Jul!

Så har vi klarat av julafton också. Tillbringades hos mormor och morfar i Myrbacka. Nästa år blir det nog hos oss i Myrbacka, ser redan framemot det! :]

Fick en massa julklappar och jag är jättenöjd! Och det jag hade köpt till folk gick också hem verkade det som! Kul! :]
Massa god mat tillsammans med släkten bestod också aftonen av, det var riktigt trevligt!
Idag väntar julmat hemma hos föräldrarna, jag och Linus och även Linus och Carolina kommer. Hon var inte med igår, firade jul med sina släktingar på annat håll.

Vad fick jag i julklapp då? Hmm , mycket! :P
Brandsläckare, mulitmojäng till håret, smycken, strumpor, dukar, handdukar, överkast, ljuslyktor, trädgårdstomte med lykta, choklad, knästrumpr, böcker, sprit, pengar, satinlakanset, lotter (varav en med vinst på!), smycketräd, vaser mm.

Vad gav jag bort då? Linus fick en klocka. Lillebror (och Carro) fick en stor trävas, hudvårdsprodukter, ett spel (Med andra ord), kalsonger och en trådlös handkonstroll till X-box 360 (hade tänkt mej ett spel men det var slut).
Mor och far fick tillsammans en digitalkamera och minneskort till den samt en lampa (till mamma) och en batteriladdare till bilen (till pappa). Morföräldrarna fick vin och farmor fick en blomma och en chokladask samma som även farbror med familj fick.


Tomten var i år fyrbent och hette Wille. Grymt söt! =]

image122

image123
Julklapparna samsas på köksbordet..

. . .

Beep beep beep beep beep beep beep
go the horns in the cars in the street
we walked away from the lover's leap
opposite directions
synchronised feet
wait wait wait wait wait wait wait
for the time it takes a heart to mend a break
how many moons are reflected in the lake
can you wait forever if time is all it takes
despite all the warnings
I landed like
a fallen star
in your arms
beat beat beat beat beat beat beat
goes my heart on the side of my sleeve
whispering something I can hardly believe
"let me take the lead
cos love is all we need



image121

Det går så jävla bra nu!

Ja, det gör det! Faktiskt! :P
Det känns så jäkla bra! Att jag är trött som fan och har huvudvärk till tusen är en annan sak...

Börjar det det bästa: Idag skrev vi pappren till huset. Så nu står vi som husägare jag och Linus. Underbart! Inflyttning 14/3, eventuellt redan i slutet på februari, det beror lite på när tidigare ägaren flyttar ut. Imorrn blir det ett besök på banken för att betala handpenningen.

Bra sak nummer två var att det var hockey igår, brorsan stod och gjorde en grym match! Årets bästa enligt honom själv och jag är helt villig att instämma!
Oavgjort 1-1, välförtjänt då S/L hade legat under hela tiden och inte lyckades kvittera förrän klockan visade 19:35 i sista perioden! Det var mäktigt när skottet från Mikael Wessman gick rätt in bakom målvakten! Jag fick rysningar.

Det tredje är att det bara är en dag kvar att jobba innan det blir jul. Underbart! Lite synd bara att julkänslorna inte riktigt infinner sig. Har inte pyntat nånting utöver mina julgardiner och julbelysning. Inga tomar eller så.. Granen kommer antagligen att tas in och kläs imorgon.
Julklapparna går bra, har en kvar, eventuellt två, till brorsan och Linus. Ska se om jag får tag på nått imorrn på lunchen då jag ska ner på stan och betala handpenningen.

Ska nog försöka ta mej i säng nu.. Blivit grymt dåligt med sömn senaste veckorna. Vet inte varför, är knappt hemma om kvällarna och när man väl kommer hem finns massor att göra.



image120
Min nya adress från mars, Flottarvägen..

. . .

Some people get all the brakes, Volvo got just what it takes...



image119

. . .

I'm dreaming away right now...about you!

Helgen över..

Så har ännu en helg passerat. Blev fullt upp som jag misstänkte.. Full fart från början till slut.

Var inbokad på lagfotografering för S/L på tordagkväll efter jobbet så jag stressade med det jag skulle göra innan jag åkte till ishallen och när jag kommer dit får jag informationen om att det är inställt eftersom det var för få spelare där.. Bra! Tack för att man fick den informationen! Men men, jag blir inte förvånad, detta är S/L. Jag börjar lessna på detta.Vore det inte för brorsan så skulle jag skita i allt.

Fredag blev dock en trevlig dag. Hade sovmorron med åkte till stan tidigare för att lämna Linus på "skolan" och sen drog jag och handlade lite innan jag sen jobbade 10-19.. Julbord till lunch blev det, mumsigt! Efter jobbet var det dags för after work.. Eftersom jag jobbade kväll kom jag senare än de flesta andra men det gick bra det också, vi var nåra stycken som jobbade till 19 så.. Blev kycklingsallad och nåra öl (och insmugglad Jäger) på JH innan vi drog vidare hem till en arbetskamrat och drack ännumer. Dock svek jag dom när dom sen skulle vidare till krogen en andra gång, var för trött så jag åkte hem istället.

