En timma kvar...

Om mindre än en timma slutar jag jobbet och då ska vi åka till Stockholm.. Ska blir så skönt!
Imorse när jag vaknade hade det kommit snö här också! Började flyga snö igårkväll och det la sig lite på marken men inte så mycket som det var imorse! Riktigt skoj det med!
Bara bra grejer nu! :D

Nu ska jag arbeta lite mer och prata lite mer skit med Emelie. På min rast nu har jag dessutom städat både mitt och Mallans skrivbord, duktigt va!? :]

Trevlig helg på er - det ska jag ha! :D

Stockholm!

Imorrn bär det av till Stockholm.. Jag och älsklingen har bokat hotell över helgen, åker ner direkt efter jobbet imorrn och sen hem igen på söndag. På lördan blir det Street Cars Fest och spana massa stiliga bilar.  Var enbart det som var tänkt från början, att åka å spana bilar men så kom älsklingen på att man kunde ju likagärna göra en långhelg och bo på hotell och bara mysa tillsammans. Och så blev det, bokade hotell igårkväll och det ska bli så jäkla kul att få komma iväg lite! :]Hotellet på Lidingö där vi ska bo..

Besök!

Ikväll var lillebror och Carolina hit på besök och till det hade jag och Lego bakat muffins och en långpannekaka. Vi pratade massa skit och spelade Wii. Riktigt trevlig kväll! :DMin underbara bror!

Nytt!

Igår kom den, min nya mobil! :D Nya leksaker är alltid kul.
Sitter på jobbet nu och väntar på att arbetsveckan ska ta slut.. Och det gör den kl 19 ikväll.. Så blir det att fara direkt ner till Ljusne för att spana på hockey igen precis som förra fredan. Händer så mycket på både dagar och kvällar nuförtiden så jag har inte riktigt tid för datorn, bloggen och Bilddagboken.. Men för mina kära arbetskamraters skull så skriver jag nåra rader här iaf så jag inte blir strypt.. ;]


Sony Ericsson C905i

Seriepremiären avklarad..

Ikväll, (eller ja, igårkväll, klockan är ju faktiskt ganska mycket just nu..) så avklarade vi seriepremiären i division 2-hockeyn.. S/L mötte Smedjebacken hemma och det blev vinst med 5-4. Mycket trevligt! Dock utan lillebror i målet som fortfarande går knäskadad efter första träningsmatchen. :[

Nu väntar sängen, återkommer med veckan som varit senare under helgen när tid finnes! Natti!

. . .


Nu ä're höst.. Å jag har fotat bilen. Blev nöjd!

Order från Cia...

Jaha.. Så var det fredag igen.. Fick order av Cia på jobbet idag att uppdatera bloggen och det kan jag ju göra innan jag ska fara ut till Ljusne och agera fotograf..  Hockey ikväll, S/L-Bollnäs. Matchen drar igång 19:30 men jag åker ner lite senare, brorsan är ju inte med idag.. Inte nog med att han fortfarande är skadad, han befinner sig inte ens i landet.. Han och Carolina drog till Rhodos i söndags.

Ses sist då? Veckan flöt på med jobb och jobb.. Hade en hel del kvällar som jag jobbade så det blev inte så mycket gjort här hemma, var faktiskt ner till Ljusne och hämtade lite mer saker iaf. Förra fredan fick vi även besök av Linus som samma dag hade fått en inneboende, Monica.. Vi drack Jäger och cider och spelade GH alla fyra, det var riktigt trevligt!
Lördag blev en bil-dag.. Körde Hälsingland runt ungefär.. Först upp till Bogården för att titta på en gammal 245'a men den visade sig vara såpass ombyggd till nyare att den inte var intressant. Efter besöket hos "Bonden" som vi kallar killen i Bogården så blev det två stopp i Bollnäs, ett hos svärfar och ett hos svärmor. Blev även ett stopp i Ljusne hos mina föräldrar.

Söndan var en ännumer trevlig dag! Tillbringade förmiddagen i garaget och penselmålade/rollade Sötnosen gul. Signalgul! Läckert som fan! Ska på med ett till lager färg dock, det lyste igenom lite väl mycket på vissa stället. Medan han torkade så var vi iväg och hyrde släpvagn och drog till Valbo och inhandlade en soffa på Ikea + lite annat smått och gott!

Veckan har sen bestått av att jobba igen.. Fick besök av mor och far här i Stugsund i onsdags. Det var skoj! Vi fick även hem den andra soffan då också.. Köpte en fyrsitssoffa på Ikea och sen hade bror en likadan fast tvåsits hemma hos föräldrarna som han skulle sälja så den har jag lagt beslag på. Genomtänkt! Hehe! ;]

Nu ska jag gå och sällskapa i soffan med Lego och Samuel.. Undrar om dom ens är vaken.. Hmm.. Är alldeles tyst där, bara tv'n som låter.. Jag gissar på att de har somnat..

På återhörande en annan gång! Dröjer förhoppningsvis inte så länge till dess! ;] :P

RSS 2.0