Ingen tur..

Nä, som väntat blev det ingen flytt innan helgen.. Kunde ha blivit det men nån människa på banken var bortrest denna vecka och hon hade tydligen nå viktiga papper som behövdes för att kunna få flytta in tidigare..

Men men, på tisdag får vi tillträde till huset! Grymt! Allt är klart med lånet nu och försäkringarna ska Linus fixa imorrn, fick inte tag på rätt människa idag.
Ska försöka få till lite ledighet på tisdag jag också, kan dock bli svårt eftersom jag jobbar sent till veckan.. Förhoppningsvis kan jag få byta tid med nån annan och därmed inte behöver ta ledigt då jäkla mycket. De sista pengarna ska ju betalas ut till säljarna då sen är det även nå papper som ska skrivas på innan de ska ta oss på en "visning" i huset innan de lämnar över nycklarna.
Sen är det bara till att börja flytta. Pappsen har lovat hjälpa till för att vi snabbare ska komma ut ur lägenheten, han vet hur mycket vi hatar att bo här i lägenheten..

Helgen kommer att ägnas åt att packa det sista ungefär men troligtvis blir det även en shoppingtur upp till Sundsvall då vi ska ha lite grejer till bilen samt en del saker från IKEA. Kommer ju bl a att få en jäkla massa mer fönster som behöver gardiner och gardinstänger mm.. Sen nån mer garderob och byrå och annat småplock..
Den större shoppingen med soffa/soffor, matrumsmöbler, köksmöbler, skrivbord, säng och sånna saker får komma lite senare när vi fått lite ordning och börjat rusta de rum som är i behov av det.

Nu sova och ladda inför de två sista arbetsdagarna för denna vecka.. Natti!

Utmaning..

Utmaning från Katharina


Väder utanför ditt fönster: Snöar litegrann och blåser en massa!

Lyssnar på just nu:
Sporten på tv..

I går gick du och la dig: Oj, too late! Runt 24..

i dag vaknade du:
07:20 av mobilen.

Vad har du på dig: Tröja och trosor...

Senaste som ringde dig: En kund på jobbet..

Som du ringde: Linus

Senaste som skickade dig sms: Pappa

Senaste som du skickade till: Pappa

Senaste vän du addade på Facebook: Tror det var en tjej på jobbet.

Som addade dig: Samma som ovan tror jag, har ingen större koll..

Senaste person som mailade dig: En kollega på jobbet

Sista hemsida du besökte/läste: Garaget.org

Ska/har gjort/göra idag: Jobbat, handlat och sett tv.

Bra eller dålig dag idag:
Skaplig. Får förmodligen tidigare inflytt i huset å det är ju bra!

Utmanar: Den som vill, tvingar ingen att göra den!

Det är nära nu!

Yes det är det, flytten närmar sig med enorma stormsteg. Idag ringde säljaren och berättade att allt var städat och klart för inflytt i huset. Så imorrn blir det ett besök till banken och göra klart med lån och försäkringar samt boka tid med mäklaren för att få till en tidigare inflytt. Förhoppningsvis redan till helgen. Men sån tur har man väl inte!?
Vore bäst så, så man har lite mer sammanhängande tid på sig att förflytta alla saker, jobbar ju så dumma tider nuförtiden jag, denna veckan är det 9-18 i stort sett varje dag och lika nästa vecka men att jag även har nåra dagar där jag jobbar till 19.. Blir ju inte mycket gjort hemma om kvällarna då..


image210
Det är nära nu..

Hockey..

Var ju på hockey förra lördan förresten.. Det var mycket skoj! Kul att komma iväg litegrann, var många år sen jag var ner till Stockholm på hockey nu.. Förr i tiden åkte vi alltid på Sweden Hockey Games som det hette då.. Innan alla sponsorer kom in i bilden.
Första matchen vi såg, Finland-Rysland slutade 0-5. Finland var inte alls vad jag hade tänkt mej. Trodde de skulle vara bättre faktiskt, däremot blev jag riktig imponerad av den ryska målvakten Semen Varlamov, mycket duktig! :]
Efter den matchen tog jag ett varv bland affärerna i närheten av Globen innan jag intog en lyxmiddag (hmm...) på McD på stående fot då det var grymt mycket folk där.. Sittplats var inte att tänka på! Suck!
Sverige-Tjeckien slutade med vinst 4-2 för Sverige! underbart! Grymt tryck och en jäkla härlig stämning!

