Flytta!?

Jag fick igår en förfrågan/erbjudande om att flytta. Frågan är hur man ska göra?

Jag vet inte faktiskt. Jag trivs inte särskilt bra där jag är nu.. Om man nu verkligen kan trivas!? Jag har bra sällskap iallafall men det upplevs som jäkligt stressig och det väldigt ofta. Eller snarare hela tiden..
Det kanske skulle bli bättre om man flyttade? Där finns iallafall en väldigt trevlig person som jag tycker mycket om.

Måste fundera på detta! Återkommer...

Slösurf i soffan..

Gokväll.. Halvligger nu i soffan och surfar lite innan det är dags att sova. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll hade jag tänkt. Får se hur det går.. Varit dåligt med det senaste tiden..
Men ska ju jobba imorrn så läre väl.. Idag var jag ledig, jobbar på lördag istället..

Allt känns segt, tungt och tråkigt just nu.. Imorrn när jag kommer jobbet till exempel så har mina kära kollegor Anna och Malin flyttat ifrån mej. Dock inte frivilligt.. Eftersom de sitter på chatt/mail så ska de sitta tillsammans med de två andra som också sitter på detta.. Ommöbleringar alltså i vårt rum.. Igen. Suck!
Jag kommer att sitta kvar på min plats iallafall men kommer få fem nya (!) människor runt bordet.. Tidigare har vi bara suttit fyra och fyra.. Undrar hur det blir.. Rörigt och stökigt känns det som..

Snart semester också, jobbar bara nästa vecka, sen så väntar två veckors semster. Skönt! Var ett tag sen sist..
Får hoppas det känns roligare att gå till jobbet efter den, nu är det bara segt som sagt.. Det bästa är arbetskollegorna, dom är iallafall bra!
Allt annat är också segt och tråkigt för den delen.. Vet inte varför.. Eller så vet jag...

Men men nu blir det sova.. Natti!

Sent..

Nyss hemkommen från en grillkväll hos en vän.. Blir sängen rätt omgående. Trött.
Har grillat korv och druckit öl, Linus var chaufför.

I övrigt sov jag länge idag och gav mej sen ut på promenad i 1,5 timma innan jag sen fortsatte dona i trädgården. Gjorde precis samma saker igår kan jag tala om.. Promenera och gräva i trädgården är grejer det! :]

Sova nu så man orkar med en till ledig dag! Dvs sova länge, promenera och dona ute i trädgården.

Hörs, natti natti!

Jag hade otur som mötte dej . . .

Jag är OK men förut led jag,
fram i gråa kläder skred jag
Du har hjälpt en vilsen själ att hitta hem igen
Jag väntar vid din dörr, jag längtar vid din dörr
väntar vid din säng, längtar i din säng

. . .

It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do
And it must have been so bad
Cause living with me must have damn near killed you

And this is how, you remind me
Of what I really am
This is how, you remind me
Of what I really am

It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
for handing you a heart worth breaking
and I've been wrong, i've been down,
been to the bottom of every bottle
these five words in my head
scream "are we having fun yet?"

Besök, lite sömn och lycka!

Kikar in på nätet lite innan jag ska sova. Blir tidig kväller ikväll för en gångs skull! Idag tänker jag inte fastna här. Punkt slut.

Varför det då?
Jo det blev sent igår.. Lite sömn inatt med andra ord. Jag fick besök av en vän. Är det inte lite äckligt när man får besök sådär och man bara nån dag innan tänkt på det!? Läskigt!
Bestämde oss lite hastigt över nätet för att se fotbollen hemma hos mej så jag plockade upp Kent efter jobbet och vi for hem till mej. Var tänkt att hans flickvän skulle med också men hon fick besök och stannade hemma. Vi hade det trevligt i varje fall, Linus drack öl, Kent vin och jag fick nöja med med kolsyrat vatten eftersom jag skulle chaufföra på kvällen åt Kent. Vi såg Sverige-matchen (stor besvikelse!) och sen började vi kika på nästa match också och dricka kaffe.. Glömde helt av tiden, kollade till på klockan 01:30 och insåg att jag kanske borde sova snart med tanke på att min klockan ringer 06:15.. Hmm..
Efter att ha kört min vän till stan igen så kom jag hem och kröp ner i sängen runt 02:15, det blev inte ens fyra timmars sömn inatt. Illa. Kunde inte sova heller när jag kom hem, man blir ju så jäkla pigg av kaffe.. Hua!

