Utflykt..

Då var man hemma igen då.. Alltid trevligt att åka bort men ändå lika skönt att komma hem.

Västerås var målet för tisdagens utflykt där jag mötte upp en internet-vän. Mycket trevlig person. Som dessutom körde C30 nu då V70'in var på lagning efter en krock med rådjur.. Mycket nice med C30! Självklart tiggde jag åt mej att få provköra.. Det skulle jag kanske inte ha gjort.. Jag blev helt kär!!! =]

Vi gled omkring rätt mycket faktiskt, kikade på omgivningarna och kommenterade allt från bilar till hus och folk.. Riktigt kul! Grymt!
Natten tillbringades på hotell och frukosten idag var helt underbar, massor att välja mellan, riktigt lyxigt!
Strax före 11 checkade vi ut då min vän skulle hem för att jobba. Jag stannade både i Västerås och i Valbo för lite shopping så jag kom hem först vid 15-tiden.

Slappade framför datorn ett tag innan en annan vän hörde av sig och frågade om jag hade lust att följa med honom och hämta lite bildelar. Och eftersom jag inte hade nå annat för mej och Linus jobbade så blev det så.. Har även varit in till stan efter att Linus kom hem och hälsat på ytterligare en vän för att kolla hans Volvo sedan han satt på lite extremstyling..

Nu väntar sängen iallafall. Imorrn ska det jobbas, idag har jag inte haft nå huvudvärk alls, så jäkla skönt!


Den var min för en kväll! =]

740 vs C30

Dålig med bättre..

Huvudvärk idag med på morron, tog migräntabletter och sov längre så nu känner jag mej piggare. Så resan idag blir av ändå. Skönt. Jag som hade sett framemot den.

På återhörande imorrn!
Nu ska jag ut i värmen i bilen och köra drygt 20 mil.. Lockande!? Nä, men det kanske kommer vara värt det...

Seees!

Sent..

Det är sent. Jag är nyss hemkommen efter att ha tillbringat kvällen hos en vän. Vi har sett tv och pratat skit i överflöd. Det är sånt man behöver vänner till!

I övrigt idag var det en skitdag. Vaknade med grym jävla huvudvärk, migrän.. Hurra. Det blev inge jobba för min del. Stor besvikelse. Jag som aldrig brukar vara hemma från jobbet, men idag hade det bara inte gått. Jag är fortfarande inte av med värken så jag blir hemma även imorrn.
Ska åka bort på eftermiddagen imorrn så jag hoppas jag är bättre då.  Det måste jag vara. Annars åker jag ändå, så är det bara. Detta är planerat sen en tid tillbaks.

Igår då? Mest slappa och dona lite här hemma. Brorsan kom på besök också, fick ta sig en provtur i 945'an. Ojoj, va han jäste säger jag bara! Han saknade sin T4 väldigt mycket när han hörde hur bilen lät.. ;]

Sov-dags nu.. Ladda inför imorrn. Sova, sova, sova och äta migräntabletter och sen ta 740'in på en längre tur.. Åter på onsdag! :P



The summer is magic...

. . .

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla Du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
snälla sluta lyssna
Glöm allt Jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig i fred

. . .

En ensam kvinna söker en man
Svar till: Hjärtat talar sant
En pessimist i sitt livs form
Jag vädrar blod, det luktar sorg

En utomjordings kärlekstörst
En undran vem som svek vem först
Ät fett och socker tills du spyr
Eller blir en fyra-tonsmartyr
Sälj dig, sälj dig dyrt


Växthus-festen!

Just hemkommen från Växthus-festen i Enånger hos Cia nu. Vi var tre tjejer där, Cia, Anna och jag. Riktigt skoj! Vi bjöds på god mat i form av rotfruktsgratäng med grekiska biffar och sallad. Till efterrätt blev det kaffe, kladdkaka och grädde. Mumma!
Vi satt ute i växthuset och hade det riktigt trevligt och pratade en hel jäkla massa skit - och drack alkohol såklart!









Tack för en underbar kväll, Cia och Anna!! =]

Du låter som en karl... -Som en elak karl!

