Ingen pokal i Ljungby..

Nä, det blev ingen pokal i helgens utställning på Ljungbyträffen. Men vi hade jäkligt kul och det var en hel del folk som spanade in bilen min.

Bilen fastnade t o m på bild som någon hade taigt och lagt upp på Garaget.org, se länk:
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=103789

Mina bilder från helgen, drygt 1500 st kommer så småningom, men jag satt och förde över bilderna när vi kommit hem så dog kamerabatteriet och det sitter nu på laddning. Får fortsätta imorrn med det helt enkelt.

Resan till Ljungby var hemlig in i det sista.. Eller ja, fram tills dess att vi kom fram kan man säga. Lego skulle överraska sin bror med att bara dyka upp hemma hos honom och det gjorde vi!
Jag plockade ut lite komp i fredags från jobbet och slutade samtidigt som Lego dvs kl 16, då hämtade vi Samuel på dagis och åkte sen upp till Bollnäs och lämnade honom hos sin farmor. Lämnade Bollnäs 17:30 och var sedan nere i Ljungby strax efter 24 på natten. Drygt 60 mil.. Ja vi stod på rätt bra.. :P
Legos bror blev mycket överraskad när Lego kröp upp i sängen med honom efter att vi blivit insläppta av hans flickvän i lägenheten.. Riktigt kul att se! :]

Lördagen ägnades helt åt bilar, klev upp 07 och strax efter 08 var vi på plats i parken där utsätllningen/träffen skulle vara mellan 10 och 15. Efter det så åka vi runt och spanade lite på Ljungby, rätt mysigt ställe måste jag säga. På kvällen efter amten blir det en promenad och sen film och godis.. Mycket trevligt!

Idag söndag hemfärd, uppstigning 06 och lämnade Ljungby 07. Stannade för shopping på Ikea i Kungen Kurva.. SKOJ! Sen även lite shopping i Uppsala på Biltem, Plantagen och lite annat innan vi åka upp till Bollnäs för att hämta Samuel. Blev där bjudna på mat innan vi åkte hem igen.

Så nu väntar sängen och en välbehövlig sömn. Blivit väldigt lite sånt i helgen. Imorrn väntar jobbet.. Liten sovmorron iaf, det känns skönt, börjar 9:30..

Natti natti!

Jobbet..

Sitter på jobbet nu sen drygt en timma tillbaks.. Började 9:45 och skulle egenltigen jobbat till 18:45 men har tagit ut komp från kl 16.. Skönt det! Jag och älsklingen ska ut och åka bil sen. Ska hälsa på ett par vänner till honom samt på bilträff.
Våra system har legat nere och ingenting fungerar så vi har enbart pratat skit i 1,5 timma. Men men nu börjar det fungera lite smått så det är väl dags att återgå..

Igår så lackade vi listen under framlyktorna på bilen också.. Får se om det kommer på toning på framrutorna idag på lunchen.. Sen blir det att tvätta bilen imorrn så den är fin när folk ska titta på den. :]

Nu ska jag återgå till att prata lite mer skit med mina söta arbetskamrater Malin och Emelie, Jonas är ledig idag..

Bilder och info från helgen kommer väl på söndagkväll eller så när vi är hemma igen!

Nytt!!

Fått på mina tre blå extraljus och dimljusen på bilen ikväll, härligt härligt!! :D

I helgen händer det nämligen grejer... -Vad!? Nä, det är hemligt! :P



. . .

Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue


I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane


Uppdateringar kommer...

Det är uppdateringar på väg vad det gäller bilder.. Det har strulat en hel del för mej senaste tiden.. Först hade jag ju ingen dator och sen när jag väl fick den så har vi formaterat om den så nu har jag inga program installerade.. Nåja, det kommer så småningom. Förhoppningsvis kan jag ladda upp lite bilder till helgen.

Nu väntar sängen och lite mys iaf!

Säsongsstarten slutade på bår..

Igår var det dags för säsongens första hockeymatch.. S/L mötte Team Gävle på hemmaplan. Bra inledning och brorsan vaktade målet. Dock stort mörker efter 15 minuter spelad av sista perioden, brorsan blev påkörd så illa att han tvingades lämnas isen på bår. Rejäl smäll på knäet och rejält ont. Jäklar vad det kändes i en själv. :[


Ska benet ligga i den vinkeln!?


Linus tvingades lämna isen på bår..

Fån ä på g!!

..Ja vad säger man!? Det är tamejfaaan bara idioter de tar in på min arbetsplats!

Infat K att fån ä på g... Eller som på svenska; Informerat Kunden att telefonen är på gång...

Helg-blogg?

