. . .


Winter & Volvo is the shit!

. . .

The winner takes it all!

...

Skit också. Förlust 3-5 ikväll. Avgörande på fredag i Furudal. Nån som vill följa med?

Annars då? Jo, jag tog ledigt idag. Var upp till Sundsvall och köpte en bil, när vi kom hem var den såld för drygt dubbla pengen. Inte illa. Var tänkt Lego skulle plocka lite delar från den och sen sälja iväg den men vi sålde den direkt istället, det var inte mycket att ha om vi säger så.

Nu ska jag ha mej en Ipren och sen blir det sängen. Har lovat Lego massage eftersom han har ont i rygg och nacke så han ska få massage så snart han klivit upp ur badet.

Tack och gonatt.

Spännande..

Nu ä're spännande.. Kvalet går mot sitt slut för S/L.. Bollnäs hemma imorrn och avslutar sen borta mot Ore på fredag. Om det går som det ska så ska S/L vinna över Bollnäs imorrn och därmed står S/L och Ore på samma poäng.. Vilket gör fredagens match till den avgörande.. Ett eller två lag stannar i tvåan. S/L måste vinna för att säkert bli kvar. Spännande! Jag vet en som kommer befinna sig i Furudal på fredagkväll om det blir vinst imorrn för pöjkarna!! :D

Nu blir det sängen här. Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera både blogg och Bdb men det kommer, håll ut! Imorrn är jag ledig från jobbet, kanske hinner lite då.. Ska iväg en sväng på dan och sen hockey på kvällen.. Håll tummarna!!!

gratulation

Idag vill jag bara gratulera min underbart söta arbetskollega Emelie som fick en son idag.

Grattis gumman!! :DNy vecka!

En ny vecka igen då.. Varit både en bra och dålig dag.. Dåligt: Emelie gjorde sin sista dag på jobbet i fedags vilket innebar att hennes plats var tom imorse när jag kom dit. Platsen fylldes senare av en annan arbetskamrat som flyttade in i vårt rum.. Mallan var hemma med sjuk son idag, vilket också var tråkigt. Stämningen i rummet är inte som förr -men förhoppningsvis blir det bättre.
Bra med idag var att min mobil kom med posten efter att ha varit på service i nästan en månad. Äntligen!! Den hade dessutom ett sött meddelande på sig som sa att han hade saknat mej. Lycka! :D
After work
i torsdags var trevligt! Blev både cider och öl och god mat. I mycket trevligt sällskap dessutom! Dock orkade jag inte med ut på krogen eftersom jag var branog sliten efter att ha legat däckad i min förkylning hela veckan.
Lördagen ägnades åt lite 740-fotografering i Utvik och sen hamnade vi på fest i Arbrå hos en  vän där jag drack Jäger och öl, mumma! Orkade inte med nån utgång där heller utan vi släppte endast av nåra stycken på krogen innan jag och Lego åkte till hans mor för att dricka kaffe istället. 

Igår söndag var det så dags för hockey, kvalet till tvåan.. S/L mötte IFK Ore hemma och vann med 4-2 och lillebror storspelade! :D Blir rätt tätt med hockeymatcher nu men det ska bli kul!

Nu ska jag gå och röja upp i köket, haft tacokväll här ikväll.. Blir tidig kväller då jag inte är nå pigg alls, jag hatar förkylning!!

Gonatt!


RSS 2.0