Det är grymt varmt ute idag.. Gah! Jag har jobbat hela dagen.. Kommit hem kört en omgång tvätt samt duschat är det jag hunnit med efter jobbet. Frågan är bara vad man ska ha för kläder på sig ikväl!? Lär ju bli varmt..
Jeans och linne just nu, kanske blir det? Ja, det märker vi.. Ska surfa vidare nu och sen åker vi till Enånger jag och Linus.. Han ska hämta mej där sen ikväll.. Jag ska ju vara onykter igen så.. :P

Sprit är bra för kroppen. För sinnet iallafall. Man kanske skulle satsa på att bli alkoholist eller likannade? Sitta på uteserveringar och antasta folk hela dagarna!? Haha! Det blev jag i Gävle i torsdags.. Jag var där och hade spanat bilar tillsammans med Lego och hans tjej.. Satt på en uteservering för att äta mat och då hör jag en karl bakom mej säga "Du låter som en karl".. -Va, jag!? sa jag.. "Du låter som en elak karl!" fick jag till svar. Jaha..
Dessutom såg jag ut som en karl också tyckte mannen.. Skönaste kommentaren kom sen från Lego; -Jag har då aldrig sett en karl med så stora bröst och blonderat hår.. =]

No more comments! :P

Nä, nu ska jag hämta min Jäger i kylen och nåra öl nerifrån källaren så jag klarar av att drick vin med flickorn senaer! ;]

Ses!

Gatbilar.se i Gävle

Bil-kväll även ikväll! Mycket skoj! Men samma visa idag som igår.. Kom ner sent och missade allt ungefär. Blir så när man jobbar och sen har en bit att åka.. Men men jag kom ner iallafall och det är huvudsaken.
Linus hade ingen lust att följa med eftersom han skulle jobba imorrn så jag tänkte först åka ensam, ringde dock far för att höra om han hade lust att åka med, visade sig då att även brorsan var hemma hos föräldrarna och att även han ville följa med. Så det blev att vi åkte i brosans S60 T5 ner till Gävle och spanade bilar. Hann spana in nåra bilar innan det började tunnas ur.. Blev lite fotat iallafall men långtifrån alla fastnade.

Har en hel del jobb med Bilddagboken framöver då jag nu har ca 1500 bilder som ska gås igenom sedan i lördags.. Kommer upp bilder så småningom, allteftersom jag får tid!
Nu väntar sängen och sen upp å jobba imorrn innan jag ska till Enånger på Växthusfest hos Cia. Linus blir chaufför och jag kommer vara onykter! :P

Natti!


V70N T5

Garaget On Tour i Gävle

Idag efter jobbet så hann jag bara hem och byta från handväska till kameraväska och sen drog jag till Gävle med två vänner.. Vi kom ner rätt sent med tanke på att jag hade jobbat till nästan 18:15 så det var lite av en flopp men huvudsaken att vi kom ner och fick sen lite stiliga bilar. Hann gå omkring nåra minuter bara innan det blev prisutdelning och sen drog alla.. Det blev x antal varv på stan och sen ut till Bönan och spanade in campingen där deltagarna bodde innan vi åka ner på city igen och intog middag. Efter det ytterligare nåra varv i city och sen ut till Bönan på nytt och surrade med lite folk innan vi snirklade oss hemöver med diverse avstickare för att kikade på djur och natur.. :P




Garaget On Tour i Gävle

Bilköp i Falun

Idag var Linus och jag till Dalahästland och Falun för att kika på bil.. Köp blev det också så nu är vi 30 000 kr fattigare.. Gick som en skott gjorde den också. Dumpade grymt härligt! Kärlek! =]


740 vs 945


När vi kom hem så fick vi besök av Lego eftersom Linus skulle etanolkonvertera hans bil.. Senare under kvällen dök även Anna upp.. Hade planer på att åka till Falun på cruising jag och Lego men det körde ihop sig lite så vi kom aldrig iväg.. Kanske lika bra det också, hade blivit drygt att köra den sträckan två gånger på en dag.
Jag ska dessutom jobba imorrn igen.. Ångest på nytt..

En bra grej denna vecka. Växthusfest i Enånger på lördag! =]


Nu sova.. Go'natt!

. . .

I know the way you're thinking, you think I'm always drinking
You got to find another one
I know I'm not that sober do you really think I'm colder
I know you're looking for someone




A point of view

Ångestfylld början på veckan..

Som förmodat var det grymt tungt att kliva upp ur sängen igårmorse.. Jag hade sovmorron men vad hjälpte det när jag hade varit uppe halva natten liksom!? Ångest, ångest!
Bara tanken på att man skulle jobba dagen efter.. Och framförallt att alla ens underbara vänner fortfarande har semester.. Tungt. Det ringde inte mycket igår men det var segt ändå, många mail att gå igenom med nya rutiner och nya produkter..

Idag hade jag en rosa dag.. Dvs endast mail och chatt.. Riktigt skönt! Mjukstart på veckan liksom. Imorrn är jag ledig också, men jobbar å andra sidan lördag..
Imorrn ska Linus och jag fara till Falun och köpa bil. Har ju varit på jakt efter en 940turbo-motor ett tag men inte hittat nått lämpligt objekt fram tills igår när vi hittade en hel bil på Blocket.. Linus mailade säljaren frågade massa saker och sedan ringde säljaren upp mej och berättade lite om bilen. Så det blir en tripp till Dalahästland imöra. Skoj! 945 LTT med 210hk, BSR steg 3,  inte alls dumt! Kan gå bra den med andra ord! Bra 50hk mindre än i brorsans S60 T5.

