En månad sen..

Jäklar vad tiden gått! En månad sen sist. Har knappt ägnat nån tid alls åt datorn ska jag väl erkänna. Haft fullt upp med flytten!
Sen förra helgen är allt på plats i huset iallafall och lägenheten är urstädad, det enda som är kvar att göra är att överlämna nycklarna.

Det är lite lätt kaos här i huset men det blir väl bättre antar jag.. Varit och beställt samt köpt lite nya möbler också. Ska börja med rustningen ner i vardagsrummet och matrummet rätt snart är det tänkt, ska troligtvis ta hit nån som slipar upp golvet i de rummen och sen ska vi tapetsera om samt måla den öppna spisen..
Det är det som kommer hända här närmast. Har nämligen beställt en ny soffa och den kommer i mitten på arpil så då hade vi tänkt att de två rummen ska vara klar. Matrumsmöbler är inhandlade och står nere i källaren och väntar i sina kartonger.

Det har varit påsk sen sist också.. Den var bara lugn, tillbringade en hel del tid hos föräldrarna, middag där två dagar på rad. Mycket trevligt! Mycket slappa också och även plocka och röja här i huset.

Tatuerad är jag också numera. En söt liten döskalle huserar bak på min högra fot ovanför hälen.. Riktigt trevligt! Lite jobbigt bara nu när det läker och det kliar som fasen! Kan säga att det är bra mycket jobbigare än att göra tatueringen, trodde det skulle göra ont men icke. Jag är tydligen tvärtom alla andra.. :P

Jobbet rullar på.. Om än bra segt ibland.. Det som gör att man trivs är de underbara arbetskamraterna. Fast nu lämnar de oss en efter en känns det som.. En fick sparken för nån månad sen, en fick barn i helgen och snart är dom helt helt gäng till som går hem och ska ha barn..

Händer i helgen då?
Det blir västkusten en sväng faktiskt. Inte varit ner sen långt före jul (hmm, i mitten på november!) så det är dags att åka ner och kolla till samt inventera lite i vad som finns och vad som kan tänkas behövas nu när vi flyttat till huset.
Tagit ut lite komp imorrn från jobbet så vi kan åka i skaplig tid. Lurade på att fara ner över påsk men vi struntade i det vilket kanske var lika bra då det hade varit riktigt skitväder där nere enligt Linus farbror som var ner en sväng.

Nu blir det packa en liten väska med kläder för i helgen och sen söva....

RSS 2.0