Ingen pokal i Ljungby..

Nä, det blev ingen pokal i helgens utställning på Ljungbyträffen. Men vi hade jäkligt kul och det var en hel del folk som spanade in bilen min.

Bilen fastnade t o m på bild som någon hade taigt och lagt upp på Garaget.org, se länk:
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=103789

Mina bilder från helgen, drygt 1500 st kommer så småningom, men jag satt och förde över bilderna när vi kommit hem så dog kamerabatteriet och det sitter nu på laddning. Får fortsätta imorrn med det helt enkelt.

Resan till Ljungby var hemlig in i det sista.. Eller ja, fram tills dess att vi kom fram kan man säga. Lego skulle överraska sin bror med att bara dyka upp hemma hos honom och det gjorde vi!
Jag plockade ut lite komp i fredags från jobbet och slutade samtidigt som Lego dvs kl 16, då hämtade vi Samuel på dagis och åkte sen upp till Bollnäs och lämnade honom hos sin farmor. Lämnade Bollnäs 17:30 och var sedan nere i Ljungby strax efter 24 på natten. Drygt 60 mil.. Ja vi stod på rätt bra.. :P
Legos bror blev mycket överraskad när Lego kröp upp i sängen med honom efter att vi blivit insläppta av hans flickvän i lägenheten.. Riktigt kul att se! :]

Lördagen ägnades helt åt bilar, klev upp 07 och strax efter 08 var vi på plats i parken där utsätllningen/träffen skulle vara mellan 10 och 15. Efter det så åka vi runt och spanade lite på Ljungby, rätt mysigt ställe måste jag säga. På kvällen efter amten blir det en promenad och sen film och godis.. Mycket trevligt!

Idag söndag hemfärd, uppstigning 06 och lämnade Ljungby 07. Stannade för shopping på Ikea i Kungen Kurva.. SKOJ! Sen även lite shopping i Uppsala på Biltem, Plantagen och lite annat innan vi åka upp till Bollnäs för att hämta Samuel. Blev där bjudna på mat innan vi åkte hem igen.

Så nu väntar sängen och en välbehövlig sömn. Blivit väldigt lite sånt i helgen. Imorrn väntar jobbet.. Liten sovmorron iaf, det känns skönt, börjar 9:30..

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0