Ja det känns nästan som det.. Enda gången jag har tid att blogga är på helgen.. Varit fullt upp ett tag nu.. Jobbat kväll i stort sett alla dagar denna vecka.. Sen har vi varit ut på lite saker också.
Igår var vi på dragrace på Flygstaden, det var riktigt trevligt! Efter det for vi upp till Bollnäs och hälsade på Legos mor, fick oss en kopp kaffe och sen åkte vi hemåt igen..
Idag var det tänkt att vi bara skulle vara hemma och göra ingenting.. Började dagen med en 1,5 timmas promenad, fotade lite och bara pratade massa skit, helt underbart! Sen blev det en sväng på affären och även ut till Ljusne.. Först påhälsning hos mor och far, sen hem till exet och kolla in hans nyinhandlade tv och tv-bänk innan vi avslutade Ljusne-besöket med en tur in till mormor och morfar för att kika på deras nyinhandlade bil, nån jäkla Renault.. Gick på Etanol gjorde den iaf, det var ju bra! ;]

Kvällen hade tillbringats framför tv'n, en vän kom förbi och sen har vi spelat GH en hel massa och druckit kaffe.
Blir sängen nu och ladda inför en ny arbetsvecka.

Fuck you I drive a Volvo!!

Ja, så står det på min t-shirt idag.. Jag har dessutom mina gröna Team Sportia-mysbyxor och ett par Pokemon-toffor på mej. Det är mysdag på jobbet i min lilla mailgrupp.. Ja eller MEJL-grupp som vi säger.. Malin, Emelie, Jonas och Linda. Fan va du är påhittig Cia! ;]

Anledningen till att vi i vår lilla grupp har mysdag är att vi har beordrad övertid idag, ska jobba till 22. Började 08. Kommer dock vara ledig en timma på eftermiddagen för att hinna äta middag och köpa godis för att överleva kvällen. Jag och Malin ska åka iväg i min Volvo sen för att matdejta och köpa godis. Emelie är också med oss idag men Jonas är sjuk..

I övrigt då? Ja, rast nu på jobbet så jag passar på att skriva lite här.. Igår var vi ner till Ljusne och hämtade lite grejer igen, bl a TV'n.. Ska hämta tv-hyllsystemet senare i veckan. Körde myskväll efter det och såg film och jäste i soffan. I förrgår var vi till Tierp för att hämta en reflexramp till Legos bil..
Ikväll blir det väl bara jobba och sen hem å däcka i sängen typ..

Nu väntar mailen och chatten igen.. Fan va mail vi har, hade 326 imorse när vi kom och nu har vi arbetat oss ner till 316 ungefär.. Det ramlar in mail hela tiden.. Därför som vi ska jobba över ikväll...

Fuck you I drive a Volvo! :P

Helgen..

Så har helgen passerat.. Redan söndagkväll. Helgerna går förbannat fort nuförtiden, speciellt när man jobbar på lördagarna.
Började jobba i torsdags igen efter min sjukskrivning, fick börja med att flytta, jag har ju börjat med mail och chatt på jobbet och fick därför flytta till Malin, Emelie och Jonas. Ska bli så kul! Det tråkiga var dock att det bara var jag och Emelie torsdag och fredag, de andra var sjuk. Bad! Jag som ville träffa Mallan och prata skit, men jag antar att vi hinner..
Blev till att sitta med mail även igår lördag trots att vi egentligen bara sitter med det på vardagarna, men det var så grymt mycket mail att ta hand om.

Efter jobbet igår så for Lego, Mattias och jag upp till Hudik och gick på marknad och sen var det cruising. Skulle ju även vara Gorg-träff men vi hittade ingen sådan så det blev mera cruising och marknad istället. Shoppades lite på marknaden; Volvo-tshirtar till mej och Lego, rosa dödskallesjal till mej, jacka till Lego, tröjor och mössor till Samuel och lite godis.
Kom hem rätt sent på natten och då stupade vi i säng väldigt omgående.

Idag söndag har jag plockat lite här hemma medan Lego var hos en vän för att klyva ved.. Sen åkte vi ut en sväng med min 740 och fotade den. Blir nog ytterligare en tur dit kanske till helgen om det är bra väder för att bara gå omkring och kika och fotografera i naturen och ha med fika. Väldigt mysigt ställe.
Mötte upp Mattias påväg hemåt och stannade för att äta på en pizzeria i Vågbro.

Nu väntar sängen iallafall.. Och imorrn jobbet - och Mallan! Förhoppningsvis, om hennes son är frisk..
Måste försöka få någon att vilja jobba på lördag åt mej också, har planerat annat än att jobba då nämligen.. Får se hur jag lyckas. Annars är jag ledig på fredan.. Vore dock bättre att jobba då å vara ledig på lördag för min del..


Natti natti!

Garaget.org dödade Sötnosen! :(

Idag när jag loggade in på Garaget.org fick jag meddelande om att bilen hade tagits offline och att den aldrig mer kunde göras online igen. Och lägga upp den nå mer skulle jag heller inte få göra. varför det!?!?!? Det är en bil som går att köra och är underbart ful-söt! Bra betyg han han dessutom! Sen stod det även att han skullle fixas till och rostlagas för att sen lackas om.. Hmm, jag tror inte de tycker om gamla Volvosar på Gorg... Fy! :(


http://www.garaget.org/mypage/gallery.php?user=HockeyLinda&cat=64222&image=449251



Min Sötnos!! <3

RSS 2.0