Apropå brorsan.. Mamma ringde tidigare ikväll och hade hört på polisradion att det var ett pågående inbrott på brorsans gata. Någon hade brytit sig in i en röd bil på hans parkering och hade även varit runt och känt på dörrarna på en blå Golf, brorsans.. Inget visade sig vara trasigt på bilen iaf när brorsan kom hem och kunde kolla på den. Som tur var!
Var en tjej som bor granne med Linus som hade sett en utländsk man som var kanonhög och strök omkring där på parkeringen och sen hade hon larmat Polisen. Får väl se i tidningen imorrn om de fick tag på honom.
Tur att det inte var S60'in de var på, då hade dom fått med lillebror att göra kan jag tala om!

Annars idag så blev vi bjudna på mat hos Lego och Anna som tack för att Linus hade hjälpt dom med en bil idag.. Det var mycket trevligt. Jag trodde endast att jag skulle hämta Linus hos dom efter jobbet men då visade det sig att de ljugit lite för mej och att vi även skulle få mat där. Nice! :]

Nu blir det sängen här.. Ska åka runt 10-tiden imorrn hade vi tänkt, säljaren av bilen jobbade skift så det passade honom bäst om vi kom runt 12-tiden.

Natti natti!

. . .

En pojke reser till månen 
En annan, siktar mot solen
En tredje, kommer aldrig iväg
Han viskar: När natten faller,
och du, känner dig frusen,
då lever, då finns jag här för dig

. . .

Ibland ser jag dig gå på bussen
Ibland ser jag dig på nån gata
Och alltid verkar du vara på väg
Och dom säger, att du lever ensam
Och dom säger, du lyssnar på Elvis
Och målar, med sorg i varje färg


Tredagarsfylla..

Det var varit körigt senaste tiden.. Tredagarsfylla.. Börjar bli rejält trött och sliten! Vilken tur då att man börjar jobba imorrn igen.. :P

Torsdagen ägnades ju åt porr-festen hemma hos mej, vilken blev rejält onykter med hjälp av vin, cider och Jäger .. Men mycket skoj! Det var så jäkla kul! =]

Fredag då var det metartävling här i Ljusne och vi i släkten agerade i vanlig ordning supporterklubb åt min kusin som deltog, han vann andra pris!. -Tack vare vårt stöd såklart! ;] Vi drack öl, vin, cider och grogg.. Onyktert där med alltså..
Var sugen på att gå på trubadur på pizzerian efter metartävlingen och notdragningen men jag var för trött för det så jag åkte hem och la mej istället.

Lördag, cruising i Hudik. Fick en bekant att köra min 740.. Jag, hans tjej och Linus drack Jäger, grogg och öl. Riktigt trevligt! Jag hade kameran med och fotade lite också. Men när jag stannade för att fota två grymt heta Mustanger så drog Anna och Linus iväg arm i arm och sen såg vi inte till dom nå mer på länge. Vi körde ett partner-byte helt enkelt..
Jag och Lego drog omkring längs gatorna hand i hand och fotade bilar och pratade skit innan vi sen såg Linus och Anna på en uteservering där de drack öl.. Vi gick dit för att prata lite och då flög det på mej en servitris som efterfrågade leg! Haha! Jag skulle inte ens köpa nått, men men, hon fick se körkortet och blev sen nöjd iaf.
Sen drog vi vidare medan våra sambosar dejtade varann.. Vi hade en väldigt trevlig kväll iallafall! ;]

Idag söndag har vi varit med Lego och Anna till Runemo där de skulle hämta en bil men det sket sig lite eftersom bilen kokade hela tiden och vi var tvungna att vända tillbaks. Fel på kylaren så vi åkte hemåt utan den gamla Forden. Stannade i Bollnäs för att äta. Så mycket mer hann vi inte. Det tog hela dagen.
En timma efter att vi kommit hem här ikväll så ringde mamma och undrade om jag ville ha matdosa till imorrn. Fan va läskigt! Det är som om hon känner på sig när inte jag har det! Eftersom vi åt pizza i Bollnäs så hade inte jag nån dosa. Cyklade hem till mamma och fick mej en dosa med klyftpotatis och skinkschnitzel.. Mumma!