Lördag - ännu en dag att massa saker att göra. Tog en liten sovmorron och sen for vi ut till min farmor med datorn som Linus byggt åt henne, blev kvar där flera timmar innan vi åkte hemåt. Stannade hos familjen för att pratade lite skit innan vi fortsatte till pizzerian för att få i oss lite middag, klockan var för mycket för att ställa sig och laga mat.. For sen hem, såg en film, duschade och drack Jäger innan Linus körde mej till Stugsund för födelsedagsfest hos Magnus. Skaplig fest. Nått mellanting mellan bra och dålig.. Kände inte så många där. Åkte hem strax före 01 redan, Linus hämtade mej.

Idag söndag har det varit städ-dag här. Linus och jag har röjt och städat hela dagen. Vid 19-tiden ikväll hoppade jag in i duschen för då var det klart. Kastat massa grejer och papper och sorterat andra saker.. Förberett för granen, tar väl in den från balkongen nån dag i veckan skulle jag tro. Den står ju här utanför och bara väntar på att få komma in. Egenodlad gran från egen mark, inte alla som har det! :]
Mor och far kikade förbi här ikväll också på en kopp kaffe med lussebulla och pepparkakor. Vi såg tv och pratade skit och bara hade det mysigt!
Kanske blir vi nästan grannar snart.. Hade varit kul. Vi får se hur det går! Linus ska prata med mäklaren imorrn.

En vecka kvar innan jul nu.. Känns bra, det mesta är fixat, har ett par julklappar kvar att ordna bara. Veckan i sig har inte så mycket planerat så det ska nog hinnas med! På tisdagkväll efter jobbet blir det besök hos frisören, hos en ny denna gång eftersom hon jag går hos i vanliga fall inte har kvällsöppet. Får se hur det blir.
Hockey på onsdag också, oklart om brorsan ska stå eller inte. Det är sånt som märks!

Till sist höll jag på glömma att jag har bokat biljetter till kent den 7/3 i Läkerol Arena. Ska bli så jävla kul! Har höga förväntningar. Har bokat gästsängen hos Maria den helgen. Blir kanske utgång efter det. Är en fredag så.. Annars bara film och mys..

Nu läre jag gå och göra kväller här, klockan springer iväg alldeles för snabbt om kvällarna tycker jag. Snart dags att kliva upp.. 06:15 ringer klockan.. Jag hinner aldrig sova så mycket som jag borde.. Men jag överlever. Om än med en del biverkningar som trötthet och ofta förekommande huvudvärk..

En önskning bara. Snö! Jag vill ha snö. Det tar sig med all frosten vi har ute men jag vill faktiskt ha snö! Please!?

. . .

Do They Know It's Christmas?

. . .

Thnks fr th Mmrs

 

 

image118


Duktiga jag...

Jolåsatte... Så duktig var jag.. Drygt en vecka sen sist. Tiden räcker inte till! Blir inte mycket tid framför datorn, slår igång den när jag kommer hem från jobbet men sen står den bara där ungefär. Man kollar till snabbt ett par gånger på det som är mest intressant och mest nödvändigt.
Sitter ju framför datorn hela dagen på jobbet så det är ju inte så jäkla kul att slänga sig framför den när man kommer hem, men man vill ändå ha den på så man kommer åt det man behöver som musik, film och annat.

Nåja, hursomhelst har det varit fullt upp även senaste tiden.. Vilken skräll va!? ,] :P
Husvisning i fredags. Gick bra, det såg trevligt ut, fanns såklart en del att fixa men det skulle nog bara vara trevligt. Att få det som man vill. Var på banken igår och pratade pengar. Inga problem alls att få till ett lån. Och det var ju bra iallafall, dumt att ta huset kontant känns det som.. Vi funderar nu hur vi ska göra, är jäkligt sugen på huset även om det var en del att göra som sagt.

Hockey är det en hel del nu också.. Både fredag och lördag var det match. Var inte tänkt jag skulle på hockey på lördag men brorsan skulle stå åt division 4-laget så då hade jag inget annat val än att gå.. Ville ju se honom spela, han hade jobbat under veckan och kunde därför inte vara med a-laget..
Känns som att jag tar åt mej mer än jag hinner med.. Springa på hockey, fota, fixa statistik mm.. Imorrn väntar lagfotografering av a-laget dessutom. Alla mina lediga hemmakvällar bara springer ifrån mej. Sen bokar Linus in grejer med mina släktingar och sina arbetskamrater och vi åker hit och dit på kvällarna, hinner aldrig vara hemma känns det som. Jobbigt.

