Sista april..

Sista april idag. Första maj imorrn.. Snöar här just nu och ända sen i eftermiddags.. Tja, känns väl sådär.. Lite skumt med tanke på hur varmt och fint det varit senaste tiden. Men men, det är helt okej faktiskt.
Ska snart krypa ner i sängen, har just tagit mej en lång värmande dusch efter att ha varit ute hela kvällen. Kikat på majkasen här i Ljusne. Dåligt med folk och världens sämsta fyrverkeri. :[
Brorsan gled förbi med Volvon med flickvän, hennes bror och svärmor så jag stod å surrade med dom under tiden raketerna flög runt i luften varannan minut.. Så jäkla dåligt!

Cyklade sen hem i snövädret och köp upp under en filt efter att ha blandat oss en varsin grogg och gjort en skål med popcorn. Såg Skitiga jobb på Discovery och nu har jag alltså duschat, blev inte tillräckligt varm efter groggen. ;]
Annars idag har det varit utbildning på schemat, 9-16:30, verkar väl sådär.. Blir väl så när det är nytt, men det verkar helt okej det med, roligare med inkommande samtal sådär skulle jag tro! Var hemma efter 17 nått tag, gjorde potatisgratäng med grönsaksbiffar till middag. När den var avklarad tog jag mej en promenad till familjen och Linus cyklade dit. Blev en kopp kaffe där innan Linus och jag cyklade vidare ner på Ljusne för att kika på majkasen. Hade ju min cykel hos familjen sen i lördags så hämtade den idag, läre väl ha den imorrn när vi ska till mormor och morfar på kalas, brukar inte bli så nyktert där.. Kan inte dricka alltför mycket dock eftersom jag jobbar/har utbildning på onsdag igen och resten av veckan.
Mormor blir ju gammal imorrn, hela 63 år mäktar hon med! :]

Nu blir det sova faktiskt, så jäkla skönt med sovmorron och ledighet imorrn! Go'natt!

Det är över nu!

Jobbat sista dan idag nu, känns underbart! Äntligen slut på slitet! :] Gick bra idag tror jag, kändes så iaf. Vann tre tialotter eftersom jag hann först till att boka om 6 samtal. Vann faktiskt 10 kr på en av lotterna!
Imorrn väntar utbildning kl 09. Skönt att få byta avdelning! Roligare att ta emot samtal än ringa.. Avslutade dagen med en kopp kaffe och strips på MAX med Sara. Mycket najs! :]

I övrigt har jag inte gjort så mycket mer idag, har bara lagt upp massa bilder på Bilddagboken, som vanligt låg jag en vecka efter. Men nu är det åtgärdat! Bara dagens bilder kvar, får se om jag orkar slänga upp dom nu eller om jag tar det imorrnkväll efter utbildningen.


Det är över nu 
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

Det är över nu
Men jag kommer ihåg en helt annan tid
Den är över nu
Det hörs en kall, kall vind som sveper förbi

Här kommer solen
Här kommer en sol som säger:
Aldrig mera regn,
aldrig mera regn

Det är över nu

Plantering och konvertering..

Dags att inta sängläge igen då.. Haft mor och far här en sväng ikväll, de har kikat på tv, druckit kaffe och lånat datorn lite till diverse ärenden som deklarationer och skivbränning..
Sov länge idag och det var riktigt skönt! Blir lika imorrn med, börjar jobba först kl 14, så åker hemifrån 13. När frukost, mys och uppfräschning var klar här så tog jag mej en cykeltur hem till familjen medan Linus skulle ut och pilla på bilen. Fick mej en kopp kaffe hos föräldrarna innan vi gick ut för att göra dagens arbete, plantera 6 mindre granar.. Pappsen och jag kröp runt på alla fyra och grävde och grejade medan mamma basade och pekade hur hon ville ha det.
Aj-aj
i mina knän nu med andra ord. Inte bra. Men det går väl över.. Förhoppningsvis.

Blev fint iaf! Skulle ha granarna som avgränsning mot grannarna på ena sidan. När det var klart så åkte jag hem och svidade om till andra kläder och Linus och jag for in till stan för att tanka sprit, han har ju etanolkonverterat 740'in idag.
Mathandling var nästa grej på dagens schema, först ÖB och sen Coop och ICA innan vi åkte hemåt igen. Dock inte ändå hem direkt, stannade till hos familjen och dumpade en stor dunk med bensin som Linus hade slangat av våran bil, dumt att bara tömma ut kanske så pappsen fick det. Han verkade inte alltför missnöjd över gratis bensin. ;]

Sen var det dags för middag, det stod La Gondolan för, Black & White för min del och en vegetarisk pizza till Linus. Hann lagomt äta upp och plocka lite här hemma med tvätt, disk och renbäddande i sängen innan mor och far kom och hälsade på.
Får se om jag kanske hinner ordna med nå bilder imorrn innan jobbet.. Ser mörkt ut, men jag ska försöka, beror på hur länge vi sover imorrn och hur mycket Linus har planerat att vi ska göra innan jag far.

Go'natt!

Helg! :]

Nu är det helg, äntligen! :]
Gjorde sista dan på kursen idag och näst sista dan på jobbet.. Jobbar sista dan på söndag innan utbildning och ny avdelning tar vid på måndag, ska bli kul! Ska bli skönt att få lite fritid igen. Har ju inte blivit nå sånt alls nu senaste veckorna, känner att jag inte har varit nå sällskaplig alls med folk, usch, känns lite hemskt faktiskt. Förlåt alla! :[

Efter kursen idag så var jag hem till familjen och hälsade på iaf, vilket var mycket uppskattat, de hade inte sett mej på en vecka eller så.. Började funderade om jag levde eller inte. Men det gör jag iaf, har bara inte haft tid att besöka dom. Blir nog en tur dit imorrn också på min lediga dag. Linus ska pilla på bilen som vanligt, etanolkonvertering på schemat, härligt! Sen blir det en tur till stan på eftermiddan för att mathandla, inte gjort det på nån vecka nu..

Ska göra kväller här nu, grymt jäkla trött.. Har chipsat lite med Linus sen vi kom hem, han var hos familjen då jag kom från jobbet så jag kikade in en sväng hos dom ikväll också..
Ses imorrn igen! Go'natt!

Snart över..

