Fullt upp..

Yes yes. Det är fanimej fullt upp hela tiden! Borde sova nu, men ja, det blir ju som alltid sent man kommer i säng..
Måndan var rätt lugn dock, var hem till föräldrarna en sväng efter jobbet och fick mej en matdosa.. Sen igår så hade Linus lovat hjälpa en människa med hennes dator så vi for till stan direkt när jag kom hem från jobbet. Åt middag ute och sen fixades datorn innan vi avslutade turen på stan med att mathandla.

Hade sen tänkt lägga mej tidigt igår men fastnade uppe vid datorn.. Det i sin tur ledde till att jag helt plötsligt fick agera livräddare åt en vän.. Han skulle iväg och dejta en tjej under natten och behövde skydd... Och Linda som har allt möjligt hemma (hmm..) erbjöd honom att komma förbi en sväng och låna, så det gjorde han.. Grannarna lär ju ha funderat när jag fick besök runt 24-tiden på kvällen.. Men så är det, de får väl vara nyfikna!

Idag var det hockey på dagens schema. Förutom jobba såklart! Var iväg till Volvo på lunchen och beställde nya vinterdäck till bilen också. Orkade inte med de fula från förra året! :P
Så imorrn får jag hämta de nya, tyvärr hade dom inga höjdarfälgar men de dom hade duger, bättre än dom vi har nu!
Hockeyn då? Nä, det blev förlust med 2-4 för S/L hemma mot Alfta.. :[

Ska peta ur linserna nu och sen sova.. Blev ju sent ändå det här.. Hmm...

. . .

Don't U know
We've come too far now
Just to go
And try to throw it all away
Thought I heard you say
You love me
That your love was gonna be here to stay
I've only just begun
To know you
All I can say is
Won't you stay just one more day

Baby if you've got to go away
I don't think
I can take the pain
Won't you stay another day
Oh don't leave me alone like this
Don't say it`s the final kiss
Won't you stay another day


image114

Helg..

Jahapp, så har helgen passerat också då.. Det gick fort.. Som vanligt! :P

Gårdagen ägnades åt spontanshopping med mammsen min. Mycket trevligt! Först sovmorron och sen hämtade jag upp henne och vi for till stan och härjade runt i affärer.. Jag skulle inte ha nånting men kom hem med en hel del och närmare 2000 kr fattigare.. Inhandlade skor, tunika, leggings, väska, plånbok, smink och mat..

image112
Jag och mammsen shoppade i stan idag..


Efter shoppandet släppte jag av mamma hemma hos henne och sen for jag hem till mej och hämtade upp Linus, for på pizzerian för att äta middag och sen åkte vi iväg ut till Sandarne till min farmor för att hjälpa henne med en dator.. Även farbror med familj var där och hälsade på så jag fick träffa lilla Linn för andra gången i mitt liv.. Kul! :]
Hmm, hon fyller snart ett år.. Vi ses inte särskilt ofta! :P
Efter farmorsbesöket så var vi hem till föräldrarna för att få oss lite fika, brorsan var där han också. Han hade med sig bilder från semesterresan till Lanzarote som vi kikade på, kul att se!

Idag har inte så mycket hänt.. Fick besök en sväng på förmiddagen, våran granne kom över och betalade det sista på Golfen så nu är det ur världen också.. Läre på banken nån dag och sätta in pengarna.. Drygt bara att de har så jävla dålig tider där! Får försöka hinna det på lunchen nån dag till veckan kanske..

Tog mej en promenad på dan och bara lyssnade på massa musik idag också, skönt att komma ut och fundera över livet.. Det är en del nu.. Bra och dåligt.. Mest dåligt.. Oroligt.. Det känns inte bra. Men det är inget jag kan göra nånting åt. Det bara är så... Tyvärr. :[

image113
Promenerar och funderar över livet..


Veckan som kommer då? Jaa, vet inte så mycket än.. Jobba som vanligt 8-17..