Mamma tyckte jag borde ha nåra vita veckor nu.. Men jag vet inte? Vad ska det vara bra för?.. Det är skönt att vara onykter. En härlig känsla. Man bryr sig inte om nånting. Man svävar omkring. Egen värld. Underbart.
Att man dessutom bara blir piggare dagen efter är ju grymt! :]

Det enda dumma som jag ser det med att vara onykter det är att man måste låta bilen stå dan efter. Det är jäkligt jobbigt. Nu kanske jag är jävligt löjlig när det gäller sånt men jag är grymt rädd om mitt körkort, kostar alldeles för mycket pengar att ta ett nytt! Det var ju nära en gång att jag blev av med det.. Hade en jäkla tur som fick behålla det.
En så enkel sak som att köra nykter borde alla kunna hålla, annat om man råkar köra för fort, vilket ju händer var och varannan dag.. Men man ser ju alltid till att man inte ligger över 30km/h för mycket. ;]

Riktigt kul iallafall igår att jag hade bilen med mej till Hudik, även om det inte var jag som körde. Men det var jag som tvättade fälgarna iallafall. :P Bilen var dock otvättad, var inte tänkt vi skulle tagit våran bil från början, det bara blev så..

Nä men nu är det då dags att sova.. Semestern är över för denna gång.. Skit också! Men jag har lite att se framemot ändå! Bilträffar, crusingar, träffa vänner, köra bil.. Det kommer bli en bra fortsättning på sommaren känner jag! Den är långtifrån över än! Det är mycket på gång! Det känns bra! :]


Ta hand om er!



..Måste bara säga en sak.. Poison med Alice Cooper.. Underbar!! Tack Cia för att du delade med dej av hans spelning!!! =]

Ångest..

Ja, som fan.. Uscha.. Vill inte jobba. Vill vara ledig mera. Min semester är slut om ca 20 minuter.. Imorrn kallar åter jobbet. Hua.. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Kväll dessutom, 10-19..
Och de bästa tjejerna har fortfarande semester. Hur fan ska jag klara mej!?..

Jag vill inte!!!

. . .


Flickorna i Bakhalt i Åre...

Porr-festen över..

Jahapp, då sitter man här ensam, alla flickorna har åkt hem.

Vi har haft en grymt kul kväll! Massa skratt och tok! Grillat, ätit, pratat skit, ätit snakcks, ost, kex, druckit vin och Jäger. Och framförallt sett kulfilmerna Fäbodjäntan och Bakhalt i Åre. =]

Underbart, Underbart säger jag bara! Malin skulle vara nykter och kom hit med sin bil, kan bara upplysa er om att den står kvar på min gård. ;] Hon blev lurad av Anna, Lena, Cia och mej.. :P

Bilder kommer imorrn.. Orkar inte det nu.

Villa bara tacka er underbara tjejer; Malin, Anna, Lena och Cia för att ni kom hit och gjorde så jag fick en grym kväll! =]

Tack tack och åter tack! Ni är bäst! =]

Klart!

Såja, nu är väl alla förberedelser klar i stort sett inför flickornas ankomst. De kommer nog närsomhelst..

Linus torkar golven nere just nu och sen ska det vara klart. Han fick dammsuga och torka golven nere efter att jag gjort allt förarbete samt tagit övervåningen själv. Hans arbete ute tog nästan hela dagen.. Men även jag hann ut och dona lite, har planterat om nåra blommor som sitter i krukorna nedanför trappen. De som satt där började bli lite hängiga och jag hade nya som väntade i sin små inköpsplastkrukor så jag planterade dom nu.

Nu ska jag skriva en liten inköpslista till Linus som ska få fara iväg på affär'n och inhandla det sista inför ikväll.
Försvinner ner och donar lite i väntan på tjejerna.

Ha det bra - det ska vi ha! :P

Samarbete..

Ja det är ordet idag.. Även om vi inte alltid kommer överens om saker och ting så försöker vi..

Just nu sitter jag och dricker kaffe och Linus klipper gräset. Jag har röjt undan diskbänken, diskat av och kör nu diskmaskinen. När mitt kaffe är slut ska jag peta i linserna och röja upp här på övervåningen med kläder och byråer, har ju målat en byrå så mina underkläder ligger här och där och överallt just nu.. Dumt att få färg på dom! :P

Sen blir det att gå ner och röja av det sista innan jag tar ett varv med dammsugaren och moppen och sen avslutar med en dusch. Måste ju vara fint när flickorna kommer.
Måste leta fram kartongen med dvd'er också. Annars blir det inge film ikväll! Och det vill vi ju absolut inte! ;] :P

Tillbaks senare!

Shopping..

Massa shopping idag.. Lite shopping igår..

Idag var Linus och jag till Valbo och brände runt 8000 spänn på diverse saker.. Möbler, kläder, stereoprylar ja ni vet..
I tisdags var jag till Bollnäs och hälsade på Sara, brände inte lika mycket pengar då, kanske en tusenlapp bara.. Riktigt kul att träffa dej gumman! :] Det gör vi om! Snart!

