Fullt upp!

Det är fullt upp i mitt liv just nu.. Hinner därför inte kika in här så ofta.. Flyttat en massa grejer till huset, eller uthuset åtminstone, i helgen.. Och mer kommer det bli under veckan innan vi sen får flytta in i huset på fredag. Har tagit ledigt från jobbet på fredag för att kunna flytta. Man vill ju gärna köra klart så mycket som möjligt då och få ordning i huset eftersom Samuel kommer på fredageftermiddag..
Var på cruising i Gävle igår också, trevligt i vanlig ordning men inte så mycket bilar som det brukar vara. Men vi kom ner rätt sent och åkte rätt tidigt också eftersom vi var rätt trötta efter att ha kört grejer hela dagen..

Idag  körde vi ytterligare ett lass med grejer och sen har vi krattat och donat med landen innan vi sen for upp till Bollnäs och hämtade hem en 740 som ska slaktas på delar innan den skickas för skrot.

Har uppdaterat Bilddagboken så bilderna får ni där denna gång..

Nu blir det sängen och ladda inför kommande arbetsvecka som bara består av fyra dagar! Skööönt! :D
Fast nästa blir ändå bättre, valde att ta ledigt på fredag eftersom det är röd dag på torsdan, får därmed fyra lediga dagar på rad, kanon det eftersom det ju lär finnas lite att göra i huset och jag dessutom fyller år på söndan den 24'e, vill ju ha ordning när släkten kommer på besök!
Läre ju ha lite tid över till att städa ur lägenheten också eftersom vi har den till den sista denna månad..

Nä, men sängen var det ju nu! Natti natt!

RSS 2.0