Så dagen på jobbet idag var rätt seg men jag är ändå nöjd med mitt resultat, kom över "målet" för dagen iallafall, då ska man inte klaga tycker jag.
Efter jobbet så var jag hem och åt middag och sen for vi till stan och mathandlade så nu är det avklarat för denna vecka också, skönt!


Jag har tagit mej ett rejält glas med Jäger (fick en hel flaska igår! -total lycka!) nu och sitter bara och jäser i min egen lilla värld. Det är underbart. Jag mår bra. Lycka. Det känns så jävla bra av nån anledning!? Jag kanske är lite väl lättpåverkad i mitt nuvarande tillstånd som liten trött zombie!? Jag skiter i vilket - jag är glad - och trött! :]

Festligheter!

Ja, sånna har det varit i överflöd nu senaste tiden känns det som..

Festen med jobbet i fredags var riktigt kul, det bjöd på god mat och alkohol! Mycket trevligt! ;] Jag hade tänkt ta det lugnt men det gick liksom inte riktigt av nån anledning.. Va fan, man dricker ju inte så ofta så det är lika bra att köra hårt när man ändå är i farten! Jag hade tänkt fara hem runt 22-23-tiden när festen beräknades vara "klar", iallafall i festlokalen där vi höll till. Men vi hade bästaste Malin som chaufför jag och Anna så vi drog på krogen och sög i oss ännu mer alkohol och blev kvar där halva natten.. Anna hade beställt hämtning till runt 01-tiden och det gjorde även jag. Fick skjuts av min vän Kent hem, riktigt skönt att slippa åka nattbuss verkligen! Tack för skjutsen vännen! :]

Lördan var det jobbet som gällde till en början. 9:30-14:30.. Jag vaknade pigg och utvilad redan 06:17, detta trots att jag inte kom hem och kom i säng förrän framåt 02. Linus fick skjutsa mej till jobbet och det gick bra för min del men det fanns andra som inte verkade lika pigg som jag dock.. När min arbetsdag var slut så väntade lillebror och Carolina på mej utanför jobbet för att ta med mej hem till Ljusne. Var hem en snabbis och bytte kläder innan vi promenerade bort till mormor och morfar för 70-årsfest. Mat och alkohol i överflöd även där! Ojoj, alkoholist nästa!? ;] :P
Vi blev kvar rätt länge där hos morföräldrarna och det var riktigt kul, släkten samlad i vanlig ordning.

söndagen var det dags för oss att ta emot släkten. Linus fyllde nämligen år, 29 stycken närmare bestämt. Dessutom firade han och jag 8 år tillsammans.. Vi städade och bakade på förmiddagen innan släkten kom på besök och det blev lyckat, känns bra!

Slutligen idag tisdag så var det så dags för min kära papps att fylla år, 49 för hans del. Så nu är tårthelvetet över iallafall. Det bjös iofs inte på tårta hos föräldrarna heller.. Ananaspaj med glass och hallon. Var inte tänkt att Linus och jag skulle bjuda på tårta heller utan bara ha kladdkaka och grädde men vi "ärvde" en tårta av mormor.. Hon hade köpt två stycken till sitt kalas men det räckte med en så den andra fick vi med oss till vårt kalas.

I övrigt då? Jo, bilen går bra.. Jobbet går bra. Jag vet inte mer.. Det känns bara som att jag inte riktigt hinner med allt jag skulle vilja göra.. Det ska bli skönt med lite ledighet till helgen, få tid att greja ute i trädgården och promenera. Jag har känt mej lite instängd senaste tiden, för mycket att göra hemma på för lite tid. Jobbet tar stor del av dagen och förra veckan var 6-dagarsvecka och fullt upp på kvällar och dessutom kalas då på den enda lediga dagen.

Jag måste försöka få till lite dejter med diverse söta människor innan jag blir galen. Jag hinner inte träffa mina vänner. Jag dör om jag inte får göra det! Så jäkla irriterande bara att dom inte bor nära. Det är så jäkla lätt att man tappar kontakten. Det vill jag inte. Det är tre personer just nu som jag saknar nå grymt. Jag måste göra nått åt det, kanske redan i helgen när man är lite ledig!? Fast många har ju annat för sig när det är midsommar, jag tycker dock inte det är nått att "fira" direkt.. Nåja, vi får väl se vad som händer.

