TELEFONRÄKNING: Nä, bara de fasta kostnaderna ungefär, ringer nästan inget.
NÄR DANASADE DU SENAST: När jag var onykter sist, vilket var för nåra månader sen.. Dansar aldrig nykter :P
DRÖMÅLDER: Tja, 20-25?
KNARK: Inget just nu..  Ett tag var jag beroende av Tradolan..
SENAST KÖPTA PRYLAR: Två plattskärmar till datorn och 4 par trosor..
KÄR JUST NU: Kanske det...
SEX JUST NU: Inte just nu men för ett tag sen! :P
KEPS ELLER MÖSSA: Keps!
KÄNGOR ELLER PUMPS: Kängor! Okvinnlig som fan men ni vet ju hur jag är!! ;]
PANNKAKOR ELLER PLÄTTAR: Pannkaka
DVD ELLER VHS: Dvd
FAVORITSERIE: Pass! Ser inga serier..
HAR DU NÅGONSIN FÄRGAT DITT HÅR SVART: Ja nästan, mörkbrunt iallafall..
KÖTT ELLER INTE: Kött
VINTER ELLER SOMMAR: Vinter!
KAFFE ELLER LÄSK: Kaffe, Zoegas!
EMINEM ELLER BRITNEY SPEARS: Eminem..

. . .

Silverslant för dina tankar
jag vill veta vad som finns
bakom orden som du säger mej
är det en dröm
det som jag får ifrån dej?


image74

Jobbar..

Jodå, jag lever! Har bara så förbannat mycket att göra.. Jobbar och jobbar.. Hinner väl äta, skita och sova lite mellan varven också, men inte mycket mer! ;P

Men men, jag har ett jobb iallafall, till skillnad från de flesta av mina arbetskamrater som idag fick veta att det kommer få sparken. :[

"...22 av era arbetskamrater kommer att bli uppsagda på grund av arbetsbrist.
Har man inte blivit kallad till något möte under dagen idag, så är man inte berörd arbetsmässigt av dessa uppsägningar.
Om det finns någon av er som funderat på att sluta sin anställning men inte blivit uppsagd, så finns det nu en möjlighet att bli uppsagd pga. arbetsbrist. Om någon av er väljer att göra så tar ni kontakt med..."

Ja tack gärna! Jag har funderat massor! Tyvärr kan jag inte säga upp mej utan att ha ett annat jobb att gå till först.. Har ju inga stämplingsdagar kvar jag.. Sökt ett jobb nu ikväll, så vi får väl se hur det går med det.
Kommer bli så jäkla tråkigt på jobbet nu när alla slutar.. Lider med de som får gå hem, de var ändå fast anställda! Sjukt system verkligen!
Idag har det väl inte jobbats så jäkla flitigt direkt eftersom humöret och stämningen inte varit på topp på jobbet. I mitten på september gör de sin sista dag på Anthill. Inför det ska det läras upp annat folk som ska sitta på Ellos och E-on, sånna som redan finns på bygget..

Nu väntar sängen och sen ska jag ha mej lite sovmorron imorrn, är ledig då för att sen jobba helgen.. Imorrnkväll väntar dragracing med broder och kanske far, Linus jobbar..

. . .

I know the way you're thinking, you think I'm always drinking
You got to find another one
I know I'm not that sober do you really think I'm colder
I know you're looking for someone

My life, I choose to live another way that's not in your eyes, my life

I'm only getting older and my visions getting nowhere
I got to change my point of view
I'm no different from you, you like to drink all night too
I'm just getting drunker that's all

I'm still here, I know you care this fear in me
I'm coming around, sometimes, on the way

I know my head is achin of all the drinks I've taken
I know you wont get along
I have waited so long for something to come along
I won't find it in this town

. . .

Don't say go


image73

. . .

Från stränderna i Halmstad, till barerna i Borgholm
ända ner till Smögen, vi glider runt i sommarnatten.


Stör mej lite.. Ner till Smögen? Nää, inte i jämförelse med Halmstad och Borgholm..

130 mil på 48 timmar..

Varit en lite hektisk helg.. Linus jobbade i fredags så vi stack direkt när han kommit hem, var sen framme i Hedekas hos hans far vid 22-tiden. Lördagen ägnades först åt sovmorron och sen en snabb biltvätt innan vi for till Munkedal för att hälsa på Linus mamma, vilken som vanligt inte alls var lyckat.. Ingen bra start på dagen med andra ord... :[
Sen for vi på två olika loppisar och kikade lite, gjorde dock inga fynd, det enda som inhandlades var en vas för 25 kr.. Mat på Sibylla innan vi åkte upp till Hedekas igen för att klä om till släktträffen som skulle börja kl 15. Den var väl okej.. Hade varit bra mycket roligare om det varit min släkt och folk man kände igen.. Men nu kände inte ens Linus igen alla som var där. Jag kände bara igen ett fåtal som jag träffat förut i samband med kalas och dop, dock inte ofta vi kommer iväg på sånna tillställningar med hans släkt.. Nåja, det serverades enklare mat där i form av potatissallad med skinka och kalkon samt olika pastasallader och som avslutning kaffe och hallontårta.

