Nytt uppdrag..

Jahapp.. Första dagen på e-on idag.. Ojoj, massa nytt verkligen! Fasfel, jordfelsbrytare, huvudsäkringar, inflyttningar, utflyttningar, jourinkopplingar, ledningsanvisningar, strömavbrott, översvämning, elstolpar, nedfallna träd, elskåp och massa jävla mer!! Jag fattar ingenting!! Hmm, var iofs inte ensam om det idag, både jag och en till tjej satt första dan på det idag, tillsammans med två äldre damer och de kunde knappt heller nånting!
Ägnade halva dagen åt att medlyssna med de erfarna (?) damerna innan jag satte mej själv och tog samtal.. Hmm, började bra.. Räddningstjänsten i Munka-Ljungby ringde och sa att det kvar kris.. En å där hade stigit en halvmeter sen igår och vi hade tydligen ett elskåp som då stod under vatten i en hembygdspark och hotades att sprängas om vi inte kopplade bort det.. Då är det illa! När ett vakthavande befäl från räddningstjänsten ringer till oss och säger att det är kris!

image52


Kvällen har ägnats åt mestadels slappande, tv-tittande och surfing.. Men drog även på mej gympaskorna och tog en milslång promenad i regnet. Duktigt va!? :]
Kvällsfika blev det sen efter en lång varm dusch, jordgubbar och mjölk. Mor och far hade varit upp till mormor och morfars stuga igår och skött om medan morföräldrarna är bortresta så då hade de passat på att länsa jordgubbslandet. Så pappsen kikade hit en sväng igårkväll med en stor bytta nyplockade jordgubbar, inte alls dumt!

Men nu blir det väl ändå hopp i sängen!? Börjar bli trött, fastnar alltid upp på tok för länge här.. Idag var det riktigt segt på jobbet med trötthet och huvudvärk tillsammans med förvirringen/paniken iom det nya uppdraget på e-on.. Ny dag imorrn, jobbar kväll.. 12:30-21.. Usch.. Komma hem sent och sen börjar jag tidigt på måndagmorron, verkligen taskig schemaläggning! Känns bra jävla menlöst att komma hem kl 22 och sen fara hemifrån 07 dagen därpå... Då ska man hinna varva ner när man kommer hem, ta det lite lugnt, se tv och surfa och sen sova innan man kliver upp vid 06.. Inte blivit mycket sömn senaste veckorna. 4-6 timmar per natt är lite väl lite tycker jag..
Det åtgärdar vi nu iaf, ska ta sovmorron imorrn! Go'natt! :]

Kommentarer
Postat av: ullis

Hej du! Förstod inte riktigt vad du menade med volvokillar och Jonas men jag misstänker då att norsken heter så, eller? :o)

2007-07-08 @ 09:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0