Det som gör att man håller humöret uppe är mina arbetskamrater. Jag har Anna och Malin vid min sida. Det är grymt! Grymt goa tjejer! Vi har så jäkla kul på jobbet tillsammans! :]

Nu ska jag väl kanske krypa ner i sängen och läsa lite. Har sovmorron imorrn, jobbar kväll 10-19.. Inte så upphetsande..
..Men vem vet, jag kanske blir kvar här framför datorn i flera timmar till också!? Alltid lätt att fastna om man träffar på nån söt vän på msn, surfar runt och bara lyssnar på musik...

. . .

I want to love you but I better not touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison






Tele2-party!

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår!

Malin, Anna och Linda.





Sen sist och framåt!

Mycket hänt sen sist -och mycket på gång. Därför finns inte mycket tid till datorn..

Kort genomgång av vad för roligt som varit..

24'e maj: Min födelsedag! Jag blev ännu ett år äldre och nästan hela släkten kom på besök. Det var riktigt kul! Härligt att få visa upp huset för släkten och låta de beundra alla nya möbler och bara allmänt se hur vi har det. Presenter fick jag också i form av pengar, blommor, blender, pajform, krukor med och utan växter, dukar, ljuslyktor, bajsborste mm.
Kvällen ägandes åt bilträff med diverse Garaget-folk och sen var det cruising resten av kvällen. Gled omkring med Sötnosen och det gillades! ;]

Födelsedagspresent 2008



31'a maj: Skoklosterträffen - Många och stiliga bilar att dreggla över! Inklusive våran 740 som vi ställde ut för kul skull. Verkade som att många var nyfikna på fälgarna.. Många som fotade och pratade.. Kul! :]
För bilder från träffen: http://hockeylinda.bilddagboken.se/


Skokloster 2008


5'e juni: Inflyttningsfest hos Kent och Jenny - ny lägenhet = fest. Dock nyktert för min del eftersom jag inte lyckades fixa skjuts.. Linus jobbade så jag blev tvungen att ta bilen själv, blev därmed nykter denna gång.. Alltid trevligt med fest men en sån gör sig bäst i lite onyktert tillstånd! ;]

Inflyttningsfest 2008


7'e juni: Egen liten grillfest här hemma tillsammans med mor och far. Grillspett med potatisgratäng och potatissallad och öl till det, mycket trevligt!

Grillfest 2008


Imorrn väntar fest med jobbet.. Vi blev lovad en fest om vi jobbade på bra i maj och klarade vårat mål, tyvärr gjorde vi inte det men Tele2 tyckte att vi var grym ändå och ger oss en fest trots allt! Kul!
Det som är lite jävligt i det hela är dock att jag jobbar på lördag... Men det har jag ordnat så Linus skjutsar mej till jobbet på morron och sen på eftermiddagen får jag lifta med brorsan hem. Det är nämligen så att vi ska på 70-årsfest på lördag. Morfar fyller år och det ska firas rejält! Som vanligt! ;]

Nu är det strax dags att krypa ner i sängen innan jag ska upp å jobba imorrn.. Har dock sovmorron imorrn, börjar 10:15.

. . .

I'm walking through the rain again
Thinkin' about you
Feelin' all the pain again
Everything's so blue

You're so far, far away, far away
Please come back and stay
One more day, one more day


Skoklosterträffen 2008

image219



Ja i helgen så var det återigen dags att dra sig neröver mot Skokloster för en Volvo-träff. Lyckad träff måste jag säga, det var inte överdrivet många bilar men runt 130 st fanns på plats på utställningsområdet iallafall. Även publiken hade minskat från förra året.
Vi hade det trevligt iallafall, karavan från GävleBro tillsammans med fyra andra, riktigt skoj!
Inget pris till våran bil men det var inte heller nått som var väntat, det fanns ingen klass för original 700.. ;]

Kommer bilder i Bilddagboken allt eftersom tid finnes.. Det blev en del fotat i lördags om vi säger så..

RSS 2.0