Ytterligare en månad senare...

Jaja, som ni märker har jag inte alls mycket tid över till att sitta vid datorn längre.. På gott och ont.. Det finns verkligen mycket att göra med ett hus! Och det är så jäkla kul!
När man boddei lägenhet kunde man inte göra mycket mer än att sitta och stirra på väggarna känns det som.. Här kan man göra precis vad man vill, massa stora ytor att vältra sig på! =]
Senaste veckorna har gått åt till tapetsering av vardagsrum och matrum, pappsen har varit här och hjälpt oss en massa, tack sötnos! :]
Det är klart nu så nu väntar vi på en man som ska komma och slipa golvet åt oss, han hade fullt upp och kommer förhoppningsvis i början av nästa vecka. Trodde vi skulle hinna klart till soffan kom men icke.. Den står nu i köket och tar ofantligt mycket plats!
Nåja, detta kommer lösa sig snart hoppas vi!

Idag väntar middag hos mormor och morfar eftersom mormor fyller år idag, hela 64 år! Grattis! =]
Gårdagskvällen med majkasor firades på ett lugnt sätt. Vi fick besök strax innan vi skulle gå bort til kasen här på området. En kille på jobbet kikade förbi med sin familj och vi spanade lite på elden innan vi åkte med dom ut till Söderala och spanade där med. Sen hem igen och då var mor och far här så vi tog en tur med dom ner på Ljusne och tittade på kasen där.. Sen vidare hem till familjen för lite kaffe.. Lugnt med andra ord!

Nu ska jag ta tag i lite bilduppladdning på Bilddagboken. Kommit lite efter där med.. Blir så ibland..
Ska försöka bli bättre iallafall på att uppdatera både den och den här..

Kommentarer
Postat av: Spessartin

Visst är det underbart med hus! Jag älskar varenda dag i huset! Vi är på gång att måla om, så jag skall helt snart svida om till arbetskläder och gå ut och grundmåla!
Vi har inte heller haft en lugn stund sedan vi flyttade in i huset, och jag håller med dig - snacka om att de tär skillnad mot att bo i lägenhet, då vi också, precis som du skrev bara satt och stirrade på väggarna mest och satt alldeles för mycket framför datorn. Nu hinner man inte med det alls, det finns ju alltid nåt att göra med huset och nu också trädgården. Framåt dagen skall jag ge gräsmattan första klippningen för i år. Gödslade för ett par dagar sen så nu lär det nog växa rejält!
Kika gärna in på vår blogg om huset
http://lannestock.blogg.se

2008-05-04 @ 10:40:37
URL: http://spessartin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0