Sovmorron idag, riktigt skönt! Behöver dock fler sånna känner jag, men det får bli till helgen, imorrn väntar normal kurstid igen. Blev lite småplockande här hemma innan jag for till stan på kurs. Åkte sen därifrån och direkt till Bollnäs och jobbade. Segt men ändå trevligt idag. Satt med två söta pojkar som var ganska underhållande. :]

Imorrn väntar sista dan på kursen för min del. Måste försöka få tag på min handledare på AF också och tala om att jag inte kommer nå mer.. Inte fått tag på honom varken idag eller igår. Dom måste ha det jävligt skönt på AF för när jag ringde vid 10 imorse fick jag meddelandet  "den du söker har gått för dagen"... Nytt försök imorrn igen..

Ska sällskapa min söta sambo i sängen nu efter att vi myst i soffan med popcorn framför en repris av Plus sedan jag kom hem. Gooo'natt! :]

Segt och underbart..

Hemma efter en lång seg dag. Heldag på kursen, först surfing fram till 11 och sen ut i skogen och fika.. Åkte bil ut till Stormorshäll och åt potatissallad och grillad kyckling, inte alls dumt! Satt där i solen och bara jäste. Vart dock aldrig tid att gå runt och spana nå så det blev inga bilder idag. Får ut och motionera kameran en annan dag istället.
Var hem en sväng efter vi hade slutat för dagen innan jag åkte upp till Bollnäs och jobbade. Utan Sara idag, hon mådde inge bra. :[
Segt som fasen på jobbet, dåligt med svar och när man väl fick svar var dom svårflörtade.. Stannade på runt 90 dialoger ändå, fördelat rätt jämnt, men jag vet att det hade kunnat gått mycket bättre om folk varit inne och svarat i telefonerna. Nåja, jag får väl vara nöjd ändå, jag är ju inte sämst på jobbet iaf..

När jag kom hem ikväll så höll Linus på att torka golven här hemma. Han hade städat! Så jäkla underbart!! Kök och hall var helt undanröjd på hans grejer, han hade putsat fönster, dammat, dammsugit och höll alltså på med golvtorkandet då jag kom hem. Så jäkla skönt! Så jobbigt att se att det är ostädat men inte kunna göra nått åt det, har ju ingen fritid direkt.. Blir som mest två timmar mellan kurs och jobb, och på den tiden ska man fixa lunch, äta och göra matdosa till jobbet.
Men men, bara två "dubbel-dagar" kvar nu. Och tre arbetsdagar. Ska bli kul att få byta avdelning, ser framemot det faktiskt. Blir nog roligt! Vi är ett gäng från våran avdelning som går över på det nya så det blir både gamla och nya ansikten.
Och när jag ändå pratar (skriver..) jobb så fick jag veta idag att lillebror fått fast anställning på Ala Sågen. Kul! :] Han är verkligen den som har turen med sig. Går bra för honom.

Nu blir det hopp i säng för min del. Har iofs sovmorron imorrn.. Blev ändrat på kursen, ska gå eftermiddag imorrn, 13-15 ungefär, läraren skulle bort på förmiddagen så.. Så jag tar mej en välförtjänt sovmorron imorrn. Skönt!!

Natti!

Anfall... =]

Hemma sen drygt en halvtimma, avslutade arbetsdagen med en kopp kaffe och en liten glass på MAX med Sara. Överraskande va!? ;]

Underbart jäkla kul hade vi! Fick en skrattanfalll som bara inte ville ge sig. Tårarna rann nerför kinderna på mej ett tag.. Var en så skum karl där, 40-50 år, i högklackade stövlar som klonkade mot golvet och med jeans som satt tight så in i helsike, riktigt skar upp i röven på honom dessutom hade han hakat på trenden med hög midja på byxorna... Behöver jag tala om att två trötta, utarbetade (??) brudar som Sara och Linda bara inte kunde hålla sig för skratt?? =]

Nåja, i övrigt har det varit en seg dag, massa surfing på kursen sen hem och fixa lunch, lillebror kom över på besök nån timma han också, kul! Behövde låna datorn för att fixa diverse räkningar och deklarera. Så vi lunchade här tillsammans och såg nån tant-såpa (som jag aldrig sett, men som enligt honom var väldigt bra) på tv. Sen lämnade han mej för att åka och jobba och en stund senare var det min tur att fara iväg.
Jobbet gick sådär, ca 80 avslut, 20 mindre än igår.. Igår var bästa dan hittills på detta projekt med ett snitt på drygt 23 dialoger i timmen. Jobbar nu bara onsdag-fredag och söndag innan utbildningen tar vid på måndag redan. Så nu börjar man se slutet på helvetet med både kurs och jobba. Ska prata med AF imorrn om hur det blir när jag nu börjar jobba på riktigt.. Om jag hinner dvs, ska ha heldag på kursen imorrn, utflyktsdag ungefär, ska ut på promenad och grilla och så.. Tar nog med kameran och fotar lite då skulle jag tro. Var ett tag sen jag hade tid att ut å fota. Så det blir nog bra.

Ska krypa ner i sängen nu och bara söööva, det behövs verkligen! Go'natt!

Straffad men ändå lycklig! :]

Sängdags nu snart! Har just myst en massa i soffan med älsklingen, druckit daim-cappucchino och ätit en macka. Sett det underbara programmet Dirty Jobs på Discovery och även ätit popcorn samt småfirat lite med Jäger. :]

Dagen då? Joo, blev bättre än jag trott. Slutade bättre än den började också. :]

Kurs 8-12:
Surfa Hemnet, Blocket, AMS och Aftonbladet samt spela Röj och Harpan..
Två av de i gruppen ska sluta, de ska börja den andra kursen som börjar imorrn. Dumt.
Hon jag kom så bra överens med ska sluta. Underbart mysig tjej på 33 år med två barn och karl. Även hon var besviken på att jag inte skulle gå kursen eftersom jag inte fått nått besked från AF.
Så nu är det bara jag och två till kvar på kursen, en tant på 50+ som är jobbig och frågar dumma saker hela tiden samt en skum karl i 35-årsåldern..
Ringde AF då jag kom hem och frågade om kursen som skulle börja imorrn, om jag skulle gå den eller inte. Det skulle jag inte. För jag hade inte varit på infomötet i fredags. Hallå!! Ska jag straffas för att jag gick på anställningsintervju istället för ett infomöte på AF!? Tydligen. Så det blir till att fortsätta på Bilda tills de hittar nå annat, dvs sitta och surfa och bara sitta av tiden, hur jäkla jobbigt som helst när man hade kunnat fått gå nått annat mycket vettigare. Irriterande!

