After work väntar..

Just hemkommen från jobbet, hade kort dag idag och slutade 15:15.. Hämtade Legos nya mobil på affären innan jag åkte hem.. Nu väntar jag på att klockan ska bli 17 då jag ska åka hem till en arbetskollega där vi ska träffas nåra stycken och prata skit och inta alkohol. Ordnade till sig med chaufför eftersom Lego fick ut och jobba ikväll, då kan han köra mej. Perfekt! :D Kl 19 har vi bokat bord och ska äta allihop, ska bli kul!
Ska väl leta fram nå andra kläder nu och fräscha till sig lite innan man åker.. Inge höjdarpigg än, men har jobbat hela dan idag, men det var bra trögt. Inte alls lika pigg idag som jag var igårkväll. Men men det är bara å jobba, kostar ju att vara hemma också.

After work nästa!



Jobba imorrn?

Varit skapligt pigg i eftermiddag, håller det i sig till imorrn när jag vaknar så jobbar jag imorrn. Sov bra nog länge imorse och även en stund mitt på dan. Men inget på eftermiddan, känns bra. Jag har fortfarande alla "fel" men är bra mycket piggare. Hoppas som sagt att det inte blir sämre, finns inget värre än att vara hemma och inte orka göra nå!

After work med jobbet imorrn också, jag har ännu inte bestämt mej hur jag ska göra. Har ingen som kan chaufföra åt mej eftersom Samuel är hos oss denna vecka så kan inte Lego köra. En nykter after work är ju kanske ingen höjdare.. Sen vet jag ju inte hur jag mår heller. Nåja, det där tar vi tag i imorrn.

Nu blir det sova och hoppas på att vakna pigg och skapligt frisk imorrn.

Linda är...

Stal ett litet tidsfördriv hos Emma..
Googla ditt namn + "är" och ta de fem första träffarna.
Detta är vad universum försöker förmedla till dig:


- Linda är gravid

- Linda är en pålitlig blodgivare

- Linda är besatt av sitt utseende

- Linda är först ut från Accentures SAP-skola i Indien

- Linda är bra hon


--   --   --  --   --


..Ta dessa svar som ni vill! En sak stämde iaf! :D

Vad är ni förresten? Inte för att jag är nå nyfiken! ;]


...Btw.. Tur att det inte var de sex första svaren man sökte fram.. Som nr 6 stod nämligen Linda är död... Och som nr 7 Linda är en snigel.. :S

Fortfarande hemma..

Jag blir så irriterad! Jag orkar inte ligga hemma och må dåligt nå mer!! Precis vaknat nu, fortfarande dödstrött och varm som ett monster. Blir frukost nu och sen krypa ner i säng eller soffa med någon av de nyinhandlade böckerna från årets bokrea.. Var ner på stan en snabbis igår för att mathandla nåra delar samt köpa ett par böcker till mej, blev tre.. Två med Dean Koontz; Maken och Alltid Odd samt en bok vid namn En hjärtformad ask av Joe Hill. Blir nog bra! Skulle haft en annan Koontz-bok men den var slutsåld.. Linus skulle kolla i Gävle på den idag åt mej, han skulle nämligen ner dit å dejta nån brud igen.

Igår gjorde verkligen inte mycket.. Var upp en sväng på morron på insåg att jag inte alls var pigg nog att jobba, sov sen vidare till 10:30, klev upp en sväng och åt frukost och surfade lite innan jag sen däckade i sängen igen och inte vaknade förrän 15:30! Blev middag då och sen var vi ut å handlade lite. Skönt med frisk luft.

Nu blir det frukost, magen kurrar!

Sjuk..

