He's back - The man behind the mask!!




Linus Larsson för två månader sen.. Knäskadad i en av de första matcherna för säsongen och det var då knappast troligt att han skulle kunna spela nå mer ishockey detta år. Men igår var han tillbaks på isen igen borta mot Alfta. Han fick hoppa in efter 30 minuters spel vid underläge 6-3. Matchen slutade 7-4 till Alfta och sista Alfta-målet gjordes i öppen kasse, vilket innebar att brorsan höll nollan! Han fick beröm både i lokaltidningarna och via hemsidan.
Inte för att jag är nå stolt över min bror! ;]



Linus som vi är vana att se honom:










Lycka!

Det har varit en bra dag idag! När jag kollade min mail imorse fick jag besked om att min bild som var med i en omröstning på 7/900-klubbens forum hade vunnit, dvs jag får min bild med i 2009 års almanacka för klubben. Läckert! :D

Oktober 2008 blir oktober 2009 i 7/900klubbens almanacka!



Sen nu ikväll fick jag även veta av Linus att jag har fått 8 bilder publicerade i 200-klubbens medlemstidning som skickades ut i dagarna. Bilar som jag fotade i maj på Skoklosterträffen hade klubben valt att visa i sin tidning. Kul! :D



200klubbens medlemstidning



Sammanfattningsvis en mycket bra dag som ni ser! :D
Det som gör att dagen blir fulländad är när min älskling kommer hem från jobbet efter 20:30. Det är lycka. Det är kärlek.

Jobbet rullar på, jag sitter i telefon, kämpar med ärendetider i vanlig ordning och det känns som att det går bättre och bättre. Man blir jäkligt ringrostig i telefon när man sitter på mail och chatt och enbart hoppar in i telefon då och då när det behövs folk!
Fått ut nya schemat nu fram till början på januari och jag kan inte klaga, mestadels 8-17-tider vilket känns väldigt bra! Hade helst börjat ännu tidigare men det verkar inte som det går att ordna tyvärr. Hade sökt ledigt två dagar före jul men det gick tydligen inte igenom, men men, man kan inte alltid få som man vill.

Nu ska jag slänga mej på sängen en stund och vila, har en huvudvärk som är lite envis och vägrar ge med sig. Vill ju vara pigg när när mannen i huset kommer hem! ;]

. . .


I'm in love!

. . .

Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling
Att det kommer bli en lång kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

Och du känner att staden är precis som staden alltid varit
I väntan på en lång kall vinter
Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter



...Linda VinterNoll2...

Ny vecka..

Ja en ny arbetsvecka har just börjat.. Den förra blev lite sönderryckt eftersom jag var ledig på onsdan och istället jobbade i lördags.. Lite tjatigt att inte få två lediga dagar på rad tycker jag men det funkar det med. Lördan på jobbet flöt på rätt bra trots att jag inte hade nån mer arbetskamrat i mitt rum. Fåret Frank var ju där såklart men har är så tystlåten av sig. Han kom till vårt rum i mitten på förra veckan i samband med att Tele2 presenterade sin nya hemsida. Cia vår spexare nummer 1 kunde inte låt bli honom utan gick rakt på och antastade honom med lite av Eriks tillhörigheter och posade lite så jag fick ta en bild av dom. Se nedan!

Cia och Frank


Helgen gick med andra ord väldigt snabbt. Hade tänkt städa på lördageftermiddagen efter jobbet men istället hamnade vi i Bollnäs hos svärmor. Lego, Samuel och jag. Det var trevligt! Även Legos syster kikade förbi med sin dotter. Påväg hem stannade vi till hos en bekant till Lego så klockan var rätt mycket kvällen innan vi kom hem.
Sov länge på söndan eftersom jag sov så jäkla dåligt på lördan.. Vaknade tidigt på morron av att det var fullt i sängen och jag låg på själva sängramen.. Man ska fan i sova tre pers i en liten dubbelsäng på 140 cm!! Efter att ha försökt trycka iväg Lego mot Samuel så gav jag upp, han var som fastvuxen i sängen, tog mitt täcke och min kudde och intog Klippan i vardagsrummet istället. Sov där tills klockan ringde 08 och det var dags att kliva upp och göra sig iordning för att jobba..

