Besök..

Varit folkigt här ikväll.. Först kom mormor och morfar på besök för  att se hur jag bodde, hade med sig massa fikabröd, strumpor till Samuel samt en grön växt i inflyttningspresent till mej och Lego. Trevligt trevligt! Lite senare kom även mor och far förbi och blev bjuda på fika, fanns massor över eftersom mormor alltid handlar för mycket av den vara när hon ska bjuda på nå.. Riktigt trevligt hade vi det iaf! Var mindre än en timma sen som de åkte hemåt så nu blir det bara slappa lite här och sen krypa ner i sängen.

Slutade tidigt från jobbet idag, 14:30 redan. Åkte då hem och städade Samuels rum och plockade lite allmänt innan jag smaskade i mej ett par huvudvärkstabletter och däckade i soffan framför tv'n. Vaknade lagomt till 17-tiden då Lego och Samuel kom hem från jobb och dagis. Känt mej lite allmänt hängig en tid med en segdragen huvudvärk som vägrar släppa taget sen före helgen, trött och ont i halsen. Det är inte bra.

Två dagar till helg. Egentligen. Men det visade sig att Mallan skulle jobba på lördag och gärna ville ha sällskap och tydligen skulle Lego ut till garaget på lördag för att fixa med bilen så jag passar på att jobba lite extra jag med. Lördagar är sköna dagar. Blir att sitta på mailen och försöka beta av de rejäla köerna vi har där för tillfället.
I övrigt är det inget planerat för helgen. Lutar dock åt ett biobesök eftersom vi hade biobiljetter som håller på att gå ut. Var ju tänkt vi skulle på bio för nån helg sen men då blev det shopping med mor och far istället.

Nåja, nu ska jag nog ta mej ett bad och sen lägga mej i sängen och läsa lite.. Men först läre jag ta reda på rumsbordet å allt jäkla fikabröd som blev över efter fikat! :P

Natti natti!

Söndagsbloggen..

Kanske ska döpa om min blogg till söndagsbloggen!? Nä, jag läre fan ta mej i kragen och bli bättre på att uppdatera allt som händer och sker i mitt liv.. Grejen är den att det händer så jäkla mycket just nu så jag har inte ens tid att berätta om det! Sinnessjukt, jag vet! Men jag är så jävla lycklig! Allt känns så jävla bra! :D

Denna helg försvann lika snabbt som vanligt.. Igår var jag och Lego till Gävle och shoppade lite, var på jakt efter ett par byxor men hittade två par! Fick med mej tre par byxor in i provhytten och kunde ha alla tre men valde ut två av dem, ett par till reapris och ett par till ordinarie pris, men där hade jag en sån där rabatt på 25% så det sparades nån hundring där då. Det gillas! Köpte även söt vit tröja med Rosa Pantern på.
Sen åkte vi vidare upp till Bollnäs för att hämta Samuel som var hos sin farmor, hon hämtade honom på dagis i fredags och sen hämtade vi honom i Bollnäs hos henne igår. När vi kom hem så städade vi klart här hemma, plockade bort julen i fredags och igår så städade vi av det sista innan vi sen fick besök av Linus som kom hit och hade bildvisning från sin vecka i Egypten.

Idag söndag har vi mest slappat, var iväg och handlade en sväng och sen har vi lagat massa mat och fikabröd. Blev totalt 13 matlådor gjorda idag, vi är så grymt bra på det nuförtiden! just nu är Mattias här och vi har fikat och sett film och nu spelar han och Lego GH medan jag uppdaterar Bilddagboken litegrann, har legat efter i vanlig ordning.. Men jag ska bli bättre på det, jag lovar! Samma med bloggen.. Det börjar lugna ner sig med aktiviteter på kvällarna nu - hoppas jag!

Denna vecka som gick vart ju lite av en garagevecka.. Var även hockey en dag och brorsan fyllde år i onsdags.. Så då var vi ju bjudna till honom på kalas.
Än så länge är inget planerat för den kommande veckan. Men jag antar att vi lyckas fylla den ändå i vanlig ordning! ;]

Hörs förhoppningsvis av före nästa söndag.. Men jag kan inget lova! Nu ska jag slita ur linserna och borsta tänderna och sen blir det sängen! Jobba imöra och träffa alla trevliga arbetskamrater igen! Ni är bäst! Det är så kul att gå till jobbet när man vet att man har underbara vänner där! :]

Natti!

Var tog helgen vägen?

..ja det kan man ju undra.. Helgerna går ju så jäkla fort!

I fredags efter jobbet så for vi hem till mor och far för att spana in deras nya spis.. Lördan inleddes med sovmorron och slappande och sen fick jag ett telefonsamtal från mammsen som undrade om vi hade lust att följa med ner till Valbo en sväng eftersom det skulle inhandla ny kyl.. Och så blev det! Vi kom iväg dit rätt sent men hanns ändå spana in nåra affärer och sedan bjöd mor och far på på middag på restaurangen på Valbo. Mycket god mat där! Efter shoppingen åkte vi hemåt med en kyl på släpvagnen som vi sedan hjälpte familjen att få in på plats. Påväg hem från dem sent på kvällen så stannade vi till vid en olycka där en bil hade voltat och kört ner i diket.. Stannade där och spande på bärningsarbetet innan vi fortsatte hemåt där det blev sängen rätt omgående. Myste lite med Macken innan vi sen somnade.

