Uppdatering!

Dags för en sammanfattning av senaste dagarna igen känner jag.. Inte haft tid till nånting senaste tiden.. Jobbigt när det är fullt upp..

Torsdag 30/8: Ensam resa på nästan 60 mil ner till västkusten. Allt gick bra. Kul att se Linus igen efter att ha varit utan honom sen i söndagsmorse. Vin och chipsmys tillsammans på kvällen.
Linus hade även träffat dom från begravningsbyrån idag och sett på kroppen när han kom till kyrkan. Tror svärfar är nöjd, han fick åka Volvo på sin sista resa. :]

Fredag 31/8: Möte med prästen hemma på gården inför begravningen den 21/9. Har sen plockat och röjt en massa. Låst och bommat igen en massa dörrar och gångar i snickeri/hyvleri-delen på gården.

Lördag 1/9: Hälsa på svärmor, gick sådär.. Knäpp som vanligt. Handla på Munkeland och sen hälsa på Linus farmor innan vi åkte till gården och plockade vidare med massa papper. Tror vi fått ordning på det mesta som skulle sägas upp osv.. Men det lär ju märkas, är adressändrat så all post går hit till oss.

Söndag 2/9: Hemresa till Ljusne. Lastat bilen full med viktiga papper som ska gås igenom samt växter och lite andra saker.. Svängde förbi på Biltema i Örebro och inhandlade lite delar till bilarna, både våran och pappas. Lämnade av pappas delar hemma hos dom innan vi for hem och lastade ur allt ur bilen.

Måndag 3/9: Jobbat 8:30-13. Opigg, trött och huvudvärk. La mej och sov när Linus hade kommit hem från jobbet. Vaknade sen när mamma kom på besök, vi såg en film på tv och lite senare kom pappsen förbi med mat från pizzerian till oss alla.

Tisdag 4/9:
Jobbat 8-12. Fortfarande inte riktigt pigg. Fick ett telefonsamtal angående en anställningsintervju i Hudik som jag ska på imorrn. Ska bli spännande. Vore trevligt med ett jobb på hemmaplan.
Blev en tur till stan på eftermiddagen, fått ut intyg från Skatteverket till en livförsäkring som svärfar hade. Sen var vi till en tant med en dator innan vi till slut mathandlade. Samtidigt ringde en annan tant om sin dator.. Alla har visst problem nu, Linus har fullt upp! Ikväll har han varit nere hos grannarna och fixat deras datorn.. Ganska osmarta dom förresten.. Han installerade om allt så när grannarna skulle surfa var ju deras startsida en helt annan än de hade tidigare.. "Mamma, vi har fått nytt internet!" Hmm...


Så nu är allt uppdaterat och Bilddagboken har jag kommit ikapp med också sånär som på en dag.. Har lite gallringar att göra där från den 25'e när jag hade en hel bil-dag för mej själv i Valbo och Gävle. Tur att jag inte var på nått riktigt fotohumör då så det bara blev runt 1000 bilder... :S
Nu sova och sen fara till Hudik imorrn.

Kommentarer
Postat av: ullis

Jodå rosa är snyggt men jag trodde bara inte att han ville ha det men det är temporärt, de ska förflyttas till en annan bil sen :o)

2007-09-05 @ 06:45:27
URL: http://mountainstream.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0