Julen över..

Ja, så var julen och ledigheten över då, imorrn börjar man jobba igen. Det har varit en skön veckas ledighet. Däremot känner jag mej inte riktigt utvilad som man borde efter en vecka hemma. Det har varit fullt upp hela tiden dessutom har jag varit förkyld och hängig hela tiden! Grymt segt har det varit! Imorse var det så jag knappt ens kunde dricka kaffet till frukost, så djävulskt ont i halsen! :[ Jag hoppas verkligen det blir bättre till imorrn när man ska jobba. Kort vecka iaf; endast måndag, tisdag och fredag.

Det har blivit många turer till Bollnäs under ledigheten eftersom Legos bror med familj kom upp från Ljungby för att bo hos svärmor. Julafton firade jag och Lego hos mina morföräldrar tillsammans med min familj och moster med barn. Det var riktigt trevligt!
Snäll hade man varit också tydligen, fick nämligen en hel del paket! Vi hade två tomtar i år; hunden Wille och mina söta papps. :]
Julklappsskörden såg ut som följer; underkläder och presenkort på Harmoni på manikyr och ryggmassage från Lego, perkulator, tunika, kofta, två halsdukar, mössa, sprit, cider, ljuslyktor, chokladsmältningsapparat, parfym, choklad, lampor, halsband, pengar, glas mm..

Juldagen tillbringades i Bollnäs hos Legos mamma, Lego var först och hämtade Samuel på morgonen och han fick öppna sina julklappar från oss och de i min släkt innan vi sen åkte till Bollnäs där vi blev bjudna på mat och sen kom Tomen dit också och det blev ytterligare paketöppning. Det jag fick av dem var godis, ljuslykta och lotter.

Annandagen började med en tur upp till Bollnäs för att hämta svärmor och sen raka vägen ner till Valbo för lite mellansdagsrea-shoppande. Hittade lite smått och gott efter att först ha fikat gratisfrukost på Ikea. Sen åkte vi upp till Bollnäs igen och snabbfikade innan jag och Lego åkte upp till Sävstaås för att jag skulle få uppleva mitt livs första bandymatch, Bollnäs-Edsbyn. Slutade 4-4 och det var tydligen rätt bra om man ser det med Bollnäs-ögon.. Det var ju inte riktigt så bra som hockey måste jag medge.. Vi kom dit en bra stund innan matchen började och redan då var det massa folk på läktaren.. Hemma i Ljusne, där kommer man till matchen lagomt till nedsläpp och får då kanonplatser - var man vill i stort sett - och slipper även trängas med fyllskallar!!
Efter matchen bjöd svärmor alla på middag, en underbart god lasagne och sallad med tzatsiki till det. Mumma!

Igår, lördag så vart det också en tur upp till Bollnäs, då för att fika hos Legos mormor samt säga hej då till Legos bror med familj som skulle åka hem till Ljungby tidigt imorse.

Idag söndag har vi slappat en hel del, var även iväg och mathandlade lite och sen ut en sväng till Ljusne för att hämta min bil som Linus har kikat på, den drar lite väl mycket för tillfället vilket ju inte känns så bra.. Får se om det blev bättre efter lite justeringar.. Sen fick vi besök av Mattias så han och Lego har donat med lite billjud under eftermiddagen och sen åt vi middag tillsammans allihop, Lego gjorde sin goda tacogratäng. Mums!

Har precis fått lugnt här nu efter att Linus var hit en sväng också, han hämtade nå stereoprylar till sin bil..Jag vet inte så noga vad det var, huvudsaken att det dunkar i bilen tycker jag! ;]
Strax blir det väl sängen antar jag, eller så kryper vi upp i soffan och ser film.. Jobbet imorrn iaf, får se hur det går med min onda hals.

Höres!

Dan före dan..

Imorrn är'e julafton. Äntligen! Får se om tomten kommer eller hur det blir. Nåja, nån måste ju alltid vara tomte så det löser sig på ett eller annat vis.
Julafton ska tillbringas hos mina morföräldrar tillsammans med släkten, ska bli riktigt mysigt! Lego får vara chaufför och jag dricker. I vanlig ordning! ;] Var samma idag när vi var till mina föräldrar och åt middag, bjöds på tacos i Ljusne för mej, Lego, brorsan och Carolina.

Har varit ledig från jobbet i två dagar nu, den enda julledigheten jag tar i år.. Så till veckan blir det att jobba måndag, tisdag och fredag. Segt att inte vara ledig så mycket men det ska nog gå bra ändå. Känns som att vi har hunnit klara av massa saker här hemma och även på nätet - fick internet i fredags - äntligen!
Fan, man känner sig naken utan internet!! Knäppt hur det kan bli! Bilder på Bdb har jag försökt komma ikapp med också, för dem som undrar så läre man vara inloggad som medlem för att kunna se mina bilder nuförtiden. Detta pga alla anonyma och mindre positiva kommentarer som dykt upp allt oftare men också då de på jobbet har hårdare regler gällande vad som får publiceras på ens blogg/bilddagbok mm..