Klockan är alldeles för mycket nu egentligen.. Jag borde sova. Ska göra det nu så jag orkar upp imorrn och städa av här hemma, blev inget sånt gjort idag eftersom vi var borta hela dan..
Imorrn (eller ja, senare idag..) så kommer nåra av flickorna (de sötaste såklart!) från jobbet och vi ska ha porr-fest, dvs grilla, dricka alkohol och se Fäbodjäntan! Ska bli kul! =]

Vi ses imorrn flickor!
Nu ska jag sova.

Natti!

. . .


I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name

Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars

Helgen..

Ny vecka nu igen. Sista veckan på semestern. Tog ju bara två veckor. Blir kanske mer senare..

Idag har vi haft besök av en bekant som var hit med sin tjej och sin son.. Druckit kaffe och pratat gamla Volvosar ungefär. Trevligt trevligt! :]

Insåg att jag inte uppdaterat nått över helgen. Vet inte varför, har väl inte haft så överdrivet mycket att göra och därmed inte så överdrivet mycket att rapportera om heller för den delen. :P

Lördag, det sket sig med dejt.. Maria var fortfarande sjuk så det blev inget. Slappade här hemma och plockade, ställer iordning server-rummet nere i källaren samt röjer ur kartonger och påsar som står oupp-packade ännu, ställer upp på vinden, det går sakta med säkert framåt.
Mammsen kikade förbi och jag plockade hennes ögonbryn och sen smaskade vi jordgubbar och glass. Tog in första skörden med jordgubbar från vårt eget land - helt underbart! :]
Även pappsen kom förbi efter att jag hade frestat honom med ett mms på glass och jordgubbar.

Söndag, "grejar-dag" här hemma, fortsätta med det allmänna röjandet.. Linus jobbade 16-21:45.. Ensam kväll med andra ord, skulle precis till att skicka iväg ett sms till brorsan för att höra vad dom hade för sig men innan jag hann göra det så ringde han.. Äckligt!!
Han undrade iaf vad jag hade för mej och frågade om han fick kika förbi eftersom Carolina jobbade kväll. Så han kom hit och jag klippte håret på honom och sen drack vi kaffe och pratade skit och såg tv. Sen blev det även middagsdags och brorsan hade inte ätit så vi fixade ihop lite äggröra som vi sen åt innan han for hem runt 21:15.
Strax därefter kom Linus hem och då satt jag framför datorn och surrade med mor på msn. Visade sig att hon och pappsen skulle ta vovvarna kvällspromenad då så jag beslöt mej för att sällskapa dom.

Pappa hade tagit med borsten för att borsta ur Nelly efter vägen också. Hon lossar massa päls just nu. När vi kommit en bit så borstade han ur hennes päls och jäklar va mycket det lossnade.. Hela vägen blev full av hårtussar. Såg riktigt roligt ut! Såg ut som om man hade slaktat nått djur där eller så! =]

Nelly borstades av pappsen på kvällspromenaden..

 

Nyklippt och nyblonderad jag..


Nu blir det nog att studsa in i duschen och fräscha upp sig lite, ska åka på bilbingo ikväll med mammsen. Lovat att ta med henne på det nu när jag har semester. Pappsen är inte så sällskaplig på sånt tyvärr så jag får ställa upp för henne.
Lurade på om jag skulle ut och krafsa lite ogräs först.. Eller om jag tar det en annan dag.. Hmm, svårt! Vi får se helt enkelt!

. . .

So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe in

This can't last forever
Time won't make things better
I feel so alone
Can't help myself
And no one knows
If this is worthless
Tell me: so

What have we done
Were in a war that can't be won
This can't be real
I don't know what to feel



 * * *



Everybody’s got their problems
Everybody says the same thing to you
It’s just a matter how you solve them
And knowing how to change the things you’ve been through

I feel I’ve come to realize
How fast life can be compromised
Step back to see what’s going on
I can’t believe this happened to you

Knäpp?

Ja, jag är nog lite knäpp.. Do they know it's Christmas? Ja, jag lyssnar på julmusik..

Nyblonderad är jag också. Det blev jäkligt ljust! :P

Det blev inte mycket mer av denna kväll, fick erbjudande om att komma över till en vän i Söderhamn och spela kort men kände att jag inte orkade.. Det får bli en annan gång. När man är på bättre humör.

Sängen nu, får se vad som väntar imorrn. Kanske träffa en vän eller två.


Nyblonderad..

Hälften kvar..

Det var halva semestern det.. Bara en vecka kvar nu.. Hoppas den veckan blir bättre än den som varit...

Jag har iallafall precis bokat in en dejt på tisdag uppe i Bollnäs med underbaraste Sara. Antar att jag får in en dejt med Maria i helgen också.. Sen måste jag ha hem flickorna från jobbet nån dag i slutet på nästa vecka.. Det är väl det som står i min semesterkalender..