Fortsättning på föregående inlägg!? Vaknade å mådde skit imorse; huvudvärk, ont i halsen, lät som en kråka och alldeles varm i hela kroppen.. Gick till jobbet ändå, tryckte i mej två huvudvärkstabletter och tänkte att jag blir nog bra.. Jovisst.. Brukar ju äta frukost på jobbet innan jag börjar, fick i mej en halv macka och totalt tog det 1 timma och 45 minuter att få i mej frukosten.. Inte bra, jag som aldrig annars har problem att få i mej mat på morron. Höll ut fram till 11:30 då jag skulle gå på lunch, då åkte jag hem för dagen istället. Åt lite lunch hemma med pojkarna som var hemma, (Samuel ligger ju sjuk i massa feber och hosta så Lego fick vara hemma med honom) sen tvärslocknade jag i soffan och sov i x antal timmar, när jag vaknade hade det nästan blivit mörkt ute.. Blir hemma imorrn med känns det som just nu, inte blivit nå bättre. :[

Var hit folk och tittade på lägenheten ikväll också.. Får väl se om de ska ha den.. Apropå det, hade nya hyresvärden på besök i fredags och skrev då på hyreskontraktet för huset. Känns bra!
En annan positiv grej med fredagen var att mina nya glasögon väntade på mej i brevlådan när vi kom hem från jobbet.
Helgen var bara lugn eftersom vi fick hit en sjuk Samuel i fredags.. Inne å slappade, surfade, läste böcker, såg tv och sånt..


Nya glasögonen..


Nu blir det en kopp kaffe och sedan en dusch innan jag kryper ner i sängen. Får se hur man mår imorrn. Pratade med mammsen på msn tidigare som undrade om jag skulle med och spana in bokrean imorrn men vi får se.. Mår ju inte världbäst som sagt.

Natti!

Ibland skiter det sig rejält..

Mmm.. Det gör det.. Som ikväll.. En vinst hade räckt för att hålla sig kvar i tvåan. Istället blev det förlust. Det hängde på tre saker;

1. Bollnäs var tvungna att förlora; Bollnäs IS - Avesta BK  0-9 -check!
2. Huge var tvungna att förlora: IK Huge - Malungs IF  3-10 -check!
3. ..och sist men inte minst; S/L var tvungna att vinna.  Björbo IF - S/L HC  7-4  -Fail!

Stor besvikelse
helt klart. Nu väntar kval för att hålla sig kvar.

Gonatt.

Det går bra nu - så jävla bra!

Underbart bra! Livet leker verkligen!
Kom hem från jobbet för en stund sen, ska hoppa i badet nu och ta mej ett glas Jäger innan mor och far kommer och hämtar upp mej och vi åker förbi jobbet och plockar upp Lego innan vi åker vidare upp till Bollnäs. Där ska vi äta och dricka på Tranan tillsammans med Legos mamma och ev hans syster med karl.. Pappsen fyllechaufförar eftersom han ska ut och jobba inatt..
När det gäller hockeyn så ser det lite ljusare ut, S/L spelade sista hemmamatchen  för säsongen i serien igår mot Bollnäs och lyckades äntligen vinna! Nu krävs vinst i avslutade matchen på fredag borta samt lite hjälp från de andra algen för att de ska hålla sig kvar i tvåa och slippa kvala för att vara kvar.. Håller tummarna för att det går vägen.

Nu dags att bada och göra sig iordning för kvällen! Ses!




Förlovning 090214

. . .

Lars-Erik och Linda

090214



Love is all around!


Så jävla nöjd!!

Ja.. Jag är så jävla nöjd med livet just nu! :D

Huset vi var å kikade på ikväll såg mycket trevligt ut och det ska hyras från 1/6, ev 1/5.. Riktigt skönt! Längtar!!
Dessutom ligger det bra till, bara några minuters promenad från jobbet, nästan mitt i stan fast ändå inte.. Vi bestämde oss direkt på plats ungefär så när vi kom hem gick Lego upp till vår hyresvärd och sa upp lägenheten. Underbart!

Snart är det helg dessutom. Myyys! :D

Bra dag!

Mycket bra dag idag. Sitter på jobbet nu och dricker kaffe och surfar runt lite eftersom jag har rast. Fick just mms från älsklingen med bilder på dagens post, massa glasögonbågar som väntar på mej därhemma nu tydligen! Imorrn ska jag dessutom hämta terminalglasögonen på Synsam, blir kanon det! Kan bli skönt att få lite variation på jobbet med glasögon ibland.
I övrigt är allt kanon också! Ska visst iväg och kika på hus ikväll efter jobbet fick jag veta när älsklingen ringde mej för nån timma sen. Blir bra, riktigt less på lägenhet. Vill ha nå eget!!