Söndag var ju Fars dag.. Vi möttes upp nästan hela släkten hos mina morföräldrar; jag, Lego, Samuel, mamma, pappa, brorsan, Carro, moster och mina två kusiner. Var bara mosters karl som saknades. Det var första träffen för Lego med hela mian släkt samlad sådär hos mormor och jag tror att han gjorde ett bra intryck. Om inte annat så gjorde Samuel det! Mormor avgudar honom redan och passade upp på honom som om han vore en liten prins. :]
Det bjöds på smörgåstårta och vin till det och därefter kaffe, med kakor, bullar och likör. Efter allt fikande blev det i vanlig ordning grogg och snacks i soffan framför tv'n. Riktigt trevligt som alltid!! :D
Jag råkade bli onykter och tvingades lämna bilen i Ljusne. Hehe! Åkte i två bilar dit eftersom Linus skulle kika på min bil då det uppträtt lite underligt senaste tiden, vill gärna dö när man startar den då den är kall samt att den bara tappar all kraft och dör ibland när man kör.


Morfar, pappsen och moster på Farsdagsfirande i Ljusne


Hämtade tillbaks bilen idag efter jobbet och nu går den bra igen. Har även gått tillbaks till bensin nu från Etanol då det inte lönar sig att köra på E85 längre efter höjningen av literpriset här i veckan. Häromdan kostade E85 9:59kr/l och bensinen 10:64kr/l eller liknande..

Nä, nu ska jag ut i vardagsrummet till Lego och Mattias som är här. De spelar GH och jag ska väl sällskapa lite med dom om jag inte ska slänga upp lite mer bilder på Bdb.. Har fortfarande en hel del att ta igen från senaste tiden.. Men men, det kommer så småningom! ;]

Förresten, vi städade här ikväll, känns grymt bra! Massa tända ljus och allmänt mys nu! Me like!

R8!!

Kom hem från Stockholm igårkväll. Haft en riktigt underbar och mysig helg tillsammans med älsklingen!
Hotellet var riktigt fräscht och låg bra till! Alldeles vid vattnet med utsikt över Lidingöbron. De röda fåtöljerna man såg på bilderna från hotellet var lika sköna som de var snygga och porriga!

SCF var nästan lite av en besvikelse däremot. Det var många fina bilar men placeringen och ljuset i lokalen kunde ha varit mycket bättre! Många bilar stod nästan i totalt mörker. Svårt att se och ännu svårare att fotografera!
Men när det gällde bil-biten i Fjollträsk var det inget som slog garaget under hotellet där vi hittade diverse fina bilar såsom en Volvo 244 -77 i kanonskick, Corvette, Mustang, Porsche, BMW'ar mm och en Audi R8!! Gah! en R8 liksom!!! Jävlar vad det rann till i trosorna! :D Jag kunde inte låta bli att slicka på den! Så nu är den min! ;] Det kör vi med på jobbet.. Har man slickat på nånting så är det ens eget! :D



Slickar R8...


Vi hann även med lite shopping i city på lördagseftermiddagen efter att ha spanat bilarna på SCF ute på Kista-mässan. Blev sen mys-middag på nån restaurang med levande ljus och döa kor på väggarna.. Vi gick och la oss rätt tidigt på lördan, trött efter allt spring på mässan och i affärer. Fick förresten sova i två olika hotellrum.. Internetuppkopplingen fungerade inte på det första rummet och då fick vi byta rum på lördan. Frukosten var grym! Tyckte inte att vi gjorde annat än åt på hela helgen!
Påväg hem så stannade vi i Uppsala för mera shopping på Biltema och Ikea innan vi sen åkte hem till mor och far där vi blev bjudna på mat och kaffe. Inte helt fel! Slapp dessutom fixa matlådor till idag! Hehe! Bra med mammsen! ;]

Jobbat idag då.. Kändes lite segt eftersom det var måndag men jag tror att alla kände lika. Jag hade köpt värmeljus till Cia på jobbet igår på Ikea också. Gissa om hon blev glad när hon fick 10st 100-pack med ljus! :D
Ikväll har Lego och jag varit hos en vän och hälsat på, druckit kaffe och spanat hans 740 som inte riktigt gick som den skulle.. Får se om det blir för Lego att fixa den eller om den ska säljas..

Nu ska jag krypa ner i sängen, seg dag idag som sagt.. Tror att helgen gör sig lite påmind, fullt upp och lite lite sova kanske.. Nåja, bara jobba imorrn och sen är jag ledig onsdag eftersom jag jobbar lördag, ska bli skönt! Ska jobba första lördan på väldigt länge.. Fått dåligt med lördagar på senaste schemaperioderna, får se hur det blir i december, har önskar att få jobba ett pat stycken iaf. Förhoppningsvis blir det inte den 13'e dock.. Bokade nämligen in julbord den dagen idag.. Blir jag och Lego, mina föräldrar och Legos mamma. Undersvik ska vi till. Tror jag blir kanon! Var grymt längesen jag var iväg och åt julbord.

Natti!

RSS 2.0