.

Well she got her daddys car
And she cruised through the hamburger stand now
Seems she forgot all about the library
Like she told her old man now
And with the radio blasting
Goes cruising just as fast as she can now

And she'll have fun fun fun
til her daddy takes the t-bird away

Well the girls cant stand her
cause she walks looks and drives like an ace now
She makes the indy 500 look like a roman chariot race now
A lotta guys try to catch her
But she leads them on a wild goose chase now

And she'll have fun fun fun
til her daddy takes the t-bird away


. träff .

Det var bilträff och cruising i lördags. Mycket skoj! Fixat med nåra av bilderna nu ikväll och fått upp dom på ett forum, blir att fortsätta imorrn, klockan är för mycket nu..
Borde sova sen länge.. Klockan ringer om mindre än 6 timmar..
Tre monsterdagar på rad nu på jobbet.. Uffa, 8-19 är inte kul.. :[



image217
Grymt imponerad över detta bygge! En av de absolut finaste!

image218
..och min egen Sötnos är bara så otroligt ful-söt! ;]

. . .

image216

Sötnosen nytvättad igår före bilträff och cruising..

. . .

image215

Äckligt snyggt!

Dan före födelsedan..

Borde sova nu.. Borde ha huset i ordning.. Borde ha städat. Borde ha bakat.. Med mera...

Fuck! Man hinner inget när man jobbar, slutade 19 idag så efter det blev det en snabbis till E-Center för att mathandla och köpa massa fikabröd. Tid till att baka själv, vad är det!? Köpbröd till kalaset för hela slanten.. Kanske hinner slänga ihop en sockerkaka eller liknande imorrnbitti.

Ska gå och lägga mej nu så vi hinner röja av det sista och städa av innan vi får gäster imorrn. Ska försöka hinna iväg en sväng med Sötnosen till föräldrarna också och prova nya skorna! Lillebror fick hem sina 19"-fälgar igår så nu står de gamla 17"arna och bara väntar på mej. :]
Kan ju bara tala om att det blev äckligt snyggt med de nya fälgarna på brorsans bil! Vinge har han också införskaffat, den har dock inte kommit på plats ännu..

Jaja, nu har tiden dragit iväg och nu är det min dag.. Grattis till mej själv! 26 år idag. Undrar om nån kommer ihåg en.. Jag har inga höga krav iallafall. Jag har önskat mej en bajsborste i födelsedagspresent. Mamma funderade vad jag ville ha/behövde. Kom inte på nånting vid det tillfället, vi har ju handlat allteftersom nu det vi velat ha. Till slut kom jag på att jag nu har två toaletter efter flytten men bara en bajsborste. Så en sån står min önskelista. Undrar om det är nån som tillfredsställer min önskan? Det märker vi imorrn.

Go'natt!

Inte en månad!

..Inte fullt en månad sen sist.. Men nån gång ska man väl bryta en gammal vana!? :P

Sen vi sågs sist så har golvet i både vardagsrummet och matrummet fått sig en rejäl omgång av en slipmaskin och fått på sig lite lack så nu är det så ljust och fint i de två rummen!
Nya soffan står på plats liksom nya soffbordet, även matrumsmöblerna är på plats tillsammans med nya mattor! Det känns så jäkla bra! Slänger upp ett par bilder som togs just när allt var klart. Finputsning som gardiner och växtlighet har inte riktigt kommit på plats ännu!


image213

image214



Det som händer härnäst är att en storstädning ska ske närmaste dagarna, den gamla soffan och fåtöljen te x, bor för tillfället i hallen och på verandan tillsammans med det gamla soffbordet och lite andra saker.. Något rörigt! Ska åtgärdas innan helgen iallafall för då kommer släkten på besök eftersom det vankas kalas..

På jobbet går det bra. Jag har bytt plats sen sist. Det är verkligen grymt! Jag har ökat min samtalsmängd per dag till minst det dubbla motför tidigare och min samtalstider kryper verkligen neråt! Nice! :]
Denna framför beror helt klart på att jag nu sitter bland erfarna människor som klarar sig själv och inte behöver min hjälp. Om man har nya/oerfarna människor ikring sig så blir man lätt ett "offer" som måste hjälpa till en massa.
Idag slog jag dessutom mitt eget personliga rekord med 101 samtal! Det ni! =] Men då körde jag ett monsterpass också, i ett svagt ögonblick nappade jag på att hjälpa en kollega i nöd.. Vilket innebar att jag fick jobba 8-19:15 istället för min schemalagda tid 8-16:30.. Nåja, det blir lite extra samtal än normalt och dessutom lite komptid, det är aldrig fel!

Nu väntar en dejt med sängen för att sen upp och jobba imorrn igen. På kvällen väntar kalas hos min mosters karl och sen blir det hem och städa och förbereda lördagens kalas. Blir kalas på förmiddagen och sen väntar bilträff och cruising i Söderhamn på eftermiddagen/kvällen. Ska bli riktigt trevligt!
Hoppas att lillebror hinner få sina fälgar till på lördag bara, i sånna fall så får jag hans gamla att ha till Sötnosen. Blir troligtvis den som jag tar med till stan på träffen.. Måste ju få visa upp honom lite också! ;]

Tack och go'natt!

. . .

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej




image212

. . .

               The beauty of a Volvo is that you can crash, get out without a scratch, and then dance to the radio!




. . .

On the street where you live girls talk about their social lives
They're made of lipstick, plastic and paint, a touch of sable in their eyes
All your life all you've asked when's your Daddy gonna talk to you
You were living in another world tryin' to get your message through

Ytterligare en månad senare...

Jaja, som ni märker har jag inte alls mycket tid över till att sitta vid datorn längre.. På gott och ont.. Det finns verkligen mycket att göra med ett hus! Och det är så jäkla kul!
När man boddei lägenhet kunde man inte göra mycket mer än att sitta och stirra på väggarna känns det som.. Här kan man göra precis vad man vill, massa stora ytor att vältra sig på! =]
Senaste veckorna har gått åt till tapetsering av vardagsrum och matrum, pappsen har varit här och hjälpt oss en massa, tack sötnos! :]
Det är klart nu så nu väntar vi på en man som ska komma och slipa golvet åt oss, han hade fullt upp och kommer förhoppningsvis i början av nästa vecka. Trodde vi skulle hinna klart till soffan kom men icke.. Den står nu i köket och tar ofantligt mycket plats!
Nåja, detta kommer lösa sig snart hoppas vi!

Idag väntar middag hos mormor och morfar eftersom mormor fyller år idag, hela 64 år! Grattis! =]
Gårdagskvällen med majkasor firades på ett lugnt sätt. Vi fick besök strax innan vi skulle gå bort til kasen här på området. En kille på jobbet kikade förbi med sin familj och vi spanade lite på elden innan vi åkte med dom ut till Söderala och spanade där med. Sen hem igen och då var mor och far här så vi tog en tur med dom ner på Ljusne och tittade på kasen där.. Sen vidare hem till familjen för lite kaffe.. Lugnt med andra ord!

Nu ska jag ta tag i lite bilduppladdning på Bilddagboken. Kommit lite efter där med.. Blir så ibland..
Ska försöka bli bättre iallafall på att uppdatera både den och den här..

RSS 2.0