Jobba 16-21:
Flöt på bra idag, folk svarade som bara den! Om jag räknade rätt landade jag på 98 dialoger totalt under kvällen. Vilket borde ge högsta provisionen! :] Gick skapligt bra ändå igår tydligen, kollade statistiken idag för igår, låg över 17 dialoger i timmen så det gav näst högsta provision.
Samtal med cheferna idag också. De plockade in mej på kontoret och funderade över mina framtidsplaner.. Tja, jobb och hus ungefär vart svaret..
Så på onsdag börjar jag en utbildning så jag ska kunna ta inkommande samtal för Ellos samt även Eltel som jag suttit på tidigare. Det är heltid och kommer antagligen att vara blandade tider både på dagar och kvällar.
Känns så djävla underbart! Vet dock inte för hur länge det blir, var väl inte riktigt klart ännu. Kanske ett år eller så. Det var vad Sara hade hört iaf, hon ska också börja på det, känns så jäkla bra! Hon å jag liksom! =]

Ska borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen. Måste orka upp imorrn.. Ännu en menlös dag på kursen.. Utan Ann-Jeanette. :[

Dåligt med svar..

Hello hello.. Kikar in på nätet lite snabbt innan jag ska sova. Kom hem från jobbet för en timma sen ca.. Grymt segt idag, knappt nå svar alls från svenskla folket. Jobbigt, dagarna tar sån tid då. Och inte blir det bra pengar heller, vet inte ens om jag kom upp i provisionsnivå. Irriterande! En sak var bra iaf, Sara! Så tråkigt utan henne på jobbet, imorrn tvingas jag jobba utan henne igen, precis som i fredags. Hon unnar sig att vara lite ledig medan jag är mer pengakåt och jobbar så mycket jag bara kan. Men det är väl bara ett par veckor till så man får ju passa på.

Inte hunnit nånting idag, sov länge och myste innan vi gick ut och tvättade av bilarna innan jag for till jobbet. Fotade lite under tvättandet men de bilderna lär väl inte komma upp förrän på lördag eller så.. Beror på hur jag får det med tid under veckan. Ladda upp bilder såhär på kvällen är ju inte att tänka på då det tar grymt lång tid. :[

Nu blir det lite tv innan vi ska sova iaf, kurs och jobbade väntar imorrn. Får se om jag får tag på min handledare på AF också och får höra hur det blir på tisdag om jag ska börja en ny kurs då eller inte.. Var ju aldrig med på infomötet i fredags.

Natti natti!

Slappardag..

Just lagt upp veckans bilder på Bilddagboken. Hinner aldrig det under veckorna nuförtiden. Dumt det, hatar att ligga efter.. Men det blir så när tiden inte räcker till.
Idag har vi mest haft en lugn slappardag.. Linus har pillat på bilen när den för en gångs skulle varit hemma och jag har grejat här inne, småstädat och plockat. Hittade köket bl a. Sorterat papper, fixat med växterna, vikt nytvättade kläder, plockat ut och in ur diskmaskinen och sånna saker. Ska dammsuga imorrn om jag hinner. Jobbet kallar imorrn igen, min vecka börjar ju då..

Eftersom vi hade grejat på varsitt håll hela dan Linus och jag så unnade vi oss middag från pizzerian, var in på Konsum först och inhandlade lite delar innan vi åt och for sen hem till famlijen för att få oss en kopp kaffe och lite skitprat. Sen hem igen rätt fort eftersom Linus ville bli klar med bilen innan det blev mörkt ute. Så nu har jag ljud i bilen igen! Gick åt helsike först då Linus spelade sönder basen men han hade en ny liggandes som tur var.

Ska krypa ner i sängen nu, har en jäkla huvudvärk som inte vill ge sig. Vaknade med den redan imorse och sen har den antastat mej av och till under hela dagen. Testat diverse tabletter men inte ens Eeze hjälper idag. Då är det illa. :[

Ännu en seg dag

Hellooo! Trött Linda här, ska fixa lite fika nu innan det blir sova. Thé å macka tror jag det blir.
Ännu en seg dag har passerat. Sov länge, drog ner rullgardinen och sov till närmare 10, underbart! Behövs dock mycket mera sömn känner jag, ska försöka ta igen lite sånt imorrn och på söndag.
For till Bollnäs vid 12-tiden, spanade in en affär som sålde ut massa pysselgrejer, en affär jag aldrig vetat om att den fanns. Shoppade lite papper, snören, klämgrejer, stämplar och annat där innan jag fortsatte till Team Sportia och köpte ett par nya mysshorts till Linus, likadan som jag köpte förut, han gillade ju dom..
Sen var det dags för intervju på Uniflex, gick väl sådär, massa skumma frågor om allt och inget ungefär, man vet aldrig vad man ska svara.. Får se om det blir nått, de behövde iaf chaufförer till i sommar och därför gjorde de intervjuer nu, skulle höra av sig längre fram. Så det är väl bara att hålla tummarna ungefär, dock har jag väl inga större förhoppningar direkt. Endel av åkerierna krävde nämligen utdrag ur brottsregistret... Vilket inte är en fördel för min del. :[

Jobbet var även det segt idag. Ingen Sara och jäkligt dåligt med svar. Stannade på 65 avslut tror jag. Inget höjdarresultat. Igår gick det bra ändå trots allt, kom precis över 20 dialoger i timmen. :]
Det bästa var dock när numren tog slut i Nipo, programmet vi använder.. Blev en halvtimmas uppehåll medan cheferna krånglade en massa och donade innan vi kunde börja ringa igen. Hade tydligen ringt så mycket att alla dagens 5000 nummer var slut!

Nu väntar ledig dag imorrn innan veckan börjar på nytt på söndag med jobba 14-20. Lutar åt att jag ev åker upp tidigare till Bollnäs då och spanar in Motorrevyn först. Vill gärna åka imorrn men jag åker fanimej inte upp till Bollnäs en dag när jag är ledig!!

Nu fikadags!