Hemgång om knappt 1,5 timma, underbart! Imorrn äre fredag och sen är det helg. Längtar till helgen som fan faktiskt! ;]

Underbart!

Söndagsbloggaren är tillbaks! :D

Haft en grym helg, massa mys i vinterbyn Stugsund.. Slapp-dag igår; tv-tittande, snabbsväng på stan med lite loppisbesök och sen bjöd vi över svärmor på middag på kvällen. Hon blev kvar bra länge och vi åt kycklinggryta med ris, såg melodifestivalen, fikade, åt godis och pratade en hel jäkla massa skit! Mys mys! :]

Idag samma lika på morronkvisten; sovmorron och frukost framför tv'n. Sen åkte vi upp på Hällåsen och åkte lite skridskor men den yngre herren i huset tyckte inte det vara nån höjdare eftersom han inte lyckades hålla balansen på sina skridskor, måste inhandla nå bättre skridskor åt honom. Åkte ut till Ljusne en sväng istället, hjälpte pappa att skotta snö och sen åkte vi ner till älven och fotade lite innan vi åkte hem, skottade av gården och gav oss sen ut på en liten fotopromenad i vinterkylan. Har snöat hela helgen men på eftermiddagen gav det med sig. Kom dock mer senare under kvällen.
Stannade till på pizzerian påväg hem och köpte med oss mat, det var riktigt götta! Såg hockeyn till maten, går ju sktibra för Tre Kronor!

Värre med S/L dock.. Två hemmamatcher hade de denna vecka, i tosdags och i fredags. Förlust båda gångerna. Det går inte alls bra nu. Vet inte när de vann sist, långt för jul! En sak som är kul iaf och det är att brorsan får en massa beröm och spelar riktigt bra trots att de förlorar hela tiden.

Förra helgen skrev jag ju inte om kom jag på.. Blev biobesök i Gävle på fredan som vi hade lurat på. Revolutionary Road.. Sådär! Inget jag skulle lägga ner pengar på att se om vi säger så! Max till middag efter bion, mumma!
Jobbade på lördan med bästa Mallan och det gick finfint! Fick massor gjort! Fick ett sms av min far under tiden jag jobbade om att brorsan skulle spela match så direkt efter jobbet så åkte jag och Lego ner till Ljusne och såg bror spela match med J20. Blev även ett besök hos familjen efter hockeyn där mamma höll på att baka, stannade och hjälpte henne med det och som tack fick vi fika. Inte lite uträknat! ;]

Söndagen innebar ny månad - februari - och Lego skulle jobba på macken så jag fick ensam sovmorron. Inge kul å vakna i en tom säng, men det får väl gå ibland.. Jag åkte iaf dit efter att jag hade vaknat, tvättade bilen och städade den invändigt. Även pappsen kom dit för att tvätta sin bil.
Kvällen ägandes åt matdose-lagning och så hade vi besök av Linus.

Under veckan har det i vanlig ordning varit fullt upp med jobbande för oss båda men har även hunnit med hockey två ggr och besök till Bollnäs. Var på Tranan i onsdags och åt och drack för billig penning. 25-kronan is the shit! :D
Har hunnit med att skicka min mobil på service också samt varit på Synsam och valt ut bågar till mina terminalglasögon, passade även på att begära ut ett recept så jag kan beställa nya glasögon på nätet. Alla hjärtans dag-present är också inhandlad, Lego köpte ett smyckeset till mej i tisdags när vi var till Bollnäs en sväng och då kunde ju inte jag vara sämre utan jag tog en sväng på stan i torsdags och köpte ett armband i silver till honom. Dock var han så ivrig att öppna det att han gjorde det redan på kvällen.. Får se om jag läre hitta på nån ny present till honom till på lördag kanske!?

Ska väl snart ramla ner i sängen hade jag tänkt, måste bli bättre på att komma i säng i tid på kvällarna.. Laddar just nu upp lite bilder på Bilddagboken.. Sen blir det nog kväller.. Observera nog! ;] :P

Ja, som ni ser så lever jag.. Jag är bara för lat för att uppdatera vad som händer i mitt liv. Men händer grejer gör det, det kan jag lova! Och det är bara bra grejer! Jag är så nöjd med livet! :D

RSS 2.0