Var tog helgen vägen?

..ja det kan man ju undra.. Helgerna går ju så jäkla fort!

I fredags efter jobbet så for vi hem till mor och far för att spana in deras nya spis.. Lördan inleddes med sovmorron och slappande och sen fick jag ett telefonsamtal från mammsen som undrade om vi hade lust att följa med ner till Valbo en sväng eftersom det skulle inhandla ny kyl.. Och så blev det! Vi kom iväg dit rätt sent men hanns ändå spana in nåra affärer och sedan bjöd mor och far på på middag på restaurangen på Valbo. Mycket god mat där! Efter shoppingen åkte vi hemåt med en kyl på släpvagnen som vi sedan hjälpte familjen att få in på plats. Påväg hem från dem sent på kvällen så stannade vi till vid en olycka där en bil hade voltat och kört ner i diket.. Stannade där och spande på bärningsarbetet innan vi fortsatte hemåt där det blev sängen rätt omgående. Myste lite med Macken innan vi sen somnade.

Idag slappade vi vidare och hade tänkt städa bort julen samt tvätta.. Insåg att grannarna hade lagt beslag på tvättstugan så vi sket i det och drog ner till Valbo igen för att byta en radiostyrd bil som Lego köpte igår istället, sen behövde vi göra ett besök på Ikea också för att köpa bäddmadrasser till sängen. Hann aldrig in nå på Ikea igår innan dom stängde.

På hemvägen uppstod ett litet problem och min 740 var helt plötsligt väldigt billig när vi stod där på E4'ans enkelfiliga del med varningsblinkers på efter att bilen bara dött. Den har ju gjort så en gång tidigare och då skulle Linus se över det, men det verkar inte som att han gjorde det ordentligt. Resan från Gävle till Söderhamn tog 2,5timma och medförde 6 ofrivilliga stopp..
Så imorrn blir det en sväng på Volvo och inhandla lite nya delar så som bränslefilter mm och efter jobbet åka till garaget och se vad som kan vara fel. Blev nå tok efter att Linus hade monterat ur Flexitunen och den har ryckt och betett sig lite knepigt..

Men men, nu blir det sängen här! jobbet väntar imorrn..

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0