Segt idag och intervju imorrn

Idag har varit en seg dag, riktigt seg. Är så jäkla trött nu, ska bli skönt å krypa ner i sängen. Imorrn ska jag sova länge eftersom jag är ledig från kursen. Blir heldag på onsdag istället.. Sen väntar jobba som vanligt imorrn, 15-20, utan Sara som är ledig. Trögt på jobbet idag, dåligt med svar. Igår landade jag dock på högsta provision igen! Jag är så jävla duktig! Får se imorrn hur det gick idag.. Inte så bra dock..
Intervju imorrn också förresten! Ska bli spännande! Vet dock inte vad det gäller, det får jag se när jag kommer dit till Uniflex, men de frågade om jag hade ADR-intyg så jag antar att det gäller nått chaufförsjobb. Måste ringa Arbetsförmedlingen också och tala om att jag inte kan komma på deras infomöte som var planerat för imorrn..

Nu har jag en karl som väntar i sängen och jag tänker inte göra honom besviken.. Ses imöra!
Tack Sara förresten för en trevlig fikastund på MAX! ;]

Annonsen kunde inte hittas...

Påväg ner i sängen, först nåra ord här bara.. Kom hem för en halvtimma sen, fått mej massa hångel och nu har jag hamnat vid datorn medan Linus ser tv.
Kurs på dan fram till 12 och sen åkte jag till Bollnäs vid 14-tiden, var in på Rusta och shoppade lite smått, skulle handla till fader men det hade de inte naturligtvis.. Irriterande. Sen jobba 16-21, gick bra idag igen, hur bra ser jag morrn.. Igår gick det iaf toppenbra, drygt 22 dialoger i timmen = högsta provisionen! =]
Det som räknas nu, pengar pengar liksom! Allt känns som en dimma, jag är så jäkla trött, både kurs och jobba.. Blir jobbigt med lite sovande. Känner mej som en zombie. Men jag sköter mej utmärkt iaf, jobbet går kanonbra och den känslan är mycket skön.
Kaffe är ett måste nu! Drack tre koppar kaffe innan jag for till jobbet och sen ytterligare nåra där. Som vanligt avslutade jag och Sara med kaffe på MAX innan jag for hem. Allt för att hålla sig pigg och alert så man orkar köra hem, rätt drygt med 5 mil hem när man är trött och har varit i farten hela dan. Men jag är hemma hel iaf.
Dock höll jag nästan på att bli köttfärs påväg till jobbet. Fick möte med en lastbil som höll ut så jäkla mycket för en buss som stod vid sidan av vägen samtidigt som jag körde förbi en bil på vägrenen på min sida.. Svårt att förklara men det gick precis iaf, men var nog inte mer än nån dm mellan mej å lastbilen.. Det var bara att hålla hårt i ratten och blunda ungefär! Hua!

Apropå bilar! Bmw'n är nu såld. Brorsan ringde mej då jag satt på MAX och sa att han och far var påväg från Iggesund. Hade antagligen mött upp köparen från Örnsköldsvik i Hudik. Så nu är den såld iaf, skönt för honom att bli av med den. Har tagit bort annonsen på Blocket åt honom just. http://www.blocket.se/vi/11487056.htm?ca=5_s
Annonsen kunde inte hittas. Bra, då ringer det inga fler *piiiiiiiiiip* till honom... ;]

Nu hopp i sängen! Natti natti!

Bmw-bilder..

Morrn morrn! Eller ja, det är ju kväll nu.. Men ändå, det är ett välanvänt uttryck just nu. =]
Sitter nu och pillar på lite bilder åt brorsan som jag ska maila iväg till en eventuell köpare till Bmw'n, vore ju bra om han blev av med den. Har pratat med en från Ö-vik nu som verkade intresserad så jag ska fixa mer bilder åt honom.

Efter det blir det sängen omgående. Så jäkla trött nu. Sovit dåligt inatt. Segt på kursen och segt på jobbet, dock flöt det på bra på jobbet efter rasten, skönt det iaf, ger bra med pengar. Tror jag kom över andra provisionsgränsen idag, missade den precis igår precis som jag misstänkte. Jobbigt, men men sånt är livet. Idag var det lite tävling på jobbet och Sara vann nåra lotter faktiskt, grattis gumman! :]
Just det, apropå Sara, vi MAX-fikade idag igen efter jobbet. Kaffe och äppelpaj. Börjar bli lite stammisar där nu! ;]


image21

Chefsberöm! :]

Gokväll! Kikar in på nätet lite snabbt innan jag ska sova. Kom hem för snart en timma sen efter att ha fikat på MAX med Sara efter jobbet. Kaffe och hjortroncheesecake. Mumsigt!
Gick rätt bra på jobbet idag också faktiskt, 77 avslut tror jag. Kom över första provisionsgränsen iaf, troligtvis inte över andra, men det får vi se imöra.
Chefen var iaf imponerad av mej för igår när jag hade jobbat grymt bra, blev 101 avslut totalt och ett snitt på över 21 dialoger i timmen, inte illa! Det gav mej alltså 30 kr extra i timmen (x6), känns jäkla härligt! =]


No one can be myself like I can
For this job I'm the best man

I am the one and only
Nobody I'd rather be
I am the one and only
You can't take that away from me


Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling. Saknar honom så mycket om dagarna nuförtiden. Hinner aldrig träffas mer än högst en timme per dag. En stund på morron och sen en stund på kvällen. Han jobbar 07-15 och jag har kurs 8-12 och sen jobbar jag 16-21, vilket innebär att jag åker hemifrån 15 och är hemma 22. Jobbigt.
Känns jäkla meningslöst med kursen förresten, sitter bara av tiden, surfar en massa. Ska lägga in våra CV'n på olika sajter men det har jag redan gjort så nu inväntar jag och en till brud bara på att de andra tre i gruppen ska bli klara med det så vi kan komma vidare till nått annat. Ska på studiebesök på lite olika ställen, mer än så vet vi inte. Denna kurs är ju bara fyra veckor också så.. Sen får vi se vad som blir, pratades om praktik.. Får väl se.
Nu sova iaf, go'natt!


Jobba..

Inte mycket att säga om dagen.. Ordet jobba säger det mesta! ;]
Jobbat 14-20 idag. Lånade pappsens 945'a eftersom Linus kulle dona med våran 740, byta bromsbelägg och lägga på fin-fälgarna. Så Linus skjutsade bort mej till familjen på dan så jag kunde ta deras bil till jobbet. Blev lite sent eftersom pappsen var iväg och skiftade däck på förmiddan.. Men men, det gick bra, jag hann i skaplig tid till Bollnäs iaf för att hinna hämta upp Sara och sen till jobbet. Jobbet gick kanon idag! Grymt bra måste jag säga! 101 avslut! Om jag räknade rätt dvs, det ser jag ju imorrn, i sånna fall ger det en provision på 30 kr extra i timmen.
Avslutade arbetsdagen med att gå på MAX med Sara, hon bjöd mej på kaffe och paj. Tack gumman! Imorrn är det jag som bjuder på kaffe och hjortroncheesecake.