Nå annat blev det inte. Vi pratade om Västkusten, Göteborg, Liseberg, Uddevalla och allt det där, men det sket sig.. Allt sket sig. Fan.
Jag som ville ner. Men det kvittar. Jag får åka själv nån gång istället. Ändå ingen som är sällskaplig nog att vilja hitta på saker. Egentligen skulle man skita i alla måsten och bara ha kul resten av livet. Men man läre ju ha pengar till det också..
Nä, man skulle haft en rik karl som kunde ta hand om en och göra en lycklig..

Men skitsamma.. Idag då?
Var in på jobbet en sväng på förmiddagen och hämtade ut en vinst åt Anna som jag sen överlämnade när vi träffades en snabbis på E-Center. Skulle ha dejtat i helgen men så kom hon ner idag för att handla.. Blev en liten fika också innan hon for hemåt och jag mathandlade.
På eftermiddagen så var Linus och jag hem till föräldrarna och Linus hjälpte dom med datorerna lite. Blev dessutom bjudna på mat där, wok. Riktigt gott var det! :]

Kvällen vet jag inte vad det blir.. Var tänkt jag skulle åkt till en vän men även det sket sig.. Inget går bra nu.. :[
Ska kasta i lite blondering i håret är väl tanken iallafall. Frisören klippte bort allt mitt fina solblekta hår.. Sen får vi se om kvällen tar slut eller om jag hittar på nått annat..

Sen kväll..

Tillbaks vid datorn igen.. Efter förra inlägget så fixade jag till en liten snabb lunch och satte mej sen framför datorn en timme och förde över bilderna från mobilen från Hudik-trippen. Då dök pappsen upp på msn igen och talade om att det fanns mat hos dom om jag ville ha. Dum fråga! Färskpotatis, lax och romsås skulle det bjudas på så jag slängde mej på cykeln för att få mej lite middag också!

Även lillebror och Carolina kom dit en sväng för att lämna tillbaks lite tomma matdosor som de hade haft hemma. Bjöds på kaffe och glass som mammsen var iväg och köpte från glassbilen som passande nog kom förbi precis.  :]
Blev kvar hos familjen till klockan var strax före 21 och såg tv och pratade skit. Linus jobbade ju ändå så det spelade ingen roll vad jag gjorde..

Har börjat lägga upp lite bilder på Bilddagboken nu också men det krånglade en massa så jag fortsätter imorrn istället. Orkar inte nu. Blir att sova snart och sen väntar mathandling och en liten dejt imorrn, men först en sväng på jobbet för att hälsa på och hämta en sak..

A.. Jag tänker på dej. Jag hoppas allt löser sig till slut. Kramar i mängder!



Nyklippt jag..



. . .

Lately, you don't even talk to me 
You don't need me, like you used to do
Lonely, never - ever, was for me
I won't always hold my head up high


Hemma igen..

Ja så var man hemma igen.. Tiden går så jäkla fort när man har roligt! Åkte vid 10 igår och kom hem strax efter 14 idag. Varit hemma en timma nu. Kurrar i magen, dags att fixa sig nån sorts lunch/tidig middag.. Blir nog nåt lättare nu och nånting lättare även senare. Ensam hemma är jag dessutom.. Fick sms från Linus imorse att han skulle jobba 14-21:45, precis så vi inte hann ses.. Samma igår, han jobbade när jag klev upp för att åka till Hudik..

Gårdagen var helt underbar iallafall. Lena mötte upp mej på stationen i Hudik och sen drog vi rätt ner på stan och shoppade, fikade, provade kläder, lunchade, pratade skit, kommenterade folk och besökte en frisör innan vi slutligen köpte med oss Kina-mat för att sen åka hem till Lenas svärmor i Forsa där hon var hundvakt. Där mötte vi upp Lenas pojkvän Tomas och åt maten ute på altanen i solen med utsikt över vattnet. Riktigt härligt!

Sen blev det vin, cider och Tequila Rose växlat med massa tjejsnack och iordningställande av oss själva inför utgången i Hudik senare under kvällen. Tomas körde in oss och vi var ut på Tre Bockar. Mycket folk dock väldigt unga människor.. Vi kände oss som om vi kom från nått äldreboende!!
Vakterna skrattade åt oss när vi visade våra körkort för att komma in.. "Ojoj, en 82'a, det var sällsynt".. Hmm.. =]
Eftersom varken Lena eller jag är från Hudik så kände vi inte en kotte, trots att det var massa folk där, och inte en människa utnyttjade dansgolvet!? Skumt ställe!
Massa pöjkar var på oss och frågade om vi också hade tagit studenten nu.. Hmm.. Inte direkt då! :P

Det bästa var nog ändå när Lena och jag gick ut för att få oss lite luft. Tog en liten promenad och spanade i skyltfönster och när vi sen stod och pratade en stund innan vi skulle gå in på krogen igen så hörde jag nån ropa mitt namn.. Va fan, jag känner ju ingen i Hudik!? Visade sig vara en ex-Ljusnebo ju! Underbart! =] En kompis till brorsan.