Lite torr och tråkig tillställning måste jag säga. Inte en droppe alkohol serverades.. Förutom lättölen till maten då, men den räknas inte! :P
Att man sen inte kände en jävel är ju en annan grej.. Men det känns som det kvittar faktiskt.. Vi umgås ändå inte dom andra i Linus släkt. De flesta verkar vara snobbar, chefer/högre personer hit och dit på olika företag.. De satt och skröt för varann så det fanimej var äckligt att lyssna på! Efter mat och fika var det dags för uppställning och fotografering innan vi sen for hem till Linus pappa för att avsluta kvällen på lugnt vis.. Tog lite promenader runt gården, åt lite mat samt såg tv innan vi gick och la oss för att orka upp imorse.

Var tvungen att fara tidigt för att hinna hem till 16 då Linus började jobba. 15:30 var klockan då vi kom hem hit så var bara att slänga ur väskorna ur bilen och så skjutsade jag ner Linus på jobbet innan jag for hem till föräldrarna för att hämta nyckeln hit till lägenheten.. Lämnade en där ifall de ville hit och göra nånting..
Har bara slappat ikväll, fört över massa bilder som tagits under helgen, ca 800 totalt.. Dryga 500 med kameran och närmare 300 med mobilen. Har även varit duktig och laddat upp endel på Bilddagboken. Tänkte fortsätta med resten nu efter att jag hämtat Linus på jobbet men sidan verkar strejka så jag tar det en annan dag istället.

Går och lägger mej istället, ska ju jobba imorrn, trött efter att ha kört en massa i helgen.. Blev totalt lite drygt 130 mil på två dygn.. Rätt skapligt det.. Lite stressigt men så blir det ibland. Hade gärna haft längre tid på mej där nere men det blir inte alltid så. Tar det vid ett annat tillfälle. Lär bli fler turer så.. Svärfar är inge pigg så blir väl att vi far ner och hälsar på mera.. Innan det är för sent... :[


image72
Linus och farmor Ingrid..

Västkusten..

Jepp, om en liten liten stund drar vi till Västkusten.. Hedekas, Munkedal och Uddevalla.. Får se hur mycket (lite?) vi hinner med.. Hela dan idag gåt åt till att köra 60 mil sen är det släktträff imorrneftermiddag innan vi åker hem tidigt på söndag eftersom Linus ska jobba kväll då.. Lite körigt med andra ord men det ska nog gå bra! :]

Ha det bra! Vi ses på söndag igen!

Egentligen inget..

Nä, egentligen har jag inte något att skriva om idag.. Dagen har fanimej varit lika dålig som den igår.. Jobba som fan, ringt en jävla massa, massa sura griniga kunder idag.. Det är fanimej inte kul när man inte är på topp själv... Huvudvärk och trötthet på jobbet är ingen kul kombination! :[

Ett par bra saker med dagen iallfall.. Jag hade brorsans bil till jobbet, underbart! Kul att trycka på lite extra ibland! Jag mår bra av att köra bil! Det är ett bra botemedel mot allt ont! Man blir glad när man kör! Spela bra musik och bara njuta liksom. Och är det nån framför som man inte gillar så gasar man på lite och så är det bekymret ur världen. Tänk om allt annat var så lätt!?
Nåja, har även fått nya sängar idag, brorsan och Linus var och hämtade dom idag på eftermiddagen. Så när jag kom hem från jobbet efter att ha varit hem till mammsen en sväng och bytt tillbaks till min bil med brorsan, så höll Linus på att bädda rent i sängen. Mysigt!

Nu blir det premiärsovande av nysängen. Go'natt!


image71
S40 T4..

. . .

I want to love you but I better not touch



image70

Räcker inte till..

Sov-tajm nu.. Surrar lite med Sara på msn, saknar dej gumman.. Var längesen vi sågs nu. :[
Hoppas du blir frisk snart och kommer till jobbet!

Dagen har bestått av jobba. 10-18. Kvällen blev det inte mycket av, tiden räcker inte till.. Var till stan och handlade lite samt hälsade på brorsan. Bytte bil med honom också, han ska hjälpa Linus och hämta nya sängar till oss imorrnkväll. Eftersom jag jobbar kväll är det lite svårt för mej att ordna det så jag lämnar min bil hemma till pojkarna så de får köra hem sängarna på släpvagn. Bror har ju ingen dragkrok på sin bil därför byter jag med honom över dagen.

Men men, nu blir det sängen. Redan för sent egentligen..

RSS 2.0