Slappardag..

Skön slappardag idag. Har inte gjort mycket alls.. Sov länge och myste en massa innan vi ordnade med grötfrukost och tog sen en tur in till stan för att mathandla. Efter det har Linus varit ute och pillat lite på bilarna, tvättat 740 bla, så nu är den ren och fin, blir vaxning imorrn och efter det fotografering om det blir bra väder.
Sen tog han in ett av däcken också för att fixa med centrumkåpan som inte suttit på plats.. Skruven till den var för kort men nu har han ordnat det.. Däcken står dock kvar här i hallen, kommer ut först i morrn..

Därmed förstörde han kvällens plan.. Att fara ner till Gävle på cruising.. Irriterande! Men men, hade väl kanske inte varit så kul heller med det "fina" vädret som varit idag..
Nåja det var iaf uppehåll mellan varven idag och då passade vi på att grilla för första gången denna säsong, blev lite korv med bröd och en massa grillade grönsaker, riktigt mumsigt!
I övrigt har inte mycket hänt som sagt, allmänt plockande här hemma och en massa läsning, blivit klar med boken jag började med för en månad sen eller så.. Mycket bra faktiskt, Ansiktet av Dean R Koontz..

Ögat förresten.. Joodå, det mår bra, inte helt 100 men bättre än igår, fortfarande varmt och svullet.. Låtit det vila idag och kört en linsfri dag, får se hur det känns imorrn..

Nu ska vi sova, go'natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0