Eftersom det bara var yngre skumma människor där och inte nått vidare drag så ringde vi efter skjuts redan runt 00:30.. Sen satt vi hemma hos Lenas svärmor och drack lite mer och pratade skit innan vi gick och la oss.
Vaknade pigg och utvilad vid 10-tiden idag. Tog lite hundpromenader och pratade skit innan Lena sen skjutsade mej till Hudik för att åka med tåget hem igen.

Så, här är jag nu.. Dags att fixa nån mat nu! Fastnade lite på msn med mor och far som haft utfrågning om gårdagen samt ett par söta vänner.

Ses senare!

Fest på g!

Snart sova nu.. Ska upp i skaplig tid imorron och ta tåget upp till Hudik.. Träffa Lena, underbara Lena! :]
Jag åker med tåget som lämnar Ljusne runt 10-tiden och sen hämtar Lena mej på stationen i Hudik och sen blir det shopping och  party för hela slanten! Ska bli så jäkla kul! Anna sluter upp med oss senare under dagen när hon har slutat jobbet.
Pratade i telefon med Lena i närmare en timma ikväll, riktigt underbart att få prata med henne igen, var så längesen!

Idag har hela dagen gått åt till att röja och städa på nedervåning och övervåning.. Det går framåt. Man måste ju slappa ibland också. ;]

Men men, nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Tillbaks på torsdag nått tag!

Ha det så bra, för det ska jag ha! :P

Semester!

Japp så var det semester då! Har inlett den lugnt, vi sov länge och sen har vi varit in till stan och mathandlat lite.

Invigde semestern redan i fredags efter jobbet med fest hos Kent och Jenny och nåra bekanta till dom. Det var riktigt trevligt, jag lyckades suga i mej halva min Jäger-flaska.. Hade en flaska vin med mej också, blev två glas druckna ur den..
Det var en trevlig tillställning iallafall, pratades bilar i överflöd.. :]

Lördagen var lika bra som en vanlig bakfylledag för min del. Vaknade 09 trots att jag kom hem rätt sent. Linus hämtade mej på festen strax före 02.. Sen donade vi lite här hemma och bar upp saker på vinden innan vi tog oss en cykeltur hem till föräldrarna med extraljus som hade jag vunnit på Tradera till pappsen.
På eftermiddagen så for jag till Mohed marknad med mor och far eftersom Linus skulle jobba. Mest skit där men jag köpte lite godis iallafall, vann även en chokladkaka! :] Blev bjuden på hamburgare där också, mycket mumsigt.
Kikade in på en loppis påväg hemåt också, men gjorde inget fynd där. När vi ändå var ut och gled med pappsens bil så tog vi en tur in till stan och jag blev bjuden på mat. Kebab med ris på Trädgårdsbaren, riktigt götta! :]
Efter maten tänkte vi fara upp till brorsan och få oss en kopp kaffe men han visade sig vara hos en kompis så vi struntade i det, åkte på macken och köpte oss varsin glass istället.
Kaffe fixade vi när vi kom hem till mor och far istället. Linus hade ju ändå inte slutat jobbet för dagen så det var lika bra att stanna hos familjen.

Söndagen ägnades åt att plocka och dona ännumer här hemma, massa mer saker kom upp på vinden. Har ju varit lite lätt kaos här sen flytten.. Kartonger och påsar med diverse saker har fyllt källaren och ett av rummen är på övervåningen. Börjar se bättre ut nu iallafall! Hinner inget under veckorna så man får passa på nu när man har semester.

Linus fick rycka ut och jobba på eftermiddagen, 16-21:45.. Jag poade lite här hemma i lugn och ro och försökte hitta på nått roligt med nån men jag tror ingen tycker om mej. Till slut ringde iallafall brorsan och tyckte att jag kunde komma in till stan till dom och se film och så blev det. Även mor och far kikade förbi en sväng. Vi såg tv, drack kaffe samt åt glass och vetelängd som mamma hade köpt med. Innan dess hade brorsan, Carolina och jag ätit lite vindruvor, ost och kex. Vi hade en trevlig kväll och jag kom hem efter 23 tror jag..

Idag är det måndag och inget var planerat utöver mathandlingen. Däremot så ringde mammsen för en stund sedan och undrade om jag hade lust att följa med henne till stan på bilbingo. Och eftersom jag inte har nå för mej så kan jag lika gärna göra det. kanske vinna lite pengar om man har tur!?
Även så länge är nästan inget planerat för dessa två lediga veckor men det kommer väl. På onsdag ska jag upp till Hudik till en ex-arbetskamrat och vi ska shoppa lite och sen blir det utgång på kvällen. Blir att sova där uppe eftersom Lena är hundvakt åt någon och då har tillgång till lägenhet. Blir troligtvis att jag tar tåget upp, bil är inget bra om man ska dricka.. Ska kika lite närmare på tågtider ikväll hade jag tänkt. Anna skulle också komma upp och gå ut med oss, fast då nykter eftersom hon fortfarande jobbar. 