Hemresan var desto tråkigare.. Vi hann knappt ens komma ut ur Stockholm innan busschauffören meddelade att vi bara skulle stanna på en mack för att fylla på vatten.. Jaha, vad häner då då, jo kylarvattnet rann rakt igenom
 och plaskade så fint på marken under bussen.. Visade sig att en kylarslang hade gått av och vi fick invänta Volvo-jouren som kom och hjälpte oss. Efter lite drygt två timmar på Shell-macken i Solltuna kom vi äntligen därifrån iallfall, en lång men helt okej dag! :]


image207
Entré deluxe..

image208
Kenny Jönsson

När vi ändå pratar hockey kan jag bara meddela att brorsan stod senaste matchen för S/L och gjorde det riktigt bra. Trots att han fick en jäkla smäll på fingret på uppvärmningen så valde han att ändå stå matchen igenom.
S/L vann även matchen med 7-4 över Gävle GIK. Återstår nu bara två matcher på säsongen, hemma på onsdag och borta på söndag. Inget avancemang eller så denna säsong, klart däremot att de har säkrat kontraktet i division 2. Härligt! :]

Hockey ska göra ont! :P


image209
Linus Larsson

Kärlek..

I helgen har bilarna fått sig lite kärlek, tvättade 740'in och fotade sedan allihop..
Var en trevlig helg, tog det mest lugnt och slappade och packade endel såklart. Flytten närmar sig med stormsteg vilket känns underbart härligt! Ska bli så jävla skönt att komma härifrån! Grymt less på grannarna nu. Hoppas vi hinner flytta innan jag gör nått dumt med dom... :P
image206
GDG..

. . .

En del undrar om man är ute efter sex... man är väl vuxen... jag är ute så länge jag vill!!

Nöjd!

Jag är så jäkla nöjd. Det går bra nu. Känns underbart!

Jag vet att det var längesen jag uppdaterade men det händer så förbannat mycket andra saker just nu som gör att jag knappt har tid att tillbringa nån tid framför datorn!

Den gamla 245'an från 1977 blev min måndag den 28/1.. Wow vilken skönhet! Fått starta upp den nu också efter att Linus har fått i batteri och fixat till tankarmaturen..

I fredags hade vi after work med jobbet. Drack Jäger och massa annan alkohol hemma hos en kollega innan det blev utgång på krogen. Mycket kul! Det kommer vi göra om!
Lördagen var en sk bakfylledag a'la Linda, full fart med andra ord, jag var så jäkla nöjd när den dagen var över för då hade jag hunnit städa hela lägenheten, tvättat, diskat, bäddat rent i sängen, börjat packa lite flyttlådor, haft myskväll med karl'n samt hälsat på mor och far för en trevlig tv-kväll hemma hos dom.


Söndagen var även den till belåtelse, snön fullkomligt vräkte ner hela dagen och jag tog mej en promenad. Hockey var det också, S/L mötte Malung, brorsan stod och det blev vinst med 7-4. Vinst även för mej som hade köpt två matchlotter! Dock ingen matkasse denna gång som det brukar vara.. Nä denna gång var det en hockeyresa som var kvällens pris. Bussresa på lördag ner till Stockholm och biljetter till två matcher: Finland-Ryssland och Sverige-Tjeckien. Grymt! Det var jag verkligen värd!
Verkar dock inte som om nån vill sällskapa så jag åker själv.. Ingen som hade lust att betala 550kr för att följa med mej.. Men men jag klarar mej själv, det har jag gjort många gånger tidigare.. Jag tar med mej min Nikon som sällskap och sen köper jag mej nåra öl där nere så blir allt bra! ;]

Denna vecka har det bara varit jobba ungefär.. Hälsade på mor och far i tisdags och igår var de hit och fikade och såg tv tillsammans med oss. Var på 18-årskalas idag då min kusin Emelie fyllde år.. Mycket trevligt!
Bara fredag återstår nu och sen är det helg, känns bra. Veckan har gått fort! Helgen är efterlängtad, dock blir det väl inte så mycket gjort här hemma som jag hade hoppats på, men det löser sig väl ändå.. Hela lördagen går åt till hockey, avresa 07:30 och beräknad hemkomst är 21:30.. Men det ska bli kul! Var längesen jag var ner till Globen nu faktiskt. Förr åkte vi alltid ner varje år..

Flytten då? Joodå, det närmar sig och det känns grymt! Ska bli så skönt att få komma härifrån! Kunna få sova om nätterna, känns fanimej som om jag inte har sovit en hel natt sen vi flyttade hit. Har börjat packa en del grejer som sagt, vill bara ha flytten överstökad som fort som möjligt. Skämtade lite om att det första vi ska flytta är sängen och kaffebryggaren. ;]
Vi åkte förbi huset häromkvällen när vi hade varit och hälsat på mor och far och det var alldeles mörkt i huset och det fanns heller inga gardiner nånstans.. Verkade inte bo någon där nu. Vilket ju är väldigt bra, då är sannolikheten att vi får flytta in tidigare rätt stor med andra ord! Vilket vi inte alls blir ledsna över!

Nä, nu blir det iallafall sängen, trött deluxe.. :P

Natti!

RSS 2.0