Två hemma-matcher för S/L också, onsdag och söndag, Alfta och Avesta.

Kanske blir nån grogg till helgen också.. Vet inte än, men jag känner verkligen för det.
Redan nu alltså.. Illa... :P

. . .

Du, är vi vänner än?
Du, jag vill se dig igen
För du, var min bästa vän

Vi kan ge varandra tröst
när mörkret kommer och när det blir höst
så du, vi kan väl ses igen?


 

 

image111

. . .


. . .


Jag hade otur som mötte dej
Jag levde sunt och odla' anden inom mej
Jag bytte whiskyn mot fågelsång
Jag låg och såg när mina vänner höll igång

- - -

Min guru hade sagt
nånting om köttets makt
och rent konkret bevisat kärlek som abstrakt



image110

Long time ago...

Hmm.. Var visst ett tag sen jag skrev här.. Måste åtgärdas! :P

Sist jag skrev var det en sen kväll och jag väntade på att få köra ner brorsan till Arlanda.. Blev en lååång natt och dag därpå.. Brorsan kom hit vid 01 och vid 03:30 kom vi ner till Arlanda. Stannade där nästan en timma innan jag och mamma till slut blev tvungna att vinka av dom och fara hemåt så jag skulle hinna i tid till jobbet. Runt 06 käkade vi frukost på Statoil i Gävlebro och strax efter 07 anlände vi åter hem till Ljusne. Jag var hem en snabbis och packa matdosa och sen for jag raka vägen till jobbet. Den dagen var väldigt seg måste jag säga! Inte en minuts sömn på hela natten, istället satt jag bakom ratten på T4'an, men det var det värt! ;] Nu blev den ju min för en hel veckan framöver! =]
Stöp i säng direkt efter hemkomst och middag på måndagkvällen och var nästan samma visa på tisdan..


image107
Jag har just parkerat T4'an på Arlanda..


Onsdagen 17/10 så var det dags för husvisning i Vallvik.. Helt okej hus, fräscht och fint men rummen kändes små och svårmöblerade.. Verkar inte så genomtänkt direkt. Sen var läget inte det bästa heller. Synd det på ett såpass fint hus och till ett mycket bra pris! Inte ens ett lån hade behövts till det!
Vi kikar vidare iallafall, har detta hus kvar i tankarna men troligtvis blir det inget köp då det inte kändes helt 100..
Efter husvisningen så for vi in till stan och åt middag på Kina-restaurangen och sen blev det mathandling och till sist en sväng in till föräldrarna för att hälsa på.

Lördag 18/10 blev festdag.. Var in till stan en sväng på dagen och fixade lite inför festen tillsammans med Magnus.. Handlade dricka på Systemet och lite andra grejer.. Sen hem en sväng, åt mat och bytte om inför kvällen, åkte sen in till stan igen.. Linus var med han också så han kunde köra hem bilen.. Han själv hade ingen lust att sällskapa och dricka utan agerade bara chaufför åt mej dit. Hemresan fick jag dock ordna på egen hand.
Festen var trevlig, var väl runt 20-30 pers hemma hos Magnus. Spanade massa på hans Mazda ute i garaget också, jag och pojkarna.. Alla andra tjejer var kvar inne.. Skumma brudar! :P
Blev krogen framåt kvällen efter öl och grogg och annat.. Mycket trevligt! Åkte nattbuss hem vid 02:20 och klev inte av förrän 03:10, jäklar vilken resa! Tar normalt 10 minuter med bil..


image106
Party hemma hos Magnus...


Söndagen
bestod i att göra sedvanliga bakis-sysslor.. Humöret på topp liksom hälsan! Tvättade, dammade och städade T4'an med stor omsorg både utvändigt och invändigt i över två timmar så det skulle vara fin till på måndagkväll då det var dags att hämta brorsan igen.
Hockey på söndagkväll var det också, S/L förlorade mot Hedemora med 3-6 men för mej gick det med vinst som vann en matkasse på matchlotten. Inte illa! :]


image108

Nytvättad T4'a..