Hade julfest med jobbet i torsdags också förresten, det var riktigt trevligt, maten var ok men ölen var toppen! :D Kom att tänka på att jag inte haft en nykter dag sen julfesten.. :S Och det lär ju fortsätta, blir icke nykter imorrn och säkerligen inte heller på juldagen då vi ska upp till Bollnäs för att fira jul med svärmor och Legos släkt eftersom vi får hem Samuel på juldagsmorgonen. Annandagen blir kanske inte nykter heller.. Ska visst på bandy i Bollnäs då, sägs att man icke ska vara nykter om man går på sånt.. Kanske lika bra det. Jag har aldrig varit på bandy - inte ens på den tiden då lillebror spelade.. Illa! Jag har hållit mej till hockey istället jag.
Apropå hockey så skulle Lego och jag ha varit och åkt lite skridskor igår eller idag men vi båda mår inte helt 100.. Förkylning på gång lagomt till julafton. Kanon! Eller inte.. Snorar, nyser, ont i halsen och blöt i ögonen. Inte bra! Hoppas vi inte smittar tomten imorrn bara!

Nu ska jag ta med mej karl'n och krypa upp i soffan och slöglo lite på tv innan det blir sängen.

Btw.. Jag har fått en julklapp redan! :D Fick underkläder av min älskling. Tack - du är underbar!


God Jul på er alla!!

Dåligt uppdaterad..

Ja denna blogg är numera dåligt uppdaterad. Det beror på att jag sedan 1,5 vecka tillbaks inte har något riktigt internet hemma. Sa upp bredband, tv och telefoni som fanns här i lägenheten eftersom det kostade en massa pengar och som dessutom stod på Legos xxx eller liknande.. Var inga problem för honom att ringa Telia och säga upp detta trots att det stod på henne och sedan teckna nytt i mitt namn. Så mitt telefonnummer har nu flyttats från Ljusne och hit till Söderhamn, Lego pratade in sig hos Telia och fick både flytt och teknikerbesök gratis. inte illa!
Tänk hur olika det är mellan olika telebolag.. Inte ens ett muntligt avtal behövde göras!? Man blir nästan mörkrädd.

Nåja, jag skiter i det - inte mitt problem! Telefonen fungerar iaf sedan i tisdags och vilken dag som helst kommer bredbandet att kopplas in liksom tv'n. Sen kommer det ett hemmabiopaket med posten nån dag med eftersom vi hakade på Telias julerbjudande..

Hur kan jag då surfa nu?.. Jo, vi utnyttjar någon grannes trådlösa (oskyddade) internet. Uppkopplingen är inte den bästa och anslutningen avbryts hela tiden i stort sett.. Men det är bättre än inget iallafall! ;]

En ny bil har vi införskaffat sen sist också, har ju funderat en längre tid på en 945'a och när en vän till Lego skulle sälja sin så var vi inte sen att höra av oss för att köpa den. Så nu har vi en till röd bil på gården. 945 LTT. Nice! :]
Dagarna innan vi köpte den så sålde Lego sin svarta 740.

Ska överge datorn nu och lägga mej på sängen och läsa lite, Kent kom hit så han och Lego skulle åka ut till garaget och byta däck på Legos gamla bil som Kent köpte.
I övrigt väntar väl en myshelg, imorrn ska vi upp till Undersvik och äta julbord. Lego och jag ska bjuda mina föräldrar och hans mamma på det som en tidig julklapp hade vi tänkt. Ska bli trevligt! :]

Höres!

Advent..

Första advent idag. Tiden går fort! Har varit här hemma och donat lite, tvättat och bakat lussebullar. Lego har varit i garaget och grejat lite.. Klockan börjar visa sova snart.. Jobba imorrn som väntar. Ska bli kul, jag som var hemma både torsdag och fredag pga halsont och en röst som knappt fanns i samband med en jäkla förkylning! Hua! Går inte att jobba när man inte har nån röst och känner sig allmänt halvdöd. :[

Fyllechaufförade inatt åt familjen.. Både mamma, pappa, brorsan och Carolina var på Julshowen så jag och Lego fick fyllechaufföra åt dom och köra dom hit och dit.. Från Ljusne till stan, till Ljusne, till krogen, till Vannsätter och slutligen till Ljusne igen. Kom i säng runt 04:30 imorse..

En del hockey har spelats sen sist jag skrev också, dock utan framgång för laget men brorsan har det gått bra iaf, han har fått mycket beröm både av tidningar och bekanta. Känns bra. Bollnäs borta på tisdag, lutar åt att jag åker upp och spanar faktiskt. Sen väntar hemmamatch på fredag.

På återhörande en annan dag/kväll/natt!?... ;]

RSS 2.0