Gårdsjobb och fotande..

Heldag hemifrån dag ungefär.. Först sova länge och mysa. Sen skulle Linus ut och pilla på bilarna, byta däck på 245'an inför besiktningen imorrn samt vaxa 740'in.. Då passade jag på att ta en promenad hem till familjen. Kom dock inte långt förrän brorsan plockade upp mej efter vägen och vi for hem hit igen för han behövde hjälp av Linus med att koppla in slutsteget, hade åkt ur nå kablar där..
Sen for han och jag hem till familjen där mor och far höll på att tvätta mattor, så där fick jag hjälpa till lite.. Gick även loss på en massa ogräs i landen, mysigt väder ute idag ju så får passa på att vara ute.

Åt lite middag och såg hockeyn där innan Linus kom och hämtade mej så vi for ut i skogen och fotade bilen lite, dock lite för sent för solen hade nästan gått ner så det blev inga toppenbilder.. Får ut en annan dag och fota mera. Avslutade dagen med att ta hem mat från pizzerian eftersom klockan nästan var 21. Har pillat lite på bil-bilderna sen dess, men de och helgens andra bilder kommer inte ut förrän om nåra dagar, för trött för att lägga upp dom nu.

Go'natt!

image24

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0