Måndag 22/10, jobbade som vanligt på dagen och sen for jag raka vägen hem och hämtade upp mamma och vi for ner till Arlanda igen för att hämta hem Linus och Carro. Allt gick bra och deras resa hade varit bra. Skulle få komma hem till dom nått tag framöver och få se massa bilder. Ser framemot det!
Sugen jag också på att dra iväg nånstans.. Linus också för den delen.. Får se om vi hittar på nånting framöver kanske.. Mycket troligt!
Det tråkiga med måndagen var att jag var tvungen att lämna ifrån mej T4'an igen.. ;[

Tisdag och onsdag ägnades hemma i sängen ungefär.. Vart så jäkla dålig att jag var tvungen å sjukanmäla mej från jobbet. Går inte att jobba när man inte kan prata och svälja utan bara snora, svettas, frysa och hosta.. Hua!
Fick besök en sväng på onsdan av en vän från Garaget.org.. Kent som jag var iväg och fotade bilen min tillsammans med häromveckan.. Hade lovat bränna en skiva åt honom med bilderna som togs, så den var den han var och hämtade. Ska väl iväg en till sväng och fota hade vi tänkt. Nån dag med bättre väder, var så jäkla grått och trist ute då vi var iväg..


image109
740 vs 740


Ja det var väl tiden som varit sen sist.. Dagarna går åt till att jobba och kvällarna slappar man och donar här hemma.
Helgen som kommer blir nog rätt lugn, har lovat att ta med mamma till stan en sväng imorrn så vi ska shoppa lite hon och jag. Ev att Linus följer med också, han hade lovat min farmor att hjälpa henne med datorn så han kanske gör det under tiden mamms och jag shoppar.

Nu ska jag surfa vidare och kanske slänga upp lite mer bilder på Bilddagboken..


Höres! -Om inte alltför länge hoppas jag denna gång :P

. . .

Your smile is heavenly
I don´t deserve all this love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver´s around me now, you´re so fine




image105
. . .

Väntar..

Go'kväll!
Sitter här och surfar lite i väntan på att broder och flickvännen ska dyka upp.. Även mammsen skulle sällskapa ner till Arlanda så jag slapp åka ensam hem. Hon tyckte synd om mej. Sötnos!

Dagen har varit till belåtenhet, vaknade vid 09 trots att jag inte kom i säng förrän efter 02.. Mötte upp Kent på Ljusne för att sen fara upp i skogen och fota våra 740'isar, tyvärr var vädret inte det bästa men man kan väl inte räkna med det heller när det är höst.. Det var trevligt iallafall! Börjar fixa lite med bilderna men har inte hunnit å lagt upp dom på varken Garaget eller Bilddagboken.

Efter fotograferingen hann jag hem en snabbis och få i mej en lunchmacka innan det bar av till ishallen. Seriepremiär för S/L som mötte Smedjebacken. Blev vinst med 3-2! =]
Plockade med mat hem från pizzerian efter matchen och har sen bara ätit och surfat sen dess.. Fixat S/L's hemsida och börjat pilla på bilbilderna.

Blir lite musik och slösurf nu i väntan på bror.. Återkommer tidigt imorrnbitti! Har jag tur hinner vi hem i skaplig tid så jag hinner vila lite innan jobbet som börjar 08...

Bye bye! Inge go'natt här inte! Det tar vi imorrnkväll! :P



image104


image103


image102

Resmål och karlar...

Klockan är alldeles för mycket.. Jag borde sova.. Men det är lördag, jag är ledig. Har dock ett långt dygn framför mej.. Min bror och hans flickvän drar till Lanzarote tidigt på måndagmorron och jag har lovat att köra ner dom till Arlanda imorronnatt runt 24-tiden.. Vilket innebär att jag hinner väl precis ner och slänga av dom och sen direkt hem för att jobba.. Kan bli en seg dag med andra ord! Ett dygn som börjar imorrnbitti och inte slutar förrän måndagkväll. Antar att jag kommer stupa i säng direkt efter hemkomst från jobbet på måndag. :P

Veckan som gått då? Har ju inte haft tid/lust/ork att skriva nått.. Ägnat mej åt en hel del kvällspromenader under veckan vilket har känts väldigt bra. Dock ensam, men så är livet.. Man kan inte alltid få som man vill.
Jobbet går bra, antar jag. I torsdags så flyttade vi ut från utbildningssalen och ut i produktion. Jag har fått en grym plats längst bak i rummet med utsikt över alla andra. Älskar det!
Blev även en tur till Hudik på torsdagkväll lite lätt oplanerat.. Fick ett sms av Magnus som ville ha sällskap dit upp för att köpa ett tv-spel.. Och snäll som jag är så gjorde jag det. Vi åkte min bil upp och det snöade uppöver, lycka! :]

Idag har jag varit i stan och shoppat litegrann.. Köpte mej ett par nya höstskor och bh'ar.. Var även på jakt efter en höstjacka men hittade ingen bra. Får leta vidare en annan gång.. Men det kanske kvittar, jag har just plockat fram sommarjackan så.. :P Blir väl att gå över från den till vinterjackan senare. ;]
Kikade in till en vän påväg hem också för att titta på en vinge till bilen. Och köp blev det! Så nu har jag en vit originalvinge som ligger i hallen och väntar på att slipas till och lackas röd.
Tack Kent! :]


image101
Hälsat på hos Kent idag..


Morgondagen kommer att bjuda på bilfotografering som det ser ut just nu.. Beror väl lite på vädret.. Lite parbilder på min och Kents 740.. Får se om vi hittar nått bra ställe att vara på.. Dåligt med sånna häromkring.. Men nått vi hittar vi nog!
Även hockey kommer morrondagen att bjuda på.. Förhoppningsvis hinner jag få mej nån timmas sömn efter hockeyn och innan jag ska köra ner bror och Carro till Arlanda.. Lär dock inte få nått mellan hemkomsten och jobbet.. Jobbigt det.. Men men, jag ser det från den ljusa sidan, jag får ha brorsans bil hela veckan och han slipper vara orolig för att den antingen ska stå övergiven i stan eller på Arlanda. :P

Just det.. Måste bara tala om att Linus och jag ska på husvisning på onsdag! Har sett ett sött litet hus till salu i Vallvik.. Hmm, Världens Ände.. Men men, så är det ibland! Ska bli spännande! Kul att vi nu kan börja se oss omkring på riktigt efter hus, pengar har ju varit ett problem tidigare...

Nu sova iallafall! Klockan är verkligen too much!... ;]

. . .

Jag är trött, har varit vaken sen 06:20.. Jag satt uppe halva natten, nåja fram till 01:50 iallafall, och lyssnade på musik och pratade med vänner.. Underbart! Musiken gör mej glad! Tack kent för ännu en otrolig skiva!! =]

Jag säger bara en sak: Tillbaka till samtiden.
Införskaffa den på valfritt sätt, lagligt i skivbutikerna på måndag eller olagligt nu på stört! :P



image100

. . .

There I was completely wasting, out of work and down
All inside its so frustrating as I drift from town to town
Feel as though nobody cares if I live or die
So I might as well begin to put some action in my life

Breaking the law, breaking the law

So much for the golden future, I cant even start
Ive had every promise broken, theres anger in my heart
You dont know what its like, you dont have a clue
If you did youd find yourselves doing the same thing too

Joorå..

Sen kväll nu, jag borde sova.. Men det gör jag icke.. Inte ännu. :P
Men alldeles strax så, nåra rader här först!

Jobbet går bra, idag var det till att sitta i telefon.. Hade nån sorts föreläsning av nå kostymsnubbar från Stockholm på förmiddagen om The Tele2 Way.. Som tack för att vi lyssnade fick vi biobiljetter.. :] Sen var det alltså prata i telefon som gällde, även innan.. Vi satt två och två och det gick väl rätt hyfsat måste jag säga.. Speciellt med tanke på att vi bara varit in i ett av huvudsystemen en gång.. Blev till att fråga många gånger kan jag ju säga!

Kvällen har mestadels varit lugn, jag tog en tur till föräldrarna och plockade upp en matdosa som mamma fått över från igår, blir bra till jobbet på onsdag! Imorrn ska vi äta ute hade vi tänkt vi som går utbildningen på 9 tjejer.. Ska bli trevligt!
Annars har jag haft filmkväll för mej själv här hemma.. I Guds namn blev det.. Beck såklart! Mycket bra! Så jäkla synd bara att det var sista filmen. Vill ha mera Gunvald!!

Gonatt!

. . .

Baby when the lights go out



image99
 . . .

. . .

I guess it's all right I keep my head high
You'll never see me cry
Confused over you, better by me, yeah



image98
 . . .

Love this life!

Städat lite här hemma idag.. Dock ännu inte klar.. Kanske beror på att jag smet från allt genom att ta mej en promenad.. :P
Jag har iallafall städat garderoberna och fått ordning på diverse papper medan Linus har burit upp grejer till vindsförrådet samt röjt ur rejält där! Halva trappuppgången var fylld av kassar och kartonger som vi har slängt! Underbart! Fortfarande en del grejer kvar som ska gås igenom och kastas men det tar vi en annan gång eftersom det mest är större grejer som ska köras till tippen.. Gamla bildelar och möbler..
Bara dammsugning och golvtorkning kvar här inne nu, tar det nån dag till veckan, kanske redan imorrn om tid finnes..

Satt och kikade på resor imorse efter frukost.. Vi har blivit rejält sugna på att fara utomlands och bara jäsa.. Har aldrig varit nått att tänkt på förut när man inte haft råd men nu har vi äntligen det! :]
Får se hur det blir, när och vart och så vidare.. Spanat in Nya Zeeland och Australien, men även Afrika och Indien med diverse djursafarisar. Något som också lockar är Canada.. Vill åka nånstans där man kan få se massa spännande saker och bara motionera kameran! :]


image97
Nya Zeeland..



Gårdagen var mest sova länge, slappa och röja här hemma. På eftermiddagen for Linus och jag in till stan till brorsan för att hjälpa honom med datorn.. Han fick inte Internet att fungera. Dock så löste det sig inte, han får höra med sin hyresvärd på måndag.. De kör trådlöst via hyresvärden som bor granne med brorsan, nått skumt där emellan antagligen.. Nåja, efter brodersbesöket så for vi på Trädgårdsbaren och åt pizza innan det blev en sväng in på E-Center och handlade lite snask inför kvällen.
Hade så många förslag för lördagskvällen att jag inte kunde bestämma mej alls utan jag blev hemma..
Brorsan tyckte jag skulle grogga med honom och hans kompisar, Maria ville ha filmkväll med mej, jag var sugen på Hudik och bilutställning, sen var det två killar som ville ha mej att grogga med dom.. Jobbigt att vara så populär! ;] :P

Nu blir det sova, imorrn väntar återigen jobbet och då är det dags att ta samtal på riktigt.. Undrar hur det ska gå då vi knappt har kikat igenom systemen ännu!? Verkar iallafall som vi ska få genomgång av det på förmiddan och sen sitta i telefon på eftermiddagen..

. . .

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone



image96
 . . .

. . .

What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven

Det går bra nu!

Varit på säsongens första hockeymatch nu ikväll.. S/L-Alfta.. Vinst med 7-4 trots underläge större delen av matchen, riktigt bra gjort av pojkarna! Brorsan stod i mål och skötte sig riktigt bra faktiskt! :]

image94
Linus Larsson


Annars har mina dagar bestått av jobba.. Eller utbildning iallafall.. 8-17 är schemat vi har. Duger väl.. Hade gärna haft tidigare mornar men skönt med sovmorron också.. Det bästa är ju ändå att jag har närmare till jobbet nu än tidigare! Sen att allt är lite rörigt just nu är en annan sak.. :P
Tagit våra första samtal nu under veckan och på måndag blir det på riktigt, trots att vi inte ens lärt oss allt.. Hmm, undrar hur det ska gå!? Mer folk kommer vi bli också, just nu söker de 65 pers! Kommer bli mycket folk det!



image95
Lunchdejt på jobbet i onsdags..


Fick mej en liten dejt i onsdags också... Sprang på en vän från Garaget.org som kikade in på jobbet för att hälsa på en vän.. Blev massa bilprat och jag tog ett par bilder med mobilen. Se så fint han hade parkerat! ;]

Nu blir det sängen, jäkligt trött! Varit det hela veckan, inte varit riktigt pigg alls utan har farit och haft huvudvärk rätt ofta. Ska försöka sova mycket i helgen så det går över.

. . .

du fråga mig nån gång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra och du undrade
om jag verkligen menade det jag sa
och jag sa ja
det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

för bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara, bara vara

och ibland önskar jag att du inte sa:

bara, bara vara vänner...



image93
. . .

Veckoblogg!?

Mmm, mja.. Kanske det.. Inte orkat eller haft tid helt enkelt! Det blir så ibland då andra saker går före!
Veckan som var var rätt seg, trött efter helgen på västkusten. Har börjat städa här hemma och det känns som att det aldrig blir klart, blir lite i taget, fått undan dammande och bytt gardiner överallt iallafall. Har inte varit hemma så mycket om kvällarna heller senaste tiden, varit både hos föräldrarna och brorsan och hjälpt till med diverse saker..

Jobbet/utbildningen går framåt.. Mycket att lära verkligen. 20 nya system som ska in i huvet. Men det ska nog gå bra. Våran lilla grupp är väldigt trevlig, nio tjejer är vi som går utbildningen. Hade teambildning i fredags med tipspromenad och diverse lagtävlingar.. Vi fiskade bl a, riktigt kul! Dock fick vi ingen fisk men mitt lag vann iallafall, vilket var huvudsaken! :P
Lördagen ägnades åt lite spontanshopping, köpte en gps till bilen och en ny mobil till Linus.. Helgen blev bara till att slappa i övrigt, gjorde inte mycket här hemma direkt. Sovit en massa har jag gjort men skulle behöva ännumer känner jag! Måste bättra mej med sömnen.. Inatt kom jag nog i säng runt 01:30.. Vilket inte är så genomtänkt när man har klockan på ringning 06:30.. Men men, jag överlever, får skylla mej själv när jag fastnar vid datorn. :P

Har ingen aning om vad denna vecka kommer bjuda på, den rullar på som den är bara. Hockey på fredagkväll ser det ut som iallafall.. S/L möter Alfta hemma, får se om brorsan blir med, han jobbar kväll och måste därmed försöka få ledigt från jobbet.
Den stackarn förresten.. Han skulle ner till Stockholm i fredags för att sen springa Lidingöloppet på lördan.. Han ringde mej lite lätt desperat på kvällen och ville att jag skulle guida honom rätt. Inte lätt att köra ensam i Stockholm när man knappt varit där tidigare.. Så med vägledning via telefon i en halvtimma så lyckades jag få honom till rätt ställe tillslut. Gissa vem som skulle köpa sig en gps dagen efter!? :P
Loppet då? Jodå, det gick rätt bra för honom, hamnade på runt plats 1200..

Blir eventuellt bilfotografering på söndag också. Träffade Magnus på jobbet idag när han visade upp sin bil för sina ex-arbetskamrater. Han ville ha lite bilder på bilen sin så vi ska träffas i helgen om det blir fint väder. Vi får se hur det artar sig som sagt! Skulle vara kul! :]

Nu ska jag försöka slita mej från datorn och krypa ner i sängen.. Inte det lättaste... :P


image92
Magnus Mazda RX-7..

RSS 2.0