Nu blir det sängen rätt omgående då jag är rätt trött, fick skjuts hem av brorsan som behövde låna datorn lite.. Kurs och mera jobbande väntar imorrn och resten av veckan. Go'natt!

Tokvarmt och tokont!

Dricker Pepsi och tar det lugnt just nu.. Ska snart krypa ner i sängen, fortfarande trött. Trots att jag sov länge imorse, la mej tidigt igår och sov ända till 09:30! Har väl lite att ta igen efter denna vecka och mer lär det ju bli framöver med både kurs och jobb..
Dagen har tillbringats med familjen, grejat på gården med krattning och rensning av land. Så jäkla härligt väder ute idag ju! Sprungit omkring i linne och halvshorts hela dan hos dom! Underbart! Kollade termometern då jag kom hem och vi hade som mest haft 24,9 grader här idag! Helt otroligt! =]
Wilma fyllde 6 år idag också så jag hade med mej presenter till vovvarna i form av tuggisar. Det var uppskattat!

Ikväll har det mest varit lugnt, brorsan kikade förbi en snabbis och sen har jag ägnat mej åt att lägga upp veckans bilder på Bilddagboken. Har dagens bilder kvar men dom tar jag imorrn innan jobbet om jag hinner. Ska äta lite skruvar och dip nu innan jag ska sova.

En dålig sak med dagen dock.. Har fått så jäkla ont i ena foten.. Haft småont under hela veckan men idag när jag promenerade till och framför allt från familjen så bröt det ut totalt så jag kan knappt gå på den nu. Vet inte vad som är fel, är alldeles varm och svullen undertill. Mellan hälen och själva hålet under foten liksom.. Svårt att förklara men det gör riktigt jävla ont! :[

I'm feeling fine!

Nu är det helg! Äntligen! Som jag har väntat.. Blir iofs bara korthelg med ledig dag endast imorgon lördag, jobbet väntar åter på söndag. Suger på lite Jäger just nu, så jävla gott!! Blev en cider till maten för en stund sedan också. Tog hem från pizzerian när jag kom hem från jobbet vid 21-tiden. Jobbat 15-20 idag och innan det var det kurs 8:30-12. Blir inte långvarig framför datorn ikväll känner jag, alldeles för trött för det.

Fredagen den 13'e idag. Hurra! Brukar tillhöra mina bättre dagar och så även idag. Enda molnet på min himmel idag var väl när en söt bil bakom mej svängde av så jag inte kunde fortsätta spana och dregla. *skrattar* En T-gul 855'a.. Så jäkla snygga ju! Blev fanimej snigelspår i trosorna! ;] Dock lyckades han aldrig köra om mej så jag kunde spana mer på den, nåja, min dag var ju gjord ändå så! En till bil-lycka blev det när jag stod på parkeringen på buss-stationen i Bollnäs och väntade på Sara, då kom en 740 med Mimis-fälgar och parkerade där, påminde mej om mina fälgar som ligger här hemma i lill-rummet och bara väntar på att få komma ut i solljuset! I helgen SKA dom bara på! Linus har endel att fixa på 740'in i helgen så vi får se vad jag åker för bil till jobbet på söndag.. Lånar väl nått från familjen. Har ju ett stort garage att välja mellan; våra Volvosar, 740 och 245'a och sedan pappsens bilar, 945'an och 245'an samt brorsans bilar, Bmw'n och S40'in.. Dock så lär jag ju knappast få låna S40'in... Får se om han får Bmw'n såld snart också, har nåra som är intresserad av den, men ingen som varit å kikat mer än karl'n i söndags..

Nu skriker John Blund på mej, ni får ursäkta! Natti natti!

image20



Some boys take a beautiful girl,
And hide her away from the rest of the world.
I wanna be the one to walk in the sun.
Oh,girls,
They wanna have fu-un.
Oh,girls,
Just wanna have
That's all they really want.....
Some fun....

When the working day is done,
Oh,girls,
They wanna have fu-un.
Oh,girls,
Just wanna have fun...



¤ ¤ ¤



I look in to your heart
I know that you are true
No matter what I see
You're always shining through

I always look at you
And you give me a sign
That's good enough for me
Cause I'm on top and now I'm Feeling fine

Now I'm Feeling fine
Now I'm Feeling fine
Now I'm Feeling fine

Each time I see your face
Your smile is shining through
I can't help the way I feel
It's all because of you


The one and only!

Bra dag idag. Mår bra men är trött. Soligt och fint har det varit ute, glidit omkring i bilen, poppat massa bra musik till och från jobb och kurs, takluckan öppen och solglasögonen på! I love it! :]
Gick grymt bra på jobbet stundtals för mej idag, om jag räknade rätt kom jag upp i hela 80 avslut! Får se efter imorrn hur många det blev. Kul på jobbet idag iaf, massa tok! Folk hette konstiga saker som t ex Supha, Konkel och Uffe Bang, och bodde på konstiga vägar som Ollonvägen och Ishockeyvägen. Underbart!
Sara är så underbar att jobba med. Vore det inte för henne så skulle jag nog inte vara kvar där, så känns det som. Långt att åka, endast jobba timmar -kvällar, ringa och antasta folk, allt bara är negativt med jobbet egentligen. Det som är bra är arbetskamraterna, de få jag umgås med där dvs.. De flesta är såpass mycket yngre än jag, fan jag är ju gammal där! Kan ni förstå det!? Jag är bara 24 år och tamejfaan nästan äldst!

När jag sen skulle skjutsa Sara till bussen efter jobbet så for vi å tankade innan så hon skulle slippa vänta så länge på bussen, vad såg vi där då? Jo mååånga fina bilar! = dagen gjord för Linda! ;]
Populärt att stå på MAX-parkeringen och glänsa med finbilarna på kvällarna tror jag.. Nåja, för att spana in dom lite mer och få tiden att gå ytterligare tog vi ett varv på MAX också. Var även in och köpte oss strips å dricka som vi snällt delade på, urmysigt! :]
När vi sen åkte därifrån dreglade jag lite mera över bilarna som stod där, bl a en underbart snygg 740. Han som jag köpte mina Mimis-fälgar av ju! Såg dock inte till honom utan bara bilen..