Var bjuden på fest hos en vän i lördags men var så jäkla sönderstressad och med enorm huvudvärk eftersom jag sover så jäkla dåligt nuförtiden, grannarna blir värre och värre och inget hjälper när man säger till, så det blev ingen fest för min del. Jag åkte ut till Stugsund och hälsade på i nyktert tillstånd ett par timmar bara. Trevligt det också men hade varit klart mycket trevligare med alkohol i kroppen. Men men, det tar vi igen en annan gång!
På lördag väntar födelsedagsfest hos en annan vän i Stugsund. Han fyller 23 och ska ha stor fest, kan bli mycket trevligt! Får se om även den festen kommer tillbringas i garaget och spana bil! ;]

Undrar om jag ska försöka ta mej ner i sängen nu kanske.. I tid  för en gångs skull! Inte många gånger jag kommit i säng före 24.. Inte riktigt bra det egentligen. Inte när man kliver upp strax efter 06.. Borde sova mer.
Ikväll somnade jag i soffan efter maten, var helt slut. Skit också! Den var den kvällen liksom! Irriterande! Men uppenbarligen behövde jag det. Och mycket till iofs. Men det är svårt som sagt. Man måste hinna umgås lite med karl'n också när man gjort undan alla måsten.

Jaja, det var väl allt för denna gång.. Finns väl en hel del att berätta om men det kan vi ta en annan gång.. Kikar in när jag har tid.. Om jag har tid. :P

Jag är en dålig människa!!

Jahapp.. Så försvann tiden igen då.. Jag är en dålig människa..
Har alltid varit kommer alltid vara verkar det som... Fuck!

Fan, är över två veckor sen jag uppdaterade här.. Vad har hänt sen dess då?

-Mja, inte mycket spännande precis. Livet rullar på.. Arbetar, arbetar och arbetar.. Men jag har ju ett jobb iallafall och det är huvudsaken! :P
Springer på hockey som vanligt gör jag då och då.. Var även ner till Uppsala med far och Linus en lördag och shoppade lite. Mycket trevligt! Fått klart nåra julklappar och nåra väntar på att handlas, bara nån kvar att "komma på" så att säga.. Känns bra!

Mammsen har blivit äldre sen sist också. Fyllde 45 den 25/11.. Kalas hade vi i lördags med smörgåstårta, fika och diverse alkohol.. Hon fick ett presentkort på 1000:- på en spa och hudaffär/salong av mej och Linus.
Apropå alkohol så blev det en hel del sånt i fredags också när jag och Maria hade groggkväll hemma hos mej. Lite segt genom att jag jobbade fram till 19:15 men det tog vi igen genom att snapsa Jäger och dricka busgroggar samtidigt som vi åt sallad från pizzerian. Blev sen buss in till stan och ett besök på krogen. Det var rätt trevligt! Dock mycket skumt folk där.. Så ja, det var väl okej..


image117
Onyktra flickor... :P


Vad händer annars då? Tja inte mycket mer än att jobba.. Jag vann en massage på jobbet förresten.. Hade bästa förbättring i samtalstid förra veckan jämfört med veckan innan.. Kommer belönas med en massage på arbetstid. Inte illa! Kan bli trevligt tror jag, aldrig fått massage förut..

Husvisning på fredag igen förresten! Sett ett hus i samma område som föräldarna som är till salu. Till billig peng dessutom! Inte illa det heller! Får se hur det går, skulle vara så jäkla kul med ett hus! Få sköta sig själv liksom. Få plats för alla grejer, som det är nu har vi inte alls plats för nått känns det som.. Hobbys vad är det? Skulle vilja ta upp mitt mörkrumsarbete och svart/vita fotografering igen, har allt som behövs utom plats att hålla till på! Frustrerande verkligen! Har mängder av rullar och negativ som väntar på att få bli framkallade. Vägrar låta nått labb göra det åt mej, vill dona själv!
Hoppas verkligen att huset är bra.. Gillar området, är uppvuxen där i Myrbacka, har både föräldrarna och morföräldrarna i samma omårde också.. Huset ligger i utkanten av ett lugnt område med skog alldeles i närheten. Kanske ska göra ett besök på banken och höra om lån nån dag också, men vi har inte bestämt oss än. Känns kanske lite dumt att betala ett hus kontant... Man ska ju ändå bo där ett tag så då kan man lika gärna låna en slant och sen ha roligt för de andra pengarna vi har.

Nåja, det är på fredag som sagt. Hockey på fredag också, dessutom ska jag antagligen vara fyllechaffis på kvällen. Pappsen ska på julbord med jobbet. Själv blir jag utan julbord i år. Jul-lunch skulle vi däremot få på jobbet. Mysigt!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa nån tidning och sen sova. Har lite sovmorron imorrn, jobbar 9-18.. Ska bli intressant att komma till jobbet imorrn, idag skulle vi flytta igen.. Tredje gången på nån månad.. Blir väl en flytt till senare också, detta eftersom vi får tillgång till fler delar av huset vi håller till i och företaget har tagit in såpass många nya anställda.

Ska försöka bättra mej här.. Observera försöka! :P
Orsaken är att jag helt enkelt inte har tid.. Eller prioriterar andra saker.. Känns taskigt mot alla nätvänner, men man har ju faktiskt ett liv att sköta också, kan inte bo framför datorn hela tiden!

RSS 2.0