Idag slappade vi vidare och hade tänkt städa bort julen samt tvätta.. Insåg att grannarna hade lagt beslag på tvättstugan så vi sket i det och drog ner till Valbo igen för att byta en radiostyrd bil som Lego köpte igår istället, sen behövde vi göra ett besök på Ikea också för att köpa bäddmadrasser till sängen. Hann aldrig in nå på Ikea igår innan dom stängde.

På hemvägen uppstod ett litet problem och min 740 var helt plötsligt väldigt billig när vi stod där på E4'ans enkelfiliga del med varningsblinkers på efter att bilen bara dött. Den har ju gjort så en gång tidigare och då skulle Linus se över det, men det verkar inte som att han gjorde det ordentligt. Resan från Gävle till Söderhamn tog 2,5timma och medförde 6 ofrivilliga stopp..
Så imorrn blir det en sväng på Volvo och inhandla lite nya delar så som bränslefilter mm och efter jobbet åka till garaget och se vad som kan vara fel. Blev nå tok efter att Linus hade monterat ur Flexitunen och den har ryckt och betett sig lite knepigt..

Men men, nu blir det sängen här! jobbet väntar imorrn..

Natti natti!

Sängen..

Ja nu blir det sängen nästa.. Har varit ut och tankat bilen såhär på kvällkvisten.. 3kr/litern ute på E-Center kan man inte klaga på! Synd bara att jag tankade min bil igår och har kört ca en mil sen dess..

Trött som en liten gnu nu, jobbade 8-20 idag.. Egentligen 8-17 men vi hade så förbannat mycket mail att ta hand om så jag stannade kvar lite, ett våra system låg ju nere hela dagen och började inte fungera förrän efter 17 så det fanns ju att göra om vi säger så!

Bäst att gå å lägga sig nu så man orkar jobba imorrn.. 

Btw.. Var ut och sladdade på Flygstaden igår Lego, jag och Linus, det var trevligt! Blev en hel del fotat också, kommer på bdb på småningom!

Höres en annan dag!

Dejt!! Lycka!!

Även lite lycka idag då.. Efter jobbet ska jag och älsklingen åka upp till Edsbyn å kika på nå billjud å påväg hem ska vi stanna i Alfta och dejta söta Sara över en pizza! :D


Sommar 2008

Irritation!!

Ibland blir man irriterad! Gjorde ett nytt försök att få upp Sötnosen på Gorg igårkväll, satt halva kvällen och gick igenom bilder och redigerade regskyltar.. 20 minuter hann han ligga online innan den togs bort.

-Dåligt skick!? -Inte toppskick men den är fin för att vara 32 år!!
-Ointressant!? Sötnosen!? I helvete heller! Han är min stora kärlek!!!
-Vinterbil!? Året-runt-bil för faaan!!






Sötnosen

Nytt år..

Nu är det ett nytt år, jag sitter på jobbet. Har rast, dricker kaffe och äter macka och surfar runt lite.. Läre ju fördriva tiden på nå vis när jag inte har nå arbetskamrater här.. Det är nästan tomt i mitt rum. Sluta ha semster och var sjuk folk!!! :P
Det är jag å två till här i mitt rum idag, två chefer.. De springer på möten å annat hela tiden..

Jag jobbade månda och tisdag denna vecka också, men det var nära på att jag inte gick till jobbet eftersom jag inte var pigg för fem öre.. Grym jävla förkylning som fortfarande biter sig kvar. Kan knappt prata med min onda hals och nyser å snorar och det rinner ur ögonen. :[

Men men, jag ska nog försöka överleva denna dag också. Igår var jag, Lego och Samuel ut och åkte pulka i Ljusne, man måste ju trotsa förkylningen lite! Mötte upp brorsan och Carolina och åkte pulka och grillade korv, riktigt mysigt hade vi det! Fast Lego var knappt närvarande eftersom han drog iväg och sålde en skoter, han kom tillbaks lagomt till vi hade åkt pulka klart och till fikat var framdukat.


Nyår firades i lugn och ro hemma i Stugsund.. Åt god mat och myste till en film. Å ingen alkohol ens! Dumt.. Måste ha en groggafton med nå söta flickor snart annars kommer jag dö av uttorkning. ;] :P

Nu ska jag återgå till arbetet och de närmare 500 mailen (310+160) som väntar..  Det är bara jag och en till som sitter på det idag.. Jag saknar mina vänner Malin, Emelie och Jonas. Kan ni sluta vara ledig och vara sjuk!? Å Cia, jag saknar dej med, antar att du sitter i ditt växthus och dricker öl just nu. Anna, kul att träffa dej tidigare i veckan! Vi läre ses ordentligt snart alla flickor! Dricka lite (?) grogg  och prata skit! :D

Ses och hörs!


RSS 2.0