Nä, nu ger jag upp här för ikväll, suttit tillräckligt mycket vid datorer idag.. Först 4 timmar på kursen och sen 5 timmar på jobbet samt lite nu ikväll och på dan på min fritid..
Usch usch, inte bra! Natti!


Call me, call me by my name or call me by number
You put me through it
I'll still be doing it the way I do it
And yet, you try to make me forget
Who I really am, don't tell me I know best
I'm not the same as all the rest

I am the one and only
Nobody I'd rather be
I am the one and only
You can't take that away from me

I can't wear this uniform without some compromises
Because you'll find out that we come
In different shapes and sizes
No one can be myself like I can
For this job I'm the best man
And while this may be true
You are the one and only you


Underbart!

Härlig dag idag! Solen skiner och tokblå himmel! Iofs väldigt blåsigt, men va fan det är fint ute! :]

Just ätit lunch bestående av ugnsstekt lax, potatis och dillsås. Mumma! Trots att det var jag själv som tillagade det! Jag är ju ingen mästerkock direkt men detta gjorde jag bra! ;]
Blir detsamma i matdosan till jobbet, åker om knappt två timmar. Varit i stan på morron, 08:30-11:30, fick gå lite tidigare idag eftersom "läraren" skulle på möte.. Blir långa dagar när man först går kurs och sen ska jobba. Får se hur det går ihop, denna kurs är fyra veckor och som det verkade på chefen på jobbet igår så skulle Ellos-uppdraget vara på fyra veckor även det.. Kan bli en jobbig tid. Utan någon som helst fritid.. Men men, det blir ju slantar iaf.

Ska diska av nu och sen göra ett litet plockande här hemma, inte hunnit nå sånt senaste dagarna, ser hemskt ut här.. Dock verkar inte Linus märka det.. Han som har 7 timmars fritid från det att han slutar jobbet tills jag kommer hem.. Hmm, karlar!
Sugen på en promenad men har för mycket här hemma att dona med.. Får bli en annan dag istället. På med mera musik och gilla läget ungefär. Sommarmusik idag. Ny å fräsch musik...

¤ ¤ ¤


Okej, jag har druckit en del vin
Men jag vet vad jag säger - du är fin


¤ ¤ ¤

Ibland ser jag dig gå på bussen
Ibland ser jag dig på nån gata
Och alltid verkar du vara på väg
Och dom säger, att du lever ensam
Och dom säger, du lyssnar på Elvis
Och målar, med sorg i varje färg

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

¤ ¤ ¤


Yes, motsägelsefullt.. Som taget ur verkligheten. Men så är det! ;]


image19
Ljusne 070409






Hemma igen då.. Jobbat 16-21, hemma 22. Ätit popcorn och sett tv med Linus sen jag kom hem. Nu blir det sova iaf, klockan är snart 23, sent som vanligt. Jobbigt.. Upp 06 imöra igen. Redan trött på att "jobba dubbelt".. Först kurs på dagarna och sen jobba på kvällarna.
Gick skapligt på jobbet idag iaf, 60 avslut, borde ligga på provisionsnivå. Det ser vi imorrn, igår låg jag på det iaf med 59 avslut men det beror ju på tiden man jobbat..

Go'natt!

Segt. Dåligt.

Trött.. Huvudvärk.. Mår illa.. Inge bra. Sova på stört ungefär.

Start på aktivitetsgarantin på riktigt idag, på Bilda. Kort dag 09-12, skönt. Inget vettigt alls, bara massa prat än så länge men det lär väl bli annat imorrn skulle jag tro.. Sköna dagar iaf, 08:30-12. Men ändå jobbigt då jag sen jobbar 16-21. Fritid -vad är det!? :[

Ellos på jobbet idag, segt.. Ringa, ringa och åter ringa.. Nytt provisionssystem, läre jobba arslet av sig för att ens få provisionen ungefär.. Dåligt. Jag ringde utav helsike idag, Sara var ju inte på jobbet så då skötte jag mej exemplariskt och jobbade bra. :P
Tror jag precis kom upp i provisionsnivå = 10 kr extra i timmen.. Hurra liksom.. Iofs så tjänar jag bättre i grundlön än de flesta andra men ändå.. Medelåldern ligger nog långt under 20 iaf... Är jag som höjer medelåldern. :P

Bonus/Provision
Levererar du 13 dialoger eller mer/timme i snitt under kvällen har du 10kr extra per timme = 86:35kr/h detta ger en provis på 50kr kvällen
Levererar du 17 dialoger eller mer/timme i snitt under kvällen har du 20kr extra per timme = 96:35kr/h detta ger en provis på 100kr kvällen
Levererar du 20 dialoger eller mer/timme i snitt under kvällen har du 30kr extra per timme = 106:35kr/h detta ger en provis på 150kr kvällen


Nä nu läre jag sova. Vi ses imorrn Sara! Hämtar dej på buss-stationen som vanligt! :]

Familjedag.

Kollar läget på nätet innan jag ska krypa ner i sängen och läsa.. Dagen har varit väldigt lika gårdagen.
Efter frukostbestyren så tog jag en promenad hem till famlijen eftersom Linus skulle ut och fixa med bilen. Hann även lägga ut lite bilder på Bilddagboken från de senaste dagarna innan jag gick. Har sen hjälpt till ute på gården hos mor och far. Krattat en hel massa, fått nåra stygga blåsor i nävarna också, inte bra..
Även Linus kom bort till familjen framåt eftermiddan eftersom mamma skulle bjuda på middag idag. Innan det blev mat så kom det två personer från Sandviken och kikade på broders Bmw, var ut och provkörde lite och surrade en massa, får se hur det blir sen, de skulle fundera lite.

Till middag blev det kycklingfilé med grönsakssås och potatis. Riktigt mumsigt! Sen jordgubbar, glass och grädde till efterrätt. Mumma även det! ;]
Linus cyklade hem direkt efter det medan jag stannade kvar för att hjälpa pappsen bära in en massa säckar med pellets. Brorsan skulle ha gjort det men han stack till en kompis så jag gjorde hans jobb. Tungt, men tur man är stark. Fick sen skjuts hem av fader eftersom jag promenadade dit på förmiddan, hade gjort upp med Linus att han skulle hämta men han kom på cykel eftersom bilen inte var klar.. Hoppas verkligen den är klar nu, han är fortfarande ute och håller på.. Behöver bilen imorrn då jag börjar aktivitetsgarantin och sen ska jag jobba på eftermiddan.