Måste få till lite mer dejter också! Hör av er när det passar!!! Jag ska till Alfta, Gävle och Enånger när det passar.. Och sen ska jag ju ha hem folk också..

Nu ska jag smita ner i källaren och se hur det går för Linus som målar ett av rummen därnere eftersom han ska ha det som serverrum för våra datorer.

Ses och skrivs!!


//Linda.

Too late!

Jao.. Sent återigen.. Förstår inte att tiden springer iväg så.. Jag har suttit och redigerat lite bil-bilder från igår. Kan inte nån uppfinna ett program som lurvar regskyltar tack!? Det tar lite tid.. Inte hunnit klart med alla än och därför har jag inte laddat upp nått på Bilddagboken heller. Lagt upp nåra här istället så länge. Tar resten en annan dag.

Imorrn är sista dagen på jobbet på ett tag. Känns riktigt bra. Jag behöver semester nu. Får se hur det blir när jag kommer tillbaks, jag och en till tjej funderar på att flytta ner till 2nd. Då skulle vi kunna ha en porrhörna tillsammans med en annan tjej därnere. Skulle vara riktigt kul! Verkar som de vill ha nån sorts besked imorrn om hur vi gör..
..Men det är så jobbigt att flytta, vi gör ju det hela tiden!?

När arbetsdagen är avklarad imorrn så ska jag på fest. Ska bli riktigt kul! Får inte glömma att packa min Jäger i matpåsen imorrn! ;]

Nä men, nu är det väl ändå go'natt!? Jo vi säger så.. Jag jobbar 10-19 imorrn så jag har sovmorron. Skönt. Annars hade det blivit kämpigt imorrnbitti kan jag tala om!


Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........................................

. . .






























































. . .



Volvo-fotografering med en vän ikväll.. Mycket kul! Dock otvättad bil för min del..

Bättre idag..

Ja som väntat kunde det ju knappast gå sämre idag än igår.. Uppe i 48 samtal idag och har 1,5 timmar kvar att arbeta. Till skillnad från igår då jag tog 38 samtal - på hela dagen!
Ringer inte så överdrivet mycket idag. Tack o lov.

Det är sol ute nu. Imorse regnade det.. Så jag tvättade inte bilen imorse utan tog lite extra sovmorron istället. Ingen mening att tvätta den när det regnar. Nåja, har kamerabatteriet på laddning just nu och sen blir det iväg och fota lite efter jobbet. Får se om vi hittar nått bra ställe att fota på.
 
Ops.. Glömde posta meddelandet.. Bara 40 minuter kvar nu iallafall. 54 samtal.


Ingen bra dag..

Sov-tajm nu.. Kollar av nätet lite först dock.. Läsa bloggar, kolla på bilder, prata med vänner och bara allmänt slösurf.

Det var ingen bra dag idag. Det har varit segt och trögt.. Varit trött som fan. Jobbiga kunder. Långa ärenden. Ringde som fan men tog lite samtal. Vissa dagar går inget som man vill. Vissa dagar vill man bara ta bilen och leta upp närmsta bergvägg..

Men men.. Jag antar att det kommer bättre dagar. Imorrn ska jag tvätta bilen innan jobbet och sen efter jobbet ska jag iväg med en vän och fotografera lite. Ska bli kul. Var längesen.
Även en groggkväll är inplanerad till på fredagkväll, äntligen! Jag behöver det. Jag längtar redan. Fick ju inget i fredags.

Sent..

Jahapp, nu sitter man här igen. Jag som hade lovat mej själv att inte fastna såhär framför datorn..
Men det vart ju tokigt med tiderna här ikväll.. Blev övertid på jobbet. Skulla ha slutat 19 men blev kvar till 22. Vi fick så jäkla mycket mail så jag och Emelie blev tvungen att stanna kvar och jobba ner mailhögen litegrann.
Har suttit på mail och chatt hela dan idag sånär som på två timmar.. Det var riktigt skönt! Men imorrn är det telefon hela dan som gäller.. Suck..

Nu blir det sängen iallafall! Klockan ringer 06:20 så.. :P

Just det.. Fick många frågor om förra inlägget via sms, mail och kommentarer..
Flytten gällde inte en vanlig flytt som många trodde.. Utan en flytt till 2nd -på jobbet alltså! Inte bestämt mej än dock, får fundera lite till..

Go'natt!

RSS 2.0