Ingen tur..

Nä, som väntat blev det ingen flytt innan helgen.. Kunde ha blivit det men nån människa på banken var bortrest denna vecka och hon hade tydligen nå viktiga papper som behövdes för att kunna få flytta in tidigare..

Men men, på tisdag får vi tillträde till huset! Grymt! Allt är klart med lånet nu och försäkringarna ska Linus fixa imorrn, fick inte tag på rätt människa idag.
Ska försöka få till lite ledighet på tisdag jag också, kan dock bli svårt eftersom jag jobbar sent till veckan.. Förhoppningsvis kan jag få byta tid med nån annan och därmed inte behöver ta ledigt då jäkla mycket. De sista pengarna ska ju betalas ut till säljarna då sen är det även nå papper som ska skrivas på innan de ska ta oss på en "visning" i huset innan de lämnar över nycklarna.
Sen är det bara till att börja flytta. Pappsen har lovat hjälpa till för att vi snabbare ska komma ut ur lägenheten, han vet hur mycket vi hatar att bo här i lägenheten..

Helgen kommer att ägnas åt att packa det sista ungefär men troligtvis blir det även en shoppingtur upp till Sundsvall då vi ska ha lite grejer till bilen samt en del saker från IKEA. Kommer ju bl a att få en jäkla massa mer fönster som behöver gardiner och gardinstänger mm.. Sen nån mer garderob och byrå och annat småplock..
Den större shoppingen med soffa/soffor, matrumsmöbler, köksmöbler, skrivbord, säng och sånna saker får komma lite senare när vi fått lite ordning och börjat rusta de rum som är i behov av det.

Nu sova och ladda inför de två sista arbetsdagarna för denna vecka.. Natti!

Kommentarer
Postat av: 7727

Så kul att ni snart ska flytta (slippa grannarna) Jag måste komma och hälsa på! Saknar dig Gumman :/

2008-02-28 @ 02:21:43
URL: http://sharao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0