Nu ska jag göra mej iordning för natten och sen läsa lite innan jag somnar. Natti!

Trädgårdsdag med föräldrarna

Kvällssurfar lite snabbt innan det blir sängen och läsa lite innan jag somnar.
Knappt varit hemma nått idag, sov rätt länge och bara myste på morronen innan jag tog mej en promenad hem till familjen. Var bara mor och far hemma då Linus och Carro åkt ner till Valbo idag igen för att handla mera möbler till lägenheten, denna gång i pappsens 945'a.. Hmm, S40'in var ju ingen bra shoppingbil direkt.. De kom iaf hem med två vilstolar i rotting, vitrinskåp, soffbord, bordslampor och större läslampor och massa småplock. Det som är kvar nu är soffor men det spar dom tills det är dags att flytta, tar endel plats att förvara också... Sen får de ju inte flytta in förrän 1/7, långt dit..

Vad hände hos familjen då? Jo det höll på att klippa träd när jag kom dit så jag fick hjälpa till med det. Iofs högst frivilligt men jag gillar att hålla på ute. När vi hade klippt ner träden så lastade vi allt på släpvagn som pappsen skulle köra iväg med senare under kvällen när han fått tillbaks sin bil, varken S40'in eller Bmw'n har ju dragkrok.. Sen har vi krattat hela gården, bara två slänter ner mot vägen kvar men det får bli en annan dag. Klockan vart mycket, solen började gå ner och det blev kyligt ute. Blev sen hemskjutsad av brorsan då han skulle ner på pizzerian och hämta hem middag till familjen, själv hade jag en karl som ringde och saknade mej och talade om att maten var klar om 20 minuter. Härligt! Blev lasagne, underbart gott! :]
Lillebror kom även förbi här och lånade datorn, har nu lagt ut annonsen på Bmw'n på Blocket.
http://www.blocket.se/vi/11487056.htm?ca=5_s

Nu väntar Dean Koontz på mej på sängbordet, go'natt!

Shopping!

Blev hemma ikväll, ingen groggkväll, var för trött för det. Kom hem rätt sent från Gävle och sen åt vi mat och fixade lite här hemma. Så jag struntade i det, får bli en annan gång.
Haft en mycket trevlig dag iaf! Lillebror hämtade oss 10 minuter sent, klockan 09 hade vi avtalat, kom ner till Valbo 9:40.. Fick vänta innan affärerna öppande, detta för att Linus race'ade lite med en Bmw längs E4'an... Snitthastigheten var rätt hög om vi säger så... ;]
IKEA var första shoppinstopp, Linus och Carro shoppade en hel del grejer till nya lägenheten, bl a köksbord, stolar, lampor, gardiner, mattor, hatthylla, diverse köksattiraljer osv. De ska ev ner imorrn igen och köpa soffa/soffor (inte bestämt än vad det blir för nån), rumsbord och två vilstolar. S40'in var inte mycket att lasta i precis, så de ska låna släpvagn för att få hem resten. Var rätt trångt då vi åkte hem efter att ha shoppat på ett flertal andra affärer ute i Valbo. Fullt i skuffen och i baksätet där vi satt tre pers och även fram för Linus och Linus satt. Jag såg inte vägen på hela resan hem för jag hade massa saker i knäet, hade nästan nackspärr då vi kom hem..

Hur såg våran shopping ut då? Hmm, växter, krukor, mattor, duschdraperi, tröjor, byrå-aktig hylla med korgar, rullgardin, dukar, smycken, diverse dioder, alkoholhaltiga drycker, shorts, servetter, kastrull, djuptallrikar och en spegelvägg. Tror jag fick med allt! ;]
Däremot så hade de inte det jag hade skrivit upp först på köplistan.. Vindskydd till balkongen och ett krukstativ, får försöka få tag på det nån annanstans. Irriterande när man sett det i katalogen och på nätet.

Ska krypa ner i sängen nu, trött efter shoppingdagen. Just det, har bytt gardiner och satt upp rullgardinen i sovrummet ikväll också! Ska fixa bilder imorrn! Ligger efter nån dag på Bildddagboken, ska försöka ordna det också imorrn. Fick även vara frisör åt brorsan ikväll efter att han skjutsat in flickvän och svärmor till stan efter shoppingen.

Go'natt!

Slappardag..

Lugn ledig slappardag idag. Inget planerat och inget blev heller gjort. Skönt! Myste halva dan och småpysslade lite här hemma, jag har bl a agerat frisör åt Linus och lagt upp lite nya bilder på Bilddagboken samt hunnit å prata med lite söta vänner på msn. Halvbestämde en groggkväll imorrn med Maria och utgång i stan. Hoppas det blir av, hade varit trevligt! :]

Först väntar dock shopping i Valbo för mej och Linus tillsammans med lillebror, hans flickvän och svärmor. De ska shoppa lite småsaker till lägenheten inför flytten och även jag har fått ihop en liten lista med grejer jag läre ha från IKEA. Ska bli kul att komma dit, var ett tag sen nu.. Iaf en månad sen. :P

Tog en cykeltur på eftermiddan hem till familjen eftersom Linus skulle hjälpa brorsan att flytta över baslådan och slutsteget från Bmw'n till S40'in.. Men det sket sig då det saknades lite grejer.. Nåja, vi fick oss en kopp kaffe, massa skitprat och lite vovbus iaf innan vi cyklade hem igen och fixade middag. Kycklinggryta med ris och sen glass, jordgubbar och vaniljsås till efterrätt.

Ska ta med mej en bok och krypa ner i sängen nu, brorsan hämtar oss 09 imöra så.. Natti!

Shopping och kalas..

Fullt upp idag! Blev hämtad 08 av mormor och morfar, for in till stan och handlade medan mamma var på sjukhuset. Sen lite ärenden på stan innan vi fikade och avslutade med att köpa blommor till Maria.
Tog mej sen tid att lägga upp alla bilder från min Alftadag igår på Bilddagboken, tog sin lilla tid.. Har mer bilder som ska läggas upp från idag men det blir imorrn. Ska strax krypa ner i sängen.

Efter middagen så åkte jag bort till Maria och fick mej lite kaffe och tårta samt överlämnade present och blommor. Hon fick ett fat och rosendoftande ljus i present och en stor blomstersak.. Inte bukett, mer som ett arrangemang.. Högt liksom, med blommor, blad, kvistar, bambu och sånt.. Svårt att förklara, se bild istället! Hon vart iaf nöjd, huvudsaken det! :]

image18


Var hem hit fram och tillbaks för att hämta upp Linus när jag varit hos Maria och vi for till familjen för att lämna tillbaks Bmw'n. Vart kvar där en bra stund innan brorsan skjutsade hem oss. Ska väl dejta honom imorrn, han har beställt klipptid så att säga.. Så han kan vara fin till på lördag då vi ska ner till Gävle och shoppa. Blir jag, Linus, Linus och Carro, ev hennes mamma också.. Kul! Lutar åt utgång i stan sen på kvällen faktiskt, jag och Maria surrade om det.. Inget bestämt ännu, vi får se helt enkelt! Långt att åka till Bollnäs ju.. Inte bra. Läre ju ha en fyllechaufför också...

Nu blir det sova, go'natt!

Alfta-dag..

Hemma efter en lång dag.. Uppstigning med Linus, åkte hemifrån 09, anlände till Sara i Alfta knappt en timma senare. Surrade en massa innan vi gav oss ut på promenad, hon visade mej heeela Alfta... Åt kebabtallrik på Saras restaurang (ja den hette så!) innan vi gick hem till Sara igen. Sen tog vi bilen tillbaks till Bollnäs, shoppade lite på Åhléns, jag fick tag på present till Maria (som ska överlämnas imorrn) och sen vart det en sväng in på Tempo också för att köpa en sallad att äta på jobbet.
Jobbade mellan 16 och 21, Vin & Sprit-undersökningen! KUL! Jäkligt spritsugen nu måste jag säga! Kanske blir sånt i helgen, vi får se.. Ev utgång i Bollnäs med Sara.. Får se hur det blir, blev tillfrågad av lillebror om jag kunde vara fyllechaufför på lördagnatt.. Å i sånna fall får jag köra S40'in.. Frestande! ;]

Blir hopp i sängen nu snarast! Ska iväg till stan och handla med mormor och morfar imorrn, de hämtar mej 08.. Mathandling som vanligt. Ska köpa blommor till Maria också eftersom jag ska till henne på kvällen, hon fyller 26 år idag, grattis! :]

TIden går fort..

Dagen närmar sig sitt slut. Varit en bra dag. Tog en promenad på förmiddan runt 10, hem till mamma och hälsade på, blev sen kvar där ändå till 13:30.. Glömde bort tiden helt. Den går ju fort när man har roligt... Fick skynda hem för att duscha och fixa mej inför jobbet, äta lunchmacka och sen in på Konsum för att handla matlåda, hade ju tänkt hinna göra en sån på dan men det var inte att tänka på eftersom allt blev så sent.. Men men det gick bra ändå.
Jobbade 16-21, riktigt dåligt med svar, tur man har underbara arbetskamrater iaf som underhåller! :]
Tråkig undersökning som 10 minuter innan vi slutade byttes ut mot en annan mycket roligare, från Vin & Sprit! Hehe, passar mej bra! Hoppas vi får fortsätta på den imorrn, jag hann aldrig få tag på nån att intervjua ikväll.

Ska krypa till sängs nu för imorrn ska jag fara till Alfta och hälsa på Sara på dan innan vi ska jobba. Blir väl promenad-sightseeing i Alfta samt lite shopping i Bollnäs innan vi börjar jobba kl 16. Läre få tag på en present till Maria som fyller år imorrn.

image17
Ingen nubbe men väl en pizza imorrn kanske.. Eller kebab...

Work work..

Sent nu, ska sova alldeles snart, nåra rader här först..
Stan på förmiddan, hade tid på AF 10:15. Inskriven på aktivitetsgarantin i 24 månader.. Hurra... "Ledig" resten av veckan och på tisdag börjar jag nån jäkla kurs på Bilda i fyra veckor, som jag redan gått.. Ännumer hurra. Hatar AF!!
Handlade lite på stan innan jag for hem, åt lite lunch, la upp bilder på Bilddagboken och sen for till Bollnäs och jobbade. Segt, väldigt dåligt med svar. Dessutom skulle vi lära upp nya människor på undersök. Hatar det också.. Har inget tålamod för sånt.

Blir jobba imorrn och på onsdag också. Bra det då får man lite mera slantar iaf. Och framförallt träffa alla söta människor! På onsdag ska förresten jag och Sara ha en dejt hos henne i Alfta! :]

Hopp i sängen nu, trött som fasen! Go'natt!


Då man har supit skallen av sig på en fest,
och vaknar upp med ljuvlig ångest och mår pest.
Någonstans i Hökarängen,
med ett fullblodsras i sängen.
Och inte minns minsta spår,
av vad som hände igår.

Hem till tanten dra en vals, med sugmärken på sin hals
Om hon så tar dig på bar gärning neka
Den var aldrig inne!
Och sedan frågar var du varit säg du tappat minnet
Så du tror att jag varit med nån annan tjej
jag som älskar dig och är dig ständigt trogen


Utedag..

Idag har jag nästan inte varit hemma nå.. Vaknade 07:30, myste, såg tv och avnjöt grötfrukost innan brorsan kom hit vid 11-tiden. Då blev det ut och tvätta bilar, han tvättade sin nya S40 och Linus tvättade av våran 740. Lämpligt när man kan dra ut vattenslangen genom fönstret och tvätta på baksidan av huset. Efter 13 så följde jag med lillebror hem till familjen, skulle betala av pizzaskulden från igår till mammsen. Hatar att vara skyldig folk pengar.
Vart sen kvar hos familjen till efter 18; busat med vovvarna, krattat, klippt träd och annat trädgårdspysslande. Kul!

Sen hem, laga mat, surfa och se tv. Har fixat bilderna från idag också men inte hunnit å lagt upp dom på Bilddagboken, det blir imorrn, går så segt där nu. Fotade massa under biltvättandet och lite efter, får ta bättre bilder en annan dag när solen är mer sällskaplig, nu visade han sig bara korta stunder då och då. Men det känns i ansiktet att den varit framme iaf, bränner i kinderna.. Blir smörja med nått kylande och sen sova. Arbetsförmedlingen väntar imorrn, start på aktivitetsgarantin och sen jobba på kvällen.


image16
Biltvättande